Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Potverdrie wat een pech hé hj1? Ik heb ook geen tegoed hoor..., maar in mijn zoektocht of familieleden misschien nog een tegoed hadden, ontdekte ik dat een plaatselijk boekenwinkel nog een tegoed heeft van € 27,-- uit een faillissement van een ander bedrijf. Probleem is echter dat de boekhandel nu een andere naam heeft en dus niet is getraceerd door de \"curator?\". Bedrag wordt dan vastgehouden bij Min. van Finan.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;384572]Om een nestje te bouwen toch?[/QUOTE]\nAh, een [I]vertrekvogel[/I], ik zal met mijn camera waken om hem in de herfst te zien uitvliegen, want dat levert vast spectaculaire beelden op :mrgreen:\n[QUOTE=reintje;384573]in mijn zoektocht of familieleden misschien nog een tegoed hadden, ontdekte ik dat een plaatselijk boekenwinkel nog een tegoed heeft van € 27,-- uit een faillissement van een ander bedrijf.[/QUOTE]\n\n[quote][I]De rechtsvordering tot uitkering van geconsigneerde gelden verjaart 20 jaar na de consignatie. Voor consignaties [B]tot[/B] €45,38 is de verjaringstermijn 60 jaar[/I][/quote]\nRaar, dat zou je toch omgedraaid verwachten...
Link naar reactie
[quote=Anacho;384429]Dat is waarschijnlijk een [URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoornaar_%28insect%29\"]Hoornaar[/URL] koningin geweest, deze soort is groter dan de gewone wesp, maar ik denk dat 9 cm een beetje overdreven is, zeker geen foto van hè...., jammer[/quote]\n\nIdd beetje te groot geschat :mrgreen:. We hebben haar nog wel in een bakje liggen, zal volgend weekend als ik weer thuis ben er even een foto van maken.\n\nHuisgenoot en ik hebben overigens een xbox 360 gekocht bij Saturn van de week. Was grootse opening van die winkel. Soort van mediamarkt maar dan de concurrent. Ontiegelijk groot en goedkoop. Xbox hebben we gekocht voor 170 euro + 2 spellen. Laten we em alleen nog even ombouwen zodat we onze gebackuppte spellen kunnen spelen en de orginele cd\'s niet beschadigen :mrgreen:. De canon eos 400D was daar nu te koop voor 349 euro :|:|. Ext. flitser 89 :o.
Link naar reactie
[quote=sjouwer;384651]leg voor de lengte verhouding een niet afgebrande lucifer ernaast\n\nkan je ok de lengte een beetje schatten[/quote]\nje hebt tegen woordig alleen al minstends 3 soorten lucifers, das dus weer minder handig.\n\n\n[QUOTE] Citaat:\n [I]De rechtsvordering tot uitkering van geconsigneerde gelden verjaart 20 jaar na de consignatie. Voor consignaties [B]tot[/B] €45,38 is de verjaringstermijn 60 jaar[/I] \n Raar, dat zou je toch omgedraaid verwachten... [/QUOTE]\n\nje weet toch dat de NL staat je op elke manier van je geld wil af helpen...
Link naar reactie
Reintje, ik kan begrijpen dat het op die manier beheren van wat geld heel misschien iets kost, en dat dat bedrag na 60 jaar die € 45,35 zou kunnen zijn (al snap ik dan niet waarom de rente dit niet kan onderhouden), maar dan dat een hoger bedrag al na 20 jaar niet meer gevorderd kan worden, 40 jaar eerder dus, dat vind ik vreemd. Je zou toch zeggen dat zo\'n bedrag al zo genoeg rente oplevert.\n\nM.a.w. waarom dat grote verschil, en waarom is het kleinste bedrag het langst te vorderen ?\n\nJij bekijkt het dus blijkbaar wat optimistischer. 20 jaar heb je, 40 jaar extra is extra.
Link naar reactie
[QUOTE=Richt;384704]je weet toch dat de NL staat je op elke manier van je geld wil af helpen...[/QUOTE]\r\n\r\nHelemaal met je eens Richt. \r\n[B]Verpakkingsbelasting in de supermarkt[/B] Het moet toch echt niet gekker worden hoor. \r\nIk vraag toch niet om die troep erom heen. Ik wil het product, niet de rommel die erbij komt?
Link naar reactie
[QUOTE=Gekwordikervan;384814]Helemaal met je eens Richt. \r\n[B]Verpakkingsbelasting in de supermarkt[/B] Het moet toch echt niet gekker worden hoor. \r\nIk vraag toch niet om die troep erom heen. Ik wil het product, niet de rommel die erbij komt?[/QUOTE]\r\nAh, een onvervalste \"Jullie mening\".\r\n\r\nVerpakkingsbelasting, daar zie ik nog véél meer nadelen van.\r\n\r\nIk doe al zolang ik op mezelf woon aan recycling, en vind dat los staan van het produkt.\r\nNu willen ze een belasting op verpakking heffen, en tegelijk een nieuwe re-cycle stof proberen te starten, namelijk plastic. Proeven zijn al bezig.\r\n\r\nEn ik zou nu echt overwegen hier niet aan mee te doen.\r\nDie belasting zou bij mij wel eens de doorslag kunnen zijn, want ik begin mezelf bijna een idioot te vinden om:\r\n\r\nA: EXTRA te moeten betalen voor de verpakking\r\nB: Diezelfde verpakking met nogal wat moeite weer gratis terug te brengen.\r\n\r\nNu sta ik nog te twijfelen of ik in mijn kleine keukentje naast de plek voor papier en een plek voor glas ook een plek voor plastic in ga richten, maar met die belasting denk ik dat ik er echt voor pas.\r\n\r\nIk vind het weer echt een ondoordacht kleuter-idee.\r\n\r\nEn wat doet de supermarkt ? Die gaat gewoon door zijn prijzen zo scherp mogelijk te presenteren, en verhoogt gewoon alle prijzen een beetje, waardoor het kiezen voor producten met minder verpakking geen enkel voordeel in de portemonnee van de consument heeft.
Link naar reactie
Wij hebben hier een \"mileuboer\", die ons gratis afhelpt van ijzer/blik, plastic/ frisdrank/zuivel verpakkingen, schillenspul, glas en papier.\nOmdat we per kilo betalen voor het gewicht in de afvalbakken (chips) wordt er hier flink gescheiden en gerecycled. Ik ben er helemaal voor. Wegens mijn eigen financiële belang, maar ook omdat het gescheiden afval nu ook inderdaad gescheiden wordt verwerkt. Dat was vroeger wel anders... werd het bij de Vuilverwerking (VAM) gewoon weer op één hoop gegooid. .
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;384818]Vandaag in de Volkskrant, weten we eindelijk precies wie, hoe en wat[/quote]\n( Weentoren = Weenatoren )\n(Voorstelling = vogelgeluiden + rondstrooien van nestmateriaal).\n\n[QUOTE=sjouwer;384904]volgens mij ben ik vanmorgen wat vergeten te doen !!! maar wat!!![/QUOTE]\nOns te vertellen waar je het over hebt ?\n\nEn check ff of je niet vergeten bent je aan te kleden. En als je inderdaad geen kleren aan hebt, moet je ff checken of je wel wakker bent. En als je niet wakker bent dan wens ik je weltrusten.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;384914]Wij hebben hier een \"mileuboer\", die ons gratis afhelpt van ijzer/blik, plastic/ frisdrank/zuivel verpakkingen, schillenspul, glas en papier.\r\nOmdat we per kilo betalen voor het gewicht in de afvalbakken...[/QUOTE]\r\nJe moet dan zeker ook alles gescheiden aan de millieuboer aanleveren ? \r\n\r\nIk zou het ook doen in de juiste omstandigheden, maar ik kan daar gewoon niet aan beginnen op een verdieping. Gewoon de ruimte niet voor. Je hebt daar een tuin of schuur voor nodig.\r\n\r\nDat berekenen per kilo vind ik trouwens ook niet helemaal eerlijk, want iets wat nat is weegt aan water, maar is niet noodzakelijk slecht afval. Het gaat dan lonen om alerlei zaken door de afvoer te spoelen, wan ook niet helemaal de bedoeling is.\r\n\r\nGlas inzamelen is trouwens ook niet altijd even millieuvriendelijk want als ik het in de glashoek van mijn keuken zet, moet ik het toch eerst schoonspoelen om te voorkomen dat het gaat stinken of schimmelen, of dat ik (of mijn tas) onder de troep zit als ik het in de container dump, maar dat schoonmaken is eigenlijk nogal millieubelastend.\r\n\r\nAfvalbeleid is nog niet zo makkelijk.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...