Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Anacho;392664]Dat geld voor internationale vluchten, maar dit is hoogst waarschijnlijk een lokale piloot, gezien het een propellorvliegtuig is.\n@ Richt, is het geen boer die z\'n land besproeit o.i.d.?[/quote]\n\nEen vrachtvliegtuig met 4 propellers, en een spanbreedte van denk ik wel 20m, geen sproei vliegtuigje, maar dan zal ik van middag eens met het vliegveld bellen, Id nummer heb ik niet gezien, ik was net in de stal bezig.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ook goeiemooge.\r\nNet wat aan het afkoelen hier, en dat mag wel van mij hoor.\r\n26 graden, en vormende onweerkopjes gluren over mijn gordijntjes, om me aan het twijfelen te brengen of ik nog naar buiten ga vandaag....kan me mijn camera\'s kosten als ik het slecht tref.\r\n\r\nDuurt nog wel ff voor dat dat in het noorden van het land is.\r\n\r\nEen dag voordat de Eurodam gedoopt werd, het nieuwe cruiseschip van de Holland Amerika Lijn.\r\nIk zal denk ik nog geen uur aan boord kunnen betalen.\r\n[ATTACH]12580[/ATTACH]\r\nJe ziet rechts onder zo leuk het oude hoofdkantoor uit 1901, een paar verdiepingkjes met twee groene puntjes er op. \r\nValt in het niets als je dat schip er naast ziet.\r\n\r\nHé lekker, windje door het raam... :)
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;393224]Ook goeiemooge.\nNet wat aan het afkoelen hier, en dat mag wel van mij hoor.\n26 graden, en vormende onweerkopjes gluren over mijn gordijntjes, om me aan het twijfelen te brengen of ik nog naar buiten ga vandaag....kan me mijn camera\'s kosten als ik het slecht tref.\n\nDuurt nog wel ff voor dat dat in het noorden van het land is.\n\n\n\n[/quote]\nHier is het gedonder zojuist begonnen(li)\n\n[QUOTE]Hé lekker, windje door het raam... :)[/QUOTE]\nHopelijk niet uit de richting van Pernis
Link naar reactie
Nee, hier is de wind nu pal zuid, en dat is redelijk voor waar ik woon, Pernis is hier wel twintig km of meer vandaan richting zuid-west.\r\n\r\nOp de buienradar is het ook al in Den Helder, maar het gaat hééél langzaam naar het oosten, dus Reintje heeft haar zin en nog een paar uurtjes haar zomer.\r\nEn dan op naar de herfst . . . :D\r\n\r\nVolgens mij gaat het allemaal wel meevallen met het weer, gewoon een lekkere verandering.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;393250]Volgens mij gaat het allemaal wel meevallen met het weer, gewoon een lekkere verandering.[/QUOTE]\r\nJa sorry 8-|, een lekkere verandering is relatief dan, ik bedoel \"lekker\" voor iemand in de stad op drie hoog zonder balkon en nogal smalle raampjes om door te luchten...
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;393259]Phh... mijn computers beginnen slechter te worden.\r\nHet klinkt raar, maar bij warm weer stoppen mijn systemen er mee! :([/QUOTE]\r\n\r\nKOELEN is het device\r\n\r\ndesnoods met de stofzuiger erbij\r\n\r\nkast open en de hete lucht wegzuigen (zonder de ventilatoren kapot te maken)
Link naar reactie
[URL=\"http://farm4.static.flickr.com/3001/2631922490_3157cdc4e6_b.jpg\"]Foto 1[/URL]\n\n[URL=\"http://farm4.static.flickr.com/3189/2631100463_3f1658d9a3_b.jpg\"]Foto 2[/URL]\n\n[URL=\"http://flickr.com/photos/boylang/\"]Ook in het groot te bekijken.[/URL]\n\nDe foto van de grote markt bevat een aantal \'geesten\' :mrgreen:. Nog geen tijd gehad om ze weg te halen :p.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...