Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

zo heb me net [URL=\"http://core.tweakers.net/nieuws/52266/skulltrail-systeem-met-twee-9800-x2-kaarten-verloot.html\"]hier[/URL] maar even voor aangemeld, je weet maar nooit. er valt een PC van 30 000€ te winnen, lijkt mij wel leuk, voor 25 000 op ebay zetten en zelf een \"normale\" high end Pc kopen voor 2000€ ;)
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;371989]Ik schrok even dat jullie kinderen daar om half zeven al op school moeten zitten.\r\n\r\nKan zijn dat je twee uur naar het oosten zit. Misschien had je wel een hele verre vracht, Moskou of zo.[/QUOTE]\r\n\r\nik ben altijd rondom de kerk gebleven, zeg maar\r\n\r\nrond 7.30 op werk aanwezig zijn en moest in eerste instantie een 30 minuten met de eigen auto\r\n\r\nnu moet ik om 8 uur op werk zijn, maar ben zolang steeds om 6 uur eruit dat ik daarna neit meer kan blijven liggen (zelfs niet in de vakantie)
Link naar reactie
[QUOTE=sjouwer;372047]ben zolang steeds om 6 uur eruit dat ik daarna neit meer kan blijven liggen (zelfs niet in de vakantie)[/QUOTE]\r\nOp zich toch niets mis mee ?\r\nBehalve dan als je je wat alleen voelt, want dan is er niet snel iemand te vinden.\r\n\r\nIk kan gewoon nooit meer dan een bepaalde tijd in bed liggen, of anders gaat mijn lichaam pijn doen. Een automatische limiter.\r\nEn om 6 uur op ? Nee, ik ga laat naar bed (daar zijn sommigen jaloers op), en sta laat op (daar zijn sommigen jaloers op), maar dat maakt eigenlijk toch niks uit ? Acht uur in bed is acht uur in bed, ongeacht wanneer je dat doet.\r\nEen mens is nou eenmaal een gewoonte dier.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;372052]Op zich toch niets mis mee ?\r\nBehalve dan als je je wat alleen voelt, want dan is er niet snel iemand te vinden.\r\n\r\nIk kan gewoon nooit meer dan een bepaalde tijd in bed liggen, of anders gaat mijn lichaam pijn doen. Een automatische limiter.\r\nEn om 6 uur op ? Nee, ik ga laat naar bed (daar zijn sommigen jaloers op), en sta laat op (daar zijn sommigen jaloers op), maar dat maakt eigenlijk toch niks uit ? Acht uur in bed is acht uur in bed, ongeacht wanneer je dat doet.\r\nEen mens is nou eenmaal een gewoonte dier.[/QUOTE]\r\n\r\nja, ik heb in de vakantie een paar dagen nachtelijk geleeft en sliep van 8 s\'morgens tot 4-5 s\'middags. ik ben liever laat op bed en laat op dan vroeg op en vroeg in bed, s\'avonds en in de nacht leven vind k leuker, zomers als het heet is al helemaal, in de zomer vakantie ga ik graag om 12 naar bed en om 20 weer op, dan mijd ik de hitte waar ik echt niet van hou.
Link naar reactie
[QUOTE=Richt;372058]s\'avonds en in de nacht leven vind k leuker, zomers als het heet is al helemaal, in de zomer vakantie ga ik graag om 12 naar bed en om 20 weer op, dan mijd ik de hitte waar ik echt niet van hou.[/QUOTE]\r\nAls een echte Nederlander in Frankrijk.\r\nIk zou ook niet tegen zo\'n hitte kunnen :( Dat wordt Siësta
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;372073]Als een echte Nederlander in Frankrijk.\r\nIk zou ook niet tegen zo\'n hitte kunnen :( Dat wordt Siësta[/QUOTE]\r\n\r\njep, daarom wil ik systeem beheerder worden, lekker overdag in een koel datacentrum werken waar de airco altijd goed is of anders de boel plat licht :cool: :wink:
Link naar reactie
[QUOTE=Richt;372043]zo heb me net [URL=\"http://core.tweakers.net/nieuws/52266/skulltrail-systeem-met-twee-9800-x2-kaarten-verloot.html\"]hier[/URL] maar even voor aangemeld, je weet maar nooit. er valt een PC van 30 000€ te winnen, lijkt mij wel leuk, voor 25 000 op ebay zetten en zelf een \"normale\" high end Pc kopen voor 2000€ ;)[/QUOTE]\r\n\r\nEn die andere 3000euro dan??;)\r\nHeb me ook ff aangemeld :D:D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...