Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=pappaharry;388711]ha-ha ! ik citeer m\'n opa: \"Urk; ééns de grootste familie van Nederland\"..[/QUOTE]\r\n\r\nhaha over opa\'s gesproken, hoorde laatst nog een goeie grap van iemand de zei:\r\nik wil sterven zoals mijn opa, als ik oud ben in mijn slaap,\r\nniet tierend en vloekend zoals de passagiers in zijn bus.:p
Link naar reactie
[quote=Linkforsoad;388726]Hahaah rijles...?\nLeuk of moeilijk?\n\nHet is hier ook zonnig...\nAlleen mogen bij ons op school de deuren en ramen nooit open. =(\nWant wij zijn te lawaaierig! ;)\n\nJullie wouder hiermee toch een X aantal berichten halen???\n\nHoeveel was dat eigenlijk? ;)[/quote]\nnee, niet moeilijk, leuk wel, maar ik kan al best goed rijden.\n\n\nAls je examens doen moet mogen de deuren of ramen toch wel los :s je kunt toch niet werken in een warme zweet lucht, Bij ons was ook in het begin van het jaar een leraar die het raam niet open wou hebben, toen is ongeveer 95% van de klas opgestaan en naar buiten gelopen nadat ik zij \"dan gaan we maar op buiten leren\" was wel een leuk gezicht dat die leraar trok.
Link naar reactie
[quote=Richt;388841]Als je examens doen moet mogen de deuren of ramen toch wel los :s je kunt toch niet werken in een warme zweet lucht, Bij ons was ook in het begin van het jaar een leraar die het raam niet open wou hebben, toen is ongeveer 95% van de klas opgestaan en naar buiten gelopen nadat ik zij \"dan gaan we maar op buiten leren\" was wel een leuk gezicht dat die leraar trok.[/quote]Bij ons bij Engels mag er nooit een raam en deur open en is het net een dictatuur van 2 x 50 minuten =(.\nDus wij doen een raam open! Leraar: Daar heb ik geen toestemming voor gegeven :s. Wij: O sorry. 5 minuten later: Mevrouw?, Ja, Mag er een raam open? Nee! Maar het stinkt hier echt heel erg! Ik heb nergens last van!, mevrouw, mag de deur dan open! Nee, jullie maken te veel lawaai :s... wij doodstil. Mevrouw, mag het raam of de deur nu wel open? Nee! Wij: Nou, een fijne dag nog dan want wij zijn weg. Gingen we met boeken en al naar het voetbalveldje wat voor onze school is aangelegd op het plein, en gaan met z\'n allen daar zitten met boeken.\nKomt ze ons naar binnen halen: Wij: Nee!\nZij echt f**king pissig ;)
Link naar reactie
[quote=Linkforsoad;388730]ik zit nu met mijn smartphone (mda) in de auto...\ndaarom mij slechte pagina indelig ;)\nphh... ik ben veel te vroeg :(\nvanaf 9 uur hoef ik er pas te zijn.\n\nmaar over 10 minuten ben \'ker al ;)\n\nhoestie bij jullie op het werk? ;)[/quote]\n\nMDA heb je dan een internetabbo op de telefoon? Vertel eens hoe werkt dat?
Link naar reactie
Haha...\nIk heb een 20€ Flexibel abbonement voor bellen bij KPN.\n+ 50 ct. SMS verdubbelaar. Dan kan ik een x zoveel SMSjes versturen als volgens normaal abbo.\nEn voor een 10tje extra heb ik ook nog eens internet overal in nederland.\nGeen datalimiet.\nAlleen geen streaming audio/video en niet koppelen aan PC.\n\nMaar KPN vergeet telkens geld te komen halen :D\nDus ik betaal maar 22,50€ :D xD
Link naar reactie
[quote=Anacho;388870]Totdat ze erachter komen, en dan kan je alles in 1x betalen, want je gebruikt het wel, dus ik zou er toch maar even achteraan gaan.[/quote]\nJa... doe ik al... ;) Maarja... ik vroeg eerst bij het business center.\nDaar konden ze niet veel doen.\nDus ik moet KPN gaan bellen.\nMaar die 40 cent p.m. kosten ga ik terug halen!\nWant het is niet mijn fout natuurlijk ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...