Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ach ik zit een foto te bewerken, en je kan bij de meesten verwachten dat ze in dit goede weertje met hun dierbaren zitten, en niet achter de PC. Ik moet helaas mezelf daar wel vinden...\nZolang dit weer nog nog duurt hè, het eerste warme weekend in vele maanden, en misschien ook even weer het laatste.\n\nIk ben vandaag zelfs nog niet buiten geweest.
Link naar reactie
Ik wou dat ze die kl*** reclame van een energiebedrijf met die kl*** zon, per direct afschaften, ik erger me er steeds meer aan, wat een irritant gezever.:@ En als iemand zich afvraagt waar dit nu weer op slaat....., \'k moest gewoon ff kwijt, anders ga ik er straks nog van dromen ook, helemaal een nachtmerrie.Slaap lekker allemaal.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;380691]Leuk om ff een impressie van je straat te krijgen zeg. Drie hoog die huizen, en je leeft op straatniveau ?\nGezelliger als bij mij hoor ! Ik woon op drie en vier hoog, en zie vaker de lucht, en minder de straat, maar dat had je al gemerkt denk ik.\n\nEn een zweefdeurkast is net als de Escheriaanse zweefkastdeur, de kast bestaat wel, maar is weg als je de deur open doet. Daardoor heel ruimtebesparend (I)\n\n\nWaar is dat dan geweest ? Ik had het idee dat iedereen een zomerse dag had ?\nHier is het nog steeds 19 graadjes., om 21:00[/quote]\n\nDat was in Z-O-Groningen ;).
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;380888]Goedemorgen ? :-$\nWat is dat allemaal; voor irritatie over die reclame ? Verklaar je nader.[/quote]\nIk kan het niet verklaren, die reclame geeft me gewoon de kriebels in het kwadraat, het zelfde gevoel krijg ik bij het aanraken van droog schuimrubber, of droge afwassponsjes, soort van geestelijke allergie, en aangezien dit draadje \"jullie mening\" heet, schreef ik het hier maar even van me af, zoals er al stond.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;380896]Ik kan het niet verklaren, die reclame geeft me gewoon de kriebels in het kwadraat, het zelfde gevoel krijg ik bij het aanraken van droog schuimrubber, of droge afwassponsjes, soort van geestelijke allergie, en aangezien dit draadje \"jullie mening\" heet, schreef ik het hier maar even van me af, zoals er al stond.[/QUOTE]\r\nAls het alleen om het van je afschrijven is vraag ik niet door.\r\n\r\nAls ik er dieper over nadenk kom ik in die reclame alleen een ietsie pietsie van de zonne-aanbidderscultuur van oude Zuid Amerikaanse volkeren tegen, waaraan dan ook direct een offercultuur verbonden zit die nou niet echt schone handen heeft.\r\n\r\nVoor de rest zag ik tot nu toe alleen een boodschap voor een bruikbare mentaliteitsverandering.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;380900]... de manier waarop het gebracht wordt, die zgn verontwaardiging, het belerende toontje. Het zal wel grappig bedoeld zijn, maar ik ben er blijkbaar allergisch voor.[/QUOTE]\r\nHa, dat is wel leuk, want als de reclame beleeft vanuit de leerling, krijg je hetzelfde idee... \"[I]Waar halen ze de verontwaardiging vandaan, ik doe toch niets fout[/I]\"\r\n\r\nIk ken het gevoel, ik heb er ook een zooitje waarbij ik niet kan blijven, of ik begin uit irritatie bijna mijn eigen tenen op te eten. En een ander lacht er om.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...