Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Ultimate;387150]btw, al noodweer ergens gesignaleerd?? Hier in Grunn nog helemaal niets en zal wel zo blijven ook denk ik.[/QUOTE]\nZe doen het bij mij niet echt goed vandaag...\n[url]http://www6.buienradar.nl/h.aspx?[/url]\n[url]http://www.meteox.nl/h.aspx?[/url] (misschien ff op een loop aan de linkerkant klikken)\n\nBij mij trekt het nu langzaam over, maar nog niet hard. Het meeste komt nog.
Link naar reactie
[quote=hj1;387247]Vandaag van urk naar sneek, van sneek naar veendam en vandaar weer naar de maasvlakte.\nVeendam: 30 graden (H) Maasvlakte: 19 graden ^o)[/quote]\n\nLol, mijn ouders waren vandaag ook nog in Sneek én ik zit dichtbij Veendam :mrgreen:. Hier was het ook 30 graden, ik zweet me rot hier pfff.\nAls ik dan al die berichten lees op m\'n igoogle over noodweer in het zuiden van het land, kijk ik toch enigszins jaloers omdat het daar afgekoeld is. Maar goed ik klaag niet te hard hoor, ik vind mooi wel goed. Over 2 weken wordt het al weer slecht weer met zo\'n 14 graden volgens de voorspellingen. Dus ik geniet er nog maar even van :).
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;387026]Kan ik daar niets meer aan doen dan de vuilophaaldienst bellen om een 40 jaar oud apparaat naar zijn laatste rustplaats te dragen....[/QUOTE]\r\n\r\ndan leven we mee met je pakken melk, kaas en worstjes, en met jouw,\r\nheb je al een ander? of moet je eerst je verdriet verwerken?\r\n18 jaar samen is niet niks, elke dag pakte je het hand vat beet.\r\nschept een band hahaha.\r\n\r\nbtw erik, heb je al een andere?\r\n\r\njust kidding,;)\r\n\r\nbtw viel een half uur geleden de stroom nog uit, hevig onweer.\r\nde stop sloeg er door.\r\nheb gelukkig de cache op mijn harde schijven uitgeschakeld.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;387308]Gisteren een foto gemaakt van mijn sprong op de Grote Markt in Groningen :D\r\n\r\n\r\n\'t Filmpje kun je [url=http://www.superskydive.nl/skydive/gronvgrot1]hier[/url] bekijken:[/QUOTE]\r\n\r\nHeb even op de site gekeken en moest even zuchten om deze tekst en dan vooral om dat laatste regeltje:\r\n\r\nDeze site is door DELA uitvaartverzekering en -verzorging ontwikkeld om stil te staan bij het feit dat je alles uit het leven moet halen wat er in zit. De manier waarop je leeft, bepaalt immers de manier waarop je straks wordt herinnerd. [B]Leef zorgenvrij en geniet![/B] :rolleyes:\r\n\r\nNet of we van de ene op de andere dag zorgenvrij kunnen zijn en alleen nog maar genieten^o) Ps. ben niet erg pessimistisch verder hoor ;)
Link naar reactie
Wat een commotie rond een stokoude koelkast.\r\n\r\nIk heb nog geen nieuwe, want strikt gesproken is de oude nog niet helemaal overleden, hij bijt zelfs van zich af als ik te dicht bij aarde kom (li).\r\n\r\nIk heb de gaskraan in de buurt een beetje afgetaped zodat ik dat niet te snel kan aanraken, want als ik nu een voltmeter op de koelkast-kast zet en op de aarde van de gaskraan, dan zie ik toch echt 230 Volt... :o\r\n\r\nIk heb wel even gekeken voor een andere, maar zie in elke de foutjes die ik ook in deze heb, dus ik ben lekker veeleisend en niet snel tevreden.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;387447]Wat een commotie rond een stokoude koelkast.\r\n\r\nIk heb nog geen nieuwe, want strikt gesproken is de oude nog niet helemaal overleden, hij bijt zelfs van zich af als ik te dicht bij aarde kom (li).\r\n\r\nIk heb de gaskraan in de buurt een beetje afgetaped zodat ik dat niet te snel kan aanraken, want als ik nu een voltmeter op de koelkast-kast zet en op de aarde van de gaskraan, dan zie ik toch echt 230 Volt... :o\r\n\r\nIk heb wel even gekeken voor een andere, maar zie in elke de foutjes die ik ook in deze heb, dus ik ben lekker veeleisend en niet snel tevreden.[/QUOTE]\r\n\r\nik zou er mee oppassen, het is namelijk levens gevaarlijk, de gas leiding kun je niet als aarde gebruiken, net zo min als de waterleiding! ook niet voor een hele korte tijd.\r\n\r\n\r\nVan middag heb ik examen van geographie en geschiedenis, moet alles nog even een keertje over kijken en dan hoop ik dat het wel lukt.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;387447]Wat een commotie rond een stokoude koelkast.\n\nIk heb nog geen nieuwe, want strikt gesproken is de oude nog niet helemaal overleden, hij bijt zelfs van zich af als ik te dicht bij aarde kom (li).\n\nIk heb de gaskraan in de buurt een beetje afgetaped zodat ik dat niet te snel kan aanraken, want als ik nu een voltmeter op de koelkast-kast zet en op de aarde van de gaskraan, dan zie ik toch echt 230 Volt... :o\n\nIk heb wel even gekeken voor een andere, maar zie in elke de foutjes die ik ook in deze heb, dus ik ben lekker veeleisend en niet snel tevreden.[/quote]Nou, als we op een gegeven moment niets meer van je horen, weten waarom!;):mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...