Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Ultimate;382027]Ik heb nu alleen nog de standaard lens 18-55 en een 17-300.\nOp et verlanglijstje staat nog een statief(je), battery-grip, 50mm lens + voorzet stukje die de boel nog extra vergroot.[/quote]\n\nIk zie nu pas!! dat ik een foutje heb gemaakt. Nu snap ik ook Sjouwers opmerking, ik heb een 70!!-300 lens en niet een 17!! - 300 :p
Link naar reactie
[QUOTE=Speeeedy;382251]Ben blijkbaar wel slecht in het verkleinen van foto\'s want het ziet er nogal crappy uit... :s[/QUOTE]\nToch was je eerste netjes 640x480, en past best. Alleen de tweede valt wat groot uit, 700x525, en dan gaat de pagina schuiven...\n\n(Ik kon het niet laten om de kleur wat op te peppen...)\n[ATTACH]12341[/ATTACH]\n\n([B]Edit:[/B] is dus wel [B]Speeeedy\'s foto[/B])
Link naar reactie
[quote=sjouwer;382345]ik reed vandaag in leusden de kleding op te halen kwam ik een zwanen familie tegen\n\nfoto staat als nr 3 op [URL=\"http://www.debraal.nl\"]www.debraal.nl[/URL][/quote]\n\nMooie foto :D.\n\nLangs de n391 is de autoweg tussen Ter Apel en Emmen, zitten ook allemaal zwanen, had er paar weken terug iets van dik 20 geteld, en iets verderop in een slootje naast de weg zit al een paar weken een zwaan op een nest, maar tis niet zo makkelijk om daar te stoppen :p
Link naar reactie
[quote=Ultimate;382389]Mooie foto :D.\n\nLangs de n391 is de autoweg tussen Ter Apel en Emmen, zitten ook allemaal zwanen, had er paar weken terug iets van dik 20 geteld, en iets verderop in een slootje naast de weg zit al een paar weken een zwaan op een nest, maar tis niet zo makkelijk om daar te stoppen :p[/quote]Kan je ook maar beter niet doen. Zwanen op het nest kunnen heel agressief zijn, en zijn ook altijd de helft van een paartje, de ander zal niet ver weg zijn.
Link naar reactie
[quote=Ultimate;382279]Ik zie nu pas!! dat ik een foutje heb gemaakt. Nu snap ik ook Sjouwers opmerking, ik heb een 70!!-300 lens en niet een 17!! - 300 :p[/quote]\nDat dacht ik ook al ,,want als er al een 17-300 mm lens bestaat ,dan zal die wel heeeeel erg duur zijn (duurder dan alles bij elkaar wat je nu hebt)
Link naar reactie
[quote=Animal;382444]Dat dacht ik ook al ,,want als er al een 17-300 mm lens bestaat ,dan zal die wel heeeeel erg duur zijn (duurder dan alles bij elkaar wat je nu hebt)[/quote]\n\nEr is wel ongeveer zo\'n lens, dacht alleen dat het een 55-200/300 was ofzo, zou ik ff na moeten zoeken, maar volgens een vriend van me gaat dat zwaar ten kosten van de kwaliteit.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...