Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Wezen stappen vanacht in Groningen, kwart voor 6 thuis, rest van de dag met barstende koppijn gelopen. En nee dat kwam niet door de drank, want daar ben ik immuun voor :mrgreen:. Ik had mijn hoofd gestoten aan een box, en niet zo zachtjes ook, dacht even dat ik een hersenschudding had, maar volgens mijn ouders niet omdat ik niet misselijk etc was.
Link naar reactie
[quote=reintje;379637]Het is hier schitterend weer, dus ben druk bezig geweest in de tuin.\nWe hebben (kiddo en ik) tegels versleept en takken van de bomen gezaagd, zodat de fietsers op het pad achter geen last meer hebben van laaghangend groen van onze boom.[/quote]Dat staat bij mij voor morgen op het programma, ik hoop alleen dat dat schitterende weer dan ook hier is, want op het moment is het met peren.
Link naar reactie
Nou topweer zit er niet in denk ik, want de zon komt maar heel flauw door de wolken. Er zit nogal wat vocht in de lucht, en zie daardoor (en op de sateliet beelden) eerder wat meer bewolking en zelfs kans op wat regen aan het eind.\r\n\r\nMaar de temperatuur wordt wat hoger dan gisteren, want de wind komt vandaag uit het zuiden.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;379768]Hier schijnt de zon volop, en is het zowaar al 12.3 C in de tuin, maar eerst nog wat\n[ATTACH]12241[/ATTACH][/QUOTE]\nDe zon is nog wat flauwtjes op mijn koppie. 14,2 C.\n[ATTACH]12242[/ATTACH]\nEn de UFO\'s, da\'s niet mijn koppie thee.\nDie je daar ziet is een flinke heteluchtballon.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;379875]Hier is het op 15.9 C blijven steken, misschien morgen beter. Ik las nog dat de laatste keer dat het 15 C werd in De Bilt 16 Okt 2007 was.[/QUOTE]\nTemperatuur is hier wat moeilijk in de stad te meten, want die is altijd 1,5-3 graden hoger omdat het beton warmte opneemt.\nEn op drie hoog is het helemaal niet te doen, behalve in de ochtend, als de zon aan de andere kant van het huis staat.\n\nNu is het hier gemeten 14,1 C\n\n[ATTACH]12247[/ATTACH]
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;379841]Duurde even, maar ik heb voor de gezelligheid mijn eerste foto-gifje gemaakt, met een bestandsgrootte van 15 KB, met 9 beeldjes:\n\nBij het open raam, mok in het zonnetje geplaatst, mijn vijfde kop thee van vandaag:\n\n[ATTACH]12244[/ATTACH][/quote]\n\nWonderlijk... je roert naar links... ik altijd naar rechts....\n\nLeuk gedaan trouwens... waarmee?
Link naar reactie
Ik roer... Ik roer wel wat raar, maar dat komt doordat ik heel langzaam roerde, en mijn hand daardoor niet helemaal een natuurlijke \"roerhouding\" heeft. :p\n\nIk heb dat gedaan met de Canon 6 Megapixel, door de automatische herhaalfunctie te gebruiken, dwz dan maakt hij elke halve seconde of zo een foto, max.10 stuks. Op statief uiteraard.\n\nEn ik heb dus gewoon tien stapjes roeren hééél langzaam gedaan, zodat ik in 10 beeldjes één maal rondgeroerd had.\n(Dit had ik ook op gewone snelheid (30 fps) kunnen filmen, en dan frames er uit halen)\n\nDaarna 10 lagen in Photoshop geplakt, en dan elke laag apart bewerken (helderheid, kleur, vergroten voor een nette uitsnede etc., wel veel werk, maar er zijn shortcuts om een bewerking op een andere laag te herhalen)\n\nDaarna formaat verkleind naar 118 breed of zo (8 kleuren), zodat na opslag (ff proberen) het bestand niet boven de 19,5 KB komt voor het forum.\nOpslaan in Photoshop als .GIF, kiezen voor \"[I]lagen opslaan als frames[/I]\", \"[I]herhalen[/I]\" aanvinken, en tussentijd instellen op 0,1 seconde.\n\nKoste me, zonder enige ervaring, een uur of twee.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;379911]Ik roer...\r\n\r\nIk heb dat gedaan met de Canon 6 Megapixel, door de automatische herhaalfunctie te gebruiken, dwz dan maakt hij elke halve seconde of zo een foto, max.10 stuks. Op statief uiteraard.\r\n\r\nEn ik heb dus gewoon tien stapjes roeren hééél langzaam gedaan, zodat ik in 10 beeldjes één maal rondgeroerd had.\r\n(Dit had ik ook op gewone snelheid (30 fps) kunnen filmen, en dan frames er uit halen)\r\n\r\nDaarna 10 lagen in Photoshop geplakt, en dan elke laag apart bewerken (helderheid, kleur, vergroten voor een nette uitsnede etc., wel veel werk)\r\n\r\nDaarna formaat verkleind naar 118 breed of zo (8 kleuren), zodat na opslag (ff proberen) het bestand niet boven de 19,5 KB komt voor het forum.\r\nOpslaan in Photoshop als .GIF, kiezen voor \"[I]lagen opslaan als frames[/I]\", \"[I]herhalen[/I]\" aanvinken, en tussentijd instellen op 0,1 seconde.\r\n\r\nKoste me, zonder enige ervaring, een uur of twee.[/QUOTE]\r\n\r\nHaha zoals ie dat ook neerzet hè....Niks aan joh...;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...