Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Nog even wat geschiedenis ophalen dan maar ter ere van de oorspronkelijke Topic Starter.\nOp het vorige Faqmanforum (Lezers helpen lezers) is Jacoro een discussie begonnen over Brein (dat alles had te maken met het protest en het wettelijk verboden krijgen van het downloaden van aangeboden mp3 ); hij wou de mening daarover weten van de andere gebruikers en noemde het draadje Jullie Mening.\nHet draadje werd populaire en al gauw werd het het kletshoekje van de forumkroeg waar je gewoon iedere dag even langswipt voor een praatje. Omdat er inderdaad veel in gepost werd, is het plan opgevat om er gewoon maar een recorddraad van te maken. Het nieuwe forum dreigde wat roet in het eten te gooien. Ik weet dat een aantal gebuikers zelf de eerdere posten op het faqmanforum hebben bewaard. Soms... soms... komen er ook juweeltjes voorbij hoor.... als iemand iets opmerkelijks heeft te melden en dat wil delen met de vaste gebruikers. Overigens.. iedereen is welkom in dat draadje....
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;383796]Ik geef daar dan maar zelf antwoord op door een lulbericht te plaatsen:\r\n\r\nHé, voor het eerst sinds heeel lang is er hier een heeel klein buitje gevallen.[/QUOTE]\r\n\r\nvandaag voor het eerst in amersfoort ook een goede met de klappen van de donder erbij\r\n\r\ngisteren was eer een paar sputters voor het stof
Link naar reactie
Haha... oke(Y)... Je vat me wel wat verkeerd erik ;)...\nk bedoelde niet raar ofzow...\nMaar vroeg me af waarom deze thread hier liep;)...\n\nNou ik jullie hoor over onweer...\nHet is hier ook weer zow ver! :@\nEcht niet zo leuk...\nPs... hebben jullie ooit veel veen in een park gezien.\nNou ik wel... bah! ;) was vandaag op \"schoolreisje\"voor vak A.K.\nNaar een of ander veenpark...\nIs mijn vest van 80 euries (€) ook nog eens gestolen:@\nBah!\nFijne avond nog!
Link naar reactie
zo, ik ben er net weer van 5 dagen Duitsland et school, over herbruikbare energie (of hoe je dat in NL noemt) veel geleerd over windmolens, water centrales en ketel verwarming door hout (samen gepersd zaagsel)\nZal straks alles een door lezen hier, moet nu eerst naar een open dag van een school.
Link naar reactie
[QUOTE=hj1;384126]Hmm, is het nou zijken of zeiken? :mrgreen:[/QUOTE]\nZeiken natuurlijk O taalbare vingerweizer... :oops:\n\n(ik heb een probleem soms met ij of ei, en dat met de meest simpele woordjes[B];[/B] ik gebruik ze nu bijna beina allebij en allebei, en zie, ik ga nu ook al dubbel zeiken...Belacheleik gewoon)\n\n[QUOTE=Richt;384143]zo, ik ben er net weer van 5 dagen Duitsland et school, over herbruikbare energie (of hoe je dat in NL noemt)[/QUOTE]\nIk dacht niet echt groene stroom, maar [I]hernieuwbare energie[/I], want sommige groene stroom is niet hernieuwbaar, zoals het gebruik van biomassa. Het verbouwen van b.v. mais voor de alcohol productie (als brandstof dus, niet voor de consumptie, HIK) wordt als groene stroom gezien, maar is naar mijn mening verre van \"hernieuwbaar\".\nMaar daar zullen de meningen wel weer verschillen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...