Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=erikdenhouter;391045]Wat me opviel bij de eerste pagina van \"dit opdrachtenboek\" is dat ik nergens uit op kon maken waar het over gaat, omdat ik gewoon niet begrijp wat hier als laatste woord staat.\n[ATTACH]12527[/ATTACH]\nEn dat is geen lekkere binnenkomer voor mij :p :confused:[/quote]\n\nHui3a is het vak, dat staat voor huisstijl 3A en huisstijl is weer de naam van het blok waar ik nu in zit.
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;391146]Hui3a is het vak, dat staat voor huisstijl 3A en huisstijl is weer de naam van het blok waar ik nu in zit.[/QUOTE]\r\nAha, ik begon al wat verlegen om mij heen te kijken, want ik dacht dat ik iets over het hoofd zag. Ik kon er echt niets van bakken !\r\nHet is dus een term voor insiders, en geen echt woord.\r\nJe ziet trouwens zelf dat je een behoorlijke regel nodig hebt voordat je het mij uitgelegd hebt.\r\n\r\nDan zou ik toch in een gewoon \"Jip en Janneke\" lettertype een extra verklarende regel bijzetten, of onder die eerste regel, of misschien als eerste regel van de volgende pagina.\r\nOf zoiets als die regel vervagend een aantal keren eronder en erboven herhalen in een heleboel lettertypes, zodat een vreeemde die het leest in andere lettertypes de tekst nog beter kan lezen, en overtuigd wordt dat er HUI3A staat. :^)\r\n\r\nJe kan natuurlijk verwachten dat men op school direct weet waar dat woord op slaat, en daar ga jij van uit, maar anderen (als ik dus) halen hun schouders op. En dan ga je eigenlijk je doel voorbij.\r\nJe kan ook dat woord weg laten misschien, ben je van het hele probleem af.\r\n\r\nJe kan het ook zo laten :D\r\n\r\n[QUOTE=reintje;391116]Wauw.... wat een plaatje.....................[/QUOTE]\r\n[QUOTE=Anacho;391127]De Geest van Van Gogh vloog over Rotterdam![/QUOTE]\r\nHet mooie van dat plaatje was ik [I]bijna[/I] kwijt 8-|, want ik had hem al in een iets andere uitsnede ge-upload, namelijk waarbij die paar gebouwtjes rechtsonder er af waren gelaten.... maar ik kwam ineens tot het besef dat ik daarmee de dimensie van die wolken overboord gooide, en dat de wolken dan ieder formaat zouden kunnen hebben.\r\n\r\nMét die gebouwen erbij zie je pas wat een enorm formaat zich door de lucht verplaatst. \r\n\r\n\"[I]Avondrood, water in de sloot[/I]\" is het gezegde, wat eigenlijk betekent dat er in de avond nog veel vocht in de lucht zit (richting de zon, en dat is ook richting de meeste wind bij ons), de zon heeft het niet weg kunnen verwarmen. Hierdoor is de kans op regen groter.\r\nMaar, als ik de buien-radar en verwachting zie dan is deze volkswijsheid weer eens niet helemaal te vertrouwen, ondanks dat het rood gisterenavond echt vlamde, en ik het in maanden niet meer zo helder gezien heb.\r\nEr is wel bewolking trouwens.\r\n\r\nHier heeft men eigenlijk een fish-eye lens voor nodig, want het effect was bijna 360 graden rondom.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;391154]Aha, ik begon al wat verlegen om mij heen te kijken, want ik dacht dat ik iets over het hoofd zag. Ik kon er echt niets van bakken !\nHet is dus een term voor insiders, en geen echt woord.\nJe ziet trouwens zelf dat je een behoorlijke regel nodig hebt voordat je het mij uitgelegd hebt.\n\nDan zou ik toch in een gewoon \"Jip en Janneke\" lettertype een extra verklarende regel bijzetten, of onder die eerste regel, of misschien als eerste regel van de volgende pagina.\nOf zoiets als die regel vervagend een aantal keren eronder en erboven herhalen in een heleboel lettertypes, zodat een vreeemde die het leest in andere lettertypes de tekst nog beter kan lezen, en overtuigd wordt dat er HUI3A staat. :^)\n\nJe kan natuurlijk verwachten dat men op school direct weet waar dat woord op slaat, en daar ga jij van uit, maar anderen (als ik dus) halen hun schouders op. En dan ga je eigenlijk je doel voorbij.\nJe kan ook dat woord weg laten misschien, ben je van het hele probleem af.\n\nJe kan het ook zo laten :D\n\n\n\n....[/quote]\n\nJa had gekund, maar het was niet het doel om ook aan anderen te laten zien, maar dat ik natuurlijk weer wel, omdat ik het wel leuk vindt om te laten zien wat ik maak.\n\nMaar idd áls ik het al aan gewone publiek had willen laten zien, had ik het wel even moeten veranderen :)
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;391254]Ja had gekund, maar het was niet het doel om ook aan anderen te laten zien, maar dat ik natuurlijk weer wel, omdat ik het wel leuk vindt om te laten zien wat ik maak.\r\n\r\nMaar idd áls ik het al aan gewone publiek had willen laten zien, had ik het wel even moeten veranderen :)[/QUOTE]\r\n\r\nof een los voorvel moeten gebruiken waar de gegevens voor de school op komt\r\n\r\nkan je bij eventuele verdere publikatie het eerste vel verwijderen
Link naar reactie
[quote=Linkforsoad;391720]Ik ben 14 Richt ;)...\nNee Animal... ik niet... ik heb hier op m\'n kamer een decodertje van Ziggo staan met alle + abbonementen.\nDus kijk meestal naar andere dingen.\nTMF ofzo.\nDe TV staat hier heel weinig aan.\n\nOf ik zit op de PS2.\nRacen ofzo.[/quote]\nTMF :lol::eek::rolleyes::shock:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...