Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Speeeedy;388603]\nVakantiegevoel!, Reintje en Ultimate kennen \'em vast al wel ;):\n[URL]http://www.youtube.com/watch?v=h4bBysjGcjo[/URL]\n\n[/quote]\nNeeee..... die kende ik niet Speeeedy... LEUK! (Ik ben helemaal niet van het Nederlandse lied, maar deze is leuk - misschien omdat het zo herkenbaar is).
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=sjouwer;388636]in de tijd van adam en eva was adam eva zoek....\nzo is bunnik ontstaan\nen zo is zeist ontstaan[/QUOTE]\nEn daar waren ze dus op vakantie. Dus die hadden werk in de vakantie. Twee dorpen maken. Vakantiewerk. Phoe zeg, en de Rijn was de slang ? En de appel werd dan het eerste zaadje voor de Betuwe, natuurlijk, mijn ogen zijn geopend.\n\nTof om eens precies die geschiedenis van Nederland te leren.\n\nB.t.w., Nederland - Italië . . 2 - 0 . . . [ATTACH]12465[/ATTACH]
Link naar reactie
Yeah(Y) ;)\r\n\r\nZelf hou ik niet zo van voetbal.\r\nMaar bij ons op school was het een weddebschapje.\r\nIedereen voor italie.\r\nVolgens vrienden van me was nederland f**ing slecht!\r\nMaar die hadden... ongelijk.\r\n\r\nNOG 7 DAGEN LES =D =D =D\r\nDan naar Walibi.\r\nDan boeken inleveren en werkboeken verbranden:D\r\nEn dan vakantie,\r\n\r\nEn morgen om 1 uur vrij.\r\nWoensdag 1 uur vrij,\r\nDonderdag 14.20 =( uur.\r\nVrijdag 12.10 uur =)\r\nWEEKEND\r\nMaandag alleen maar film kijken\r\ndindsdag alleen film\r\nWoensdag alleen film =(\r\nZow saai!\r\n\r\nEn dan lekker 2 weken naar het noorden van portugal =)\r\n\r\nMaar oke... eerst die laatste paar dagen afmaken ;)\r\n\r\nEn dan zomervakantie.\r\n\r\nen dan naar.. Klas 3TL =)\r\nGeen brugger meer zijn =)
Link naar reactie
[quote=reintje;388656]Neeee..... die kende ik niet Speeeedy... LEUK! (Ik ben helemaal niet van het Nederlandse lied, maar deze is leuk - misschien omdat het zo herkenbaar is).[/quote]\n\nIk ben ook niet zo van dit soort liedjes... maar deze! Ahhh ga nóg meer van Groningen houden :D !!\n\nLekker studeren weer vandaag... pfff... Gaat vast lekker met de kleine voetbalkater van gister :rolleyes:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...