Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Dank je.\nIk krijg nu meer de indruk dat ik hem uit een raampje van een Boeing heb genomen, op 10 km hoogte... maar dat kan die Gierzwaluw geloof ik niet.\n\nEen Gierzwaluw verblijft bijna permanent in de lucht, en geschat tot wel zo\'n drie maanden aan één stuk, ook \'s nachts, en ook slapend, wat ze op ongeveer op 1500 meter doen.\nZe behoren [I]niet[/I] tot de echte zwaluwen, zoals de Huis- Boeren- en Oeverzwaluw.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter]Dank je.\nIk krijg nu meer de indruk dat ik hem uit een raampje van een Boeing heb genomen, op 10 km hoogte... maar dat kan die Gierzwaluw geloof ik niet.[/QUOTE]Dat is precies wat ik ook dacht toen ik net die foto zag, mooi effect\n\n[quote]Een Gierzwaluw verblijft bijna permanent in de lucht, en geschat tot wel zo\'n drie maanden aan één stuk, ook \'s nachts, en ook slapend, wat ze op ongeveer op 1500 meter doen.\nZe behoren [I]niet[/I] tot de echte zwaluwen, zoals de Huis- Boeren- en Oeverzwaluw.[/quote]Er is een zeevogel,ik weet even niet meer welke,die blijft geloof ik 3 jaar in de lucht, vanaf het moment dat\'ie uitvliegt, totdat \'ie voor het eerst een nestje gaat bouwen.
Link naar reactie
Het gaat om de jonge exemplaren:\n\n[url]http://www.mos-cso.cz/protection.html[/url]\n\"[COLOR=\"Indigo\"]Swifts are perfect fliers. They spent most of their life in air and fly with a speed of 90 – 200 km/hour. They are the fastest among our birds. When young Swifts leave the nest, they do not touch the ground for about 2 years. They feed in air, bathes in rain, sleep during flight and even copulate in air. After 2 years, when adult, they find a partner and start with building a nest from material caught in flight (small feathers, straws, and hairs)[/COLOR]\"\n\nZe nemen trouwens een partner voor het leven (ongeveer 6 jaar).
Link naar reactie
alweer een mooie foto erik ;) \nen het lijkt idd op grote hoogte gemaakt te zijn :P netjes gedaan ^^\n\n[QUOTE=tjoekse;395710]ie mut al wel een boer ween , umme die musiek mooi te vinn .\n \nverrek , plat proatn is makkelijker , dan plat schriem .:D[/QUOTE]\nSO NOT TRUE~!\n\nik kom zeg maar totaaaaal niet uit de buurt van Drenthe [woon er nu paar jaartjes] \nmaar ik hou zo van die muziek!!! (B)
Link naar reactie
[QUOTE=StillBorn;396092]SO NOT TRUE~!\r\nik kom zeg maar totaaaaal niet uit de buurt van Drenthe [woon er nu paar jaartjes] \r\nmaar ik hou zo van die muziek!!! (B)[/QUOTE]\r\nMuziek, daar houden we van. \r\nEn iedereen van hun eigen genre en uitvoerenden.\r\n\r\nDe beleving van muziek is zo incredibly individueel. Zelfs van je eigen smaak kan je later gaan balen, en zelfs van de muziek waar je vroeger niet warm of koud van werd kan je later zielsveel gaan houden.\r\n\r\nAls je dat ervaart, kan je van je eigen voorkeur begrijpen waarom een ander het niet kan pruimen, en zelfs waarom anderen houden van dat wat jij niet mooi vind.\r\n\r\nIk heb vandaag zonder het te plannen twee CD\'s gekocht (dat is erg lang geleden hoor), en was bang met een miskoop thuis te komen, maar ik heb gewoon anderhalf uur golden feelings... in[I] mijn[/I] beleving.
Link naar reactie
Echt niet slijmerig vind ik, maar ik weet ook wel dat je je niet telkens weer positief kunt uitdrukken zonder in herhaling te vallen.\r\nIk ben al blij dat je (jullie) zo af en toe de schoonheid er van ziet.\r\n\r\nWat het \"meer doen\" met foto\'s betreft[B]:[/B] problemen zijn te groot, energie- en gezondheid-niveau te laag.\r\n\r\nOver oorzaken hiervan is voor mij het niet wijs discussiëren denk ik, ik leef gewoon niet in die vrije wereld. Raar hè, dat te horen in Nederland ?\r\nZonder arrogant te willen klinken kan ik zeggen dat ik te veel zie om nog succes te hebben (cry).\r\n\r\nEn uiteindelijk zijn het misschien maar foto\'s.\r\n\r\n(Dit was een tactische uitzending van Radio Vrij Belazerd)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...