Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Hoi Reintje, ik gooi je ook nog een lijntje;)(om je over de streep te trekken)\n\n[URL]http://www.webparking.nl/webblog/2008/06/firefox-3-en-firefox-2-naast-elkaar-installeren/[/URL]\n\nLees dit ook even ivm met een weglating in de instructies\n[URL]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=48571[/URL]
Link naar reactie
Dat heb je dus met het \"stitch\" tooltje van Canon gedaan denk ik.\nTwee foto\'s aan elkaar \"genaaid\" dus.\nGeeft wel een mooi overzicht, en met dit soort dramatische luchten ook indrukwekkend.\n\nMoeilijke van luchten fotograferen is dat er een aardse horizon onder moet om een vergelijk te hebben, waardoor\nhet dramatischer wordt, maar het licht-contrast is dan ZO hoog tussen de witte toppen van de wolken en de schaduwen\n tussen de (in dit geval) huizen, dat je speciale technieken moet gebruiken wil je inbeide (lucht en grond) genoeg \ndoortekening zien.\n\nÉén van die technieken is proberen de zon recht in je rug te hebben zodat het grond-tafereel weinig- of geen\nzichtbare schaduwen toont. Meestal niet te doen natuurlijk.\n\nMaar toch echt nog mooi zo.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;390326]Dat heb je dus met het \"stitch\" tooltje van Canon gedaan denk ik.\nTwee foto\'s aan elkaar \"genaaid\" dus.\nGeeft wel een mooi overzicht, en met dit soort dramatische luchten ook indrukwekkend.\n\nMoeilijke van luchten fotograferen is dat er een aardse horizon onder moet om een vergelijk te hebben, waardoor\nhet dramatischer wordt, maar het licht-contrast is dan ZO hoog tussen de witte toppen van de wolken en de schaduwen\n tussen de (in dit geval) huizen, dat je speciale technieken moet gebruiken wil je inbeide (lucht en grond) genoeg \ndoortekening zien.\n\nÉén van die technieken is proberen de zon recht in je rug te hebben zodat het grond-tafereel weinig- of geen\nzichtbare schaduwen toont. Meestal niet te doen natuurlijk.\n\nMaar toch echt nog mooi zo.[/quote]\n\nProgramma heet autostitch, las ik vandaag in ZOOM. 1 mb groot. Heb voor de foto die je ziet 4 foto\'s gebruikt. Ik had die 4 foto\'s gemaakt gewoon losjes uit de pols voor de gein met in het achterhoofd, och keer een kijken of ik er een mooie panorama van kan maken. Heb erder totaal niet op contrasten oid gelet, je kunt ook zien dat ik gewoon recht tegen de camera in fotografeer, rechts boven zit zo\'n vlekje. \n\nIk vind het wel interessant om te lezen wat jij schrijft, waar je eigenlijk allemaal rekening mee zou moeten houden. Er zijn zoveel regeltjes overal voor, denk ik. Dit keer was puur geluk :mrgreen:.\n\nNou ik het zeg, ik denk dat ik maar es een x een boek ga aanschaffen of fotografie. Any tips??
Link naar reactie
Zoom.nl is dan wel geen boek ,maar wel een goed blad ,waar ook geregeld een dvd bij zit met foto cursus er op. Deze keer landschap fotografie.\nBij een abbonnement wordt vaak een goede foto tas cadeau gegeven .(op dit moment een riem ,,dat is niet zo interessant)\nEn je bent met dit blad ook metteen HCC lid ,wat misschien ook wel voordelen heeft.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...