Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=reintje;379915]Een erg handig animatieprogje is UNFREEZE... gratis.... [URL]http://www.whitsoftdev.com/unfreez/[/URL]\r\n\r\nnog noooit gedaan met Photoshop...[/QUOTE]\r\nAh, da\'s wel een heel klein progje zeg. (ook) 19,5 KB !\r\n\r\nMaar in Photoshop kan ik gelijk alles wat ik nodig heb, zoals verkleinen om die limiet van het forum van 19,5 KB te halen, en meer, zoals bewerkingen.\r\n\r\nDit was dus ook voor mij voor het eerst in Photoshop, ik wist jaren niet dat het in staat was geanimeerde GIF\'s op te slaan. :)
Link naar reactie
[QUOTE=hj1;379914]Haha zoals ie dat ook neerzet hè....Niks aan joh...;)[/QUOTE]\nNou, je moet denk ik alleen al weten wat je met de normale Photoshop functies moet doen om formaten te wijzigen en zo, en een nieuwe uitsnede maken, en helderheid instellen, noem maar op. Fotowerk.\nEn dat programma ken ik een jaar of vier, dus dan komt dat vanzelf.\n\nHet moeilijkste is de inhoud. [I]wat[/I] film je, wat maakt het interessant. Meestal blijft zoiets bij een probeerseltje.
Link naar reactie
Ik wist niet eens dat je een animatie had.\r\n\r\nIk heb beide opgeslagen en geopend in Photoshop, en de stilstaande is gewoon een .GIF foto van 4kb, en de bewegende is een .GIF animatie met 6 frames van 9 kb.\r\n\r\nDus als je zelf een nieuwe avatar instelt, en je kopieërt daar die animatie eerst voor naar je harddisk, dan moet dat toch goedkomen ?
Link naar reactie
Da\'s een eerste dag zon, en geen foto...?\r\n\r\nIk heb speciaal opgelet om een camera met penlights te kopen, zodat ik voor niet al te veel geld voldoende oplaadbare batterijen bij me kan hebben.\r\nTwee geladen sets extra zitten er in mijn tas, waarvan ik er constant nog één set wissel, om te gebruiken in een ander apparaat wat ik dagelijks gebruik, zodat ze regelmatig nog ontladen en weer opgeladen worden.\r\nIk weet dat als je even een weekje niet fotografeert dat je kans loopt dat alles (half) leeg is.\r\n\r\nIk heb tot nu toe nog niet zonder gezeten. :) ,
Link naar reactie
[QUOTE=sjouwer;380045]zitten ze nu allemaal van het zonnetje te genieten[/QUOTE]\r\nWas dat maar waar... Was op zoek naar al mijn bookmarks van Firefox. Weg na een herstelpunt terugzetten.\r\nHeb ze wel gevonden, maar met angst en zweet en mislukkingen.\r\n\r\nMaar ben weer (een ietsiepietsie) blijer nu. :cool:
Link naar reactie
Erik... ik weet niet of je over webruimte beschikt (van de provider bijv.), maar daar zet ik altijd een back-up neer, zodat ik niet teveel kwijt ben als de boel crasht. Fx maakt zelf al automatisch back-ups van de bladwijzers. Het handige is dat ik bovendien overal bij mijn favo\'s kan (gewoon inloggen op de webruimte).
Link naar reactie
Ik ken dat niet van die webruimte, en dus nee, ik heb het niet. Kom ook niet veel op ander PC\'s.\nIk vertrouw altijd op eigen backups, en had ik die drie dagen geleden van een paar dingen wel gemaakt, maar om de één of andere rede net [I]niet[/I] van FF, en ik vond van mezelf alleen iets van een maand geleden.\n\nAl zoekend zag ik dus ineens wel de FF map voor bookmark backups en dat was een opluchting.\nEn dan de laatste terugzetten, en FF starten, en dan merken dat FF weer een nieuwe heeft gemaakt van een indrukwekkende 1 KB, en dan verbaasd nog een keer proberen, en weer 1 KB, en na vijf keer maar eens een backup van een dagje eerder (er staan er vijf) en.... die werkt zowaar.\n\nEn gelijk maar op een stickie gezet voor die 700 KB.\n\nGewoon wat systeemproblemen gekregen na scans met PrevX en ASquared) \nAsquared bleef achter in het geheugen met [I]A2Service.exe[/I] en bleef [B]381[/B] MB gebruiken... 8-) Dus afsluiten dat proces, en toen wilde m\'n PC niet meer afsluiten :neutral: , en toen (herstart en dan) herstelpunten terug, en toen prog\'s die niet meer wilde verwijderen (met een twijfelachtig geinfecteerd bestand) 8o|, en toen meer herstelpunten terug en dan FF geen persoonlijke instellingen, en geen bookmarks, en... BHOEE Heb er vandaag weer genoeg van dat geklooi waar niemand op zit te wachten. :s
Link naar reactie
[QUOTE] Asquared bleef achter in het geheugen met [I]A2Service.exe[/I] en bleef [B]381[/B] MB gebruiken..[/QUOTE]\n\nDaar sta ik van te kijken.\nHeb nl de betaalversie gebruikt van a-squared Anti Malware, maar omdat ik genoeg beveiliging heb, niet weer geactiveerd.\nAlles netjes in het Configuratiescherm verwijderd en daarna CCleaner laten lopen en ook de a-squaredmap verwijderd.\nNu had ik a-squared weer nodig (voor een vertaling) en kon hem probleemloos weer installeren.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;380129]Ken je [URL=\"http://mozbackup.jasnapaka.com/\"]Moz-Back-Up[/URL] al Eric, maakt een back-up van je profiel van Firefox en Thunderbird met alle instellingen, bladwijzers, extensies etc.[/QUOTE]\r\nKende ik van naam, maar niet gebruikt.\r\n\r\nThanks, dat is misschien de beste oplossing, en heb hem net gedownload, maar, ik werd weer afgeleid omdat m\'n AV scanner nu ook weer ongeconfigureert is in Firefox (profiel pleite), en downloads niet scanned. Dus dat eerst even in orde maken.\r\n\r\n[QUOTE=reintje;380130]Nu had ik a-squared weer nodig (voor een vertaling) en kon hem probleemloos weer installeren.[/QUOTE]\r\nHeb je nu niet toevallig alleen de free version over ?
Link naar reactie
Proces van a-squared killen is niet slim. Waarschijnlijk was a-squared iets aan het uitpakken/scannen in een tijdelijke map. En dat kan soms (afhankelijk van het bestand) langer duren dan wenselijk mocht zijn.... maar daarom gebeurt het ook in een tijdelijk mapje :D\n \nA-Squared Free is zelfs vanaf USB stick te draaien, toevallig vanmiddag nog gedaan om eens te testen.
Link naar reactie
[QUOTE=ctrlaltdelete;380149]Proces van a-squared killen is niet slim. Waarschijnlijk was a-squared iets aan het uitpakken/scannen in een tijdelijke map. [/QUOTE]\r\nNee hoor, de CPU was niet in gebruik, en ik heb wel eventjes tegen die 381 MB aan zitten staren, en zelfs gezocht op Internet. Dus het heeft tijd genoeg gehad.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...