Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=hj1;373923]Hmm, kan alleen de stilstaande foto zien niet de livecam....iemand met hetzelfde probleem:confused:[/QUOTE]\r\nHeb ongeveer hetzelfde, en tegelijkertijd héél veel download activiteit. :confused:\r\n Ik heb het gestopt voordat de beelden begonnen te lopen (als ze dat al zouden gaan doen)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

was het maar fantasie .:rolleyes:\n \nGehuwden en samenwondenden van 21 jaar of ouder die recht hebben op een volledige bijstandsuitkering, krijgen een netto-uitkering van € 1.201,05 per maand (100% van het minimumloon) en een vakantietoeslag van € 59,23 per maand (bedragen per 1 januari 2008\n \nwaarom zou je , je nest nog uitkomen .
Link naar reactie
tjoekse... je generaliseert teveel...\n[quote][U]die recht hebben[/U] op een volledige bijstandsuitkering[/quote]Dat zijn er tegenwoordig veel minder hoor, zelfs mensen die kanker hebben moeten verplicht aan het werk. Nu zeg ik het heel plat, maar zo is het wel. Je hebt niet zo snel meer recht op een uitkering. En de vakantietoeslag...? laat me niet lachen joh... dat wordt iedere maand ingehouden op je uitkering en eens per jaar uitbetaald (want kennelijk kunnen bijstandsgerechtigen zelf niet hun vakantiegeld beheren...). Zo dat moest er even uit.\n\nennuh.... vakantie? Je denkt toch niet dat de meeste bijstandsge[U]rechtigden[/U] van dat geld op vakantie gaan hé? Het wordt gebruikt om een gat te dichten of voor een grote aanschaf...
Link naar reactie
Anacho... de eerlijkheid gebiedt me te zeggen, dat als je kinderen hebt, het iets makkelijker voor je wordt omdat kinderen worden ontzien. Er is altijd nog de kinderbijslag en kinderkorting die het wat makkelijker maken. Verder zie je in veel gemeenten dat er aanvullende subsidies zijn die met name ten goede komen aan kinderen. \nNog eventjes wat cijfertjes voor tjoekse: [URL]http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/arbeid-sociale-zekerheid/publicaties/artikelen/archief/2007/2007-90020-wk.htm[/URL]\n\nEr zijn natuurlijk altijd mensen die in principe goede regelingen misbruiken, maar dat is eerder uitzondering dan regel.
Link naar reactie
Ik zie toch erg veel mensen ,vooral jongeren ,gewoon overdag door de stad lopen ,en dat zijn echt niet allemaal mensen die in ploegen werken.\nEr wordt volgens mij nog steeds erg veel misbruik van de regels gemaakt ,vooral door bepaalde bevolkingsgroepen die ik hier niet nader durf te noemen ,omdat er anders misschien wordt gezegd dat ik discrimineer.
Link naar reactie
Daar wil ik ook wel iets van zeggen hoor... dat hoeven niet allemaal bijstandsgerechtigen te zijn, maar kunnen ook net zo goed werklozen zijn, omdat werkgevers met hetzelfde vooroordeel als jij ze niet aannemen....\n\nIk zeg niet dat het zo is..., maar er zitten meer kanten aan een verhaal en ongenuanceerd iets roepen is makkelijk, maar daar doe ik niet aan mee....\n\n[URL=\"http://statline.cbs.nl/StatWeb/table.asp?LYR=G6:0,G3:0,G4:0,G5:0,G7:5&LA=nl&DM=SLNL&PA=71191ned&D1=0-1,5,10,20&D2=0&D3=0-1,7-9&D4=0&D5=0&D6=0&D7=0-4&HDR=T,G1&STB=G2\"]Nog een statestiek over autochtonen en allochtonen[/URL]
Link naar reactie
Werkelozen ,,,er zijn nog steeds bedrijven die niet aan personeel kunnen komen ,of die zelf personeel in het buitenland moeten gaan halen.\nDat er hier tegenwoordig zo veel Polen werken komt niet alleen omdat er zo veel werk is ,maar vooral om dat de eigen bevolking veel werk niet wil doen.\nIedereen die geen betaald werk heeft ,vooral dus de werkelozen ,moeten aan het werk gezet kunnen worden. Er is genoeg te doen ,al gaan ze het bos maar aanharken ,het strand op ruimen ,of de straat vegen. Een soort sociale dienstplicht zouw ook heel nuttig zijn.\nAls zulke dingen worden ingevoerd dan zal het aantal werkelozen erg snel dalen.\nIk zie in mijn omgeving erg veel mensen die onslag krijgen ,en dan weten dat ze 3 jaar ww krijgen ,en dan ook niet niet van plan zijn om binnen die 3 jaar te gaan werken. Ze gaan er vanuit dat ze gewoon recht hebben op 3 jaar uitkering ,,maar volgens mij heb je alleen recht op een uitkering als je echt niet in je eigen levensonderhoud kunt voorzien.Ook erg veel mensen met uitkeringen klussen bij ,zowel op legale als illegale manieren ,en houden aan het eind van de maand meer over als iemand die gewoon normaal moet werken.\nDe regels moeten gewoon nog veel strenger worden.
Link naar reactie
Op sommige punten ben ik het helemaal met je eens Animal. Er moet strenger gecontroleerd worden. Helemaal mee eens, Dat ben je de mensen, die zich netjes aan de regels houden verplicht. Ik heb er ook helemaal geen moeite mee als een bijstandstandsgerechtigde die er bij klust, wordt verlinkt... Dan kan zo iemand blijkbaar wél werken en daar is die pot niet voor bedoeld.\nDat Polen hier komen werken is omdat het goedkope werknemers zijn en hier voor hun begrippen een fortuin verdienen en inderdaad ook de vuile klussen opknappen.\nVerder...verplicht sociale dienstplicht?, dan zou ik wel heel graag willen weten op welk gebied..., want iemand die niet gemotiveerd werkt met mensen of met dieren bijv. kan veel schade aanrichten.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;374362]Als alleenstaande krijg ik....[/QUOTE]\r\nBlij dat ik je hoor uitspreken dat ik niet de enige ben in dit hoekje. \r\nZou het ons lukken om deze discussie te volgen zonder onszelf al te zeer aangevallen te voelen ?\r\n\r\nDat is trouwens niet veel wat je overhoudt. Ik heb nog wat meer om uit te geven, al is mijn huur net wat hoger.\r\nMaar vergelijken of inschatten is heel moeilijk, want je moet wel zien wat inbegrepen is, en wat niet. Zoals huursubsidies, zorgtoeslag, zit je Internet- of kabelTV al bij je energierekening, enzovoort.\r\n\r\nIk loop een grote kans binnenkort mijn (nogal goedkope) Internet verbinding te verliezen, en die krijg ik niet of niet snel terug. Geldgebrek dus.\r\nDan heb ik in mijn leven één jaartje Internet gehad, en een periode van eenzaamheid even onderbroken met forumreacties, een paar emailtjes, en vervolgens ben ik weer helemaal alleen. :-S Afkikken dus. (cry)\r\n\r\nLeuk, bijstand. Die sociale zekerheid dat je altijd wat te tobben hebt...
Link naar reactie
@erikdenhouter, \nZorgtoeslag had ik nog niet meegerekent, dat komt er nog bij, daar betaal ik m\'n internet dus van, in het kader van geestelijke gezondheidszorg zullen we dan maar zeggen:mrgreen:, verder heb ik een buurman en goede vriend die om uiteenlopende redenen geen internet kan nemen, die betaalt ook een gedeelte -en kan dan bij mij achter z\'n PC zitten-, zodat ik toch een goede verbinding heb(UPC-extreme, internet, TV, telefoon(gratis naar vaste nrs)).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...