Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=ctrlaltdelete;380189]Ik heb met alle anti-malware programma\'s die ik heb mijn systeem gecontroleerd, en gelukkig geen Ubuntu 7.10 gevonden :cool:[/quote]\n\n:lol:\n\n..... en toch wil ik er ook binnenkort eens mee spelen. Kubutu of Ubuntu, maar dan op een PIII en gewoon om weer eens iets anders te leren.....\n\nIk hoorde overigens van de week dat er een tekort is (of komt) aan ICT-ers... ik dacht juist dat die markt nu wel verzadigd zou zijn....
Link naar reactie
[quote=reintje;380203]:lol:\n\n..... en toch wil ik er ook binnenkort eens mee spelen. Kubutu of Ubuntu, maar dan op een PIII en gewoon om weer eens iets anders te leren.....\n\nIk hoorde overigens van de week dat er een tekort is (of komt) aan ICT-ers... ik dacht juist dat die markt nu wel verzadigd zou zijn....[/quote]\n\nMoet je wel minimaal 256Mb ram hebben, anders gaat Ubuntu niet lekker draaien en kun je beter de lichtere Xubuntu nemen.\n\ndat tekort is er onder andere omdat bedrijven ICT\'ers met meestal 5 jaar werk ervaring zoeken en je met 35 jaar te oud bent...... ja, dan vind je natuurlijk niet veel mensen.
Link naar reactie
[QUOTE=sjouwer;380196]je hebt toch niet weer met vuur staan te spelen (bij het dammetje)[/QUOTE]\r\nJe ziet hoe vlammend die lucht is, wat denk je ? :rolleyes:\r\n\r\nIk heb nog een foto die hooguit twee minuten later is genomen, en die is weer totaal anders, maar met net zo\'n impact.\r\nMaar ja, ik kan niet al m\'n bezigheden gaan plaatsen.\r\n\r\nFoto\'s van mensen vind ik leuker, en deed ik vroeger wat vaker (naïever), maar dit is in de stad een aardig alternatief.\r\n\r\n[QUOTE=reintje;380203]Ik hoorde overigens van de week dat er een tekort is (of komt) aan ICT-ers... ik dacht juist dat die markt nu wel verzadigd zou zijn....[/QUOTE]\r\n\r\nAls ik nou jonger was, en gezonder, en meer wist, en geloof in de toekomst had, en vertrouwen in de mensheid, en geloofd werd, en een levensgezel had, en me zo af en toe gelukkig voelde, en genoeg afleiding van die *^^%!~`&*** PC\'s had, dan zou ik misschien ook wel... Nhaa, veel te laat.\r\n\r\nGeef mij maar fotografie, gaat wat makkelijker tussen het maken van de kippensoep. :-)
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;380432]Ik heb vandaag nieuwe schoenen gekocht, waar ik al een poosje verliefd op was en gelijk nieuwe veters ingeregen...[ATTACH]12267[/ATTACH][/QUOTE]\nJe hebt er bijna een opleiding voor nodig, maar het heeft wel wat.\n\nEn ik zou ook maar alvast uitkijken naar die veters, om ze alvast in voorraad te hebben, want een deel van de uitstraling van die schoenen komt denk ik door die zwart-wit veters.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...