Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=Anacho;371456]Ach ja ,af en toe eens wat anders...[/QUOTE]\nEn je zal deze dagen wel wat minder tegen planten en dieren praten.\n\nIk kan even niet vinden wat ik vroeger aan Peter Hamill draaide. Schijnt uit mijn geheugen (en stapel cassettes) verdwenen te zijn.\nTijd om weer wat te zoeken, want ik waardeerde Hamill het in de jaren 80 nogal.\n(jeetje zeg, wat een tijd terug eigenlijk :roll: )
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Hij is nog steeds briljant, en toert ook weer met Van der Graaff Generator, heb hem vorig jaar nog in Paradiso gezien, dat concert is geregistreerd, en kan je hier zien.\n[URL]http://www.fabchannel.com/[/URL]\neven \"van der graaf generator\" in typen in het zoekvak. (alleen \"van\" was bij mij al genoeg, en dan de 2e link). Veel plezier.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;371493]Hij is nog steeds briljant, en toert ook weer met Van der Graaff Generator, heb hem vorig jaar nog in Paradiso gezien, dat concert is geregistreerd, en kan je hier zien[/QUOTE]\nGoeie link, m\'n eerste PC concert :p\n\nAlleen ik vind het nu wat ontoegankelijker die muziek. Ouder geworden...en minder lekker in m\'n vel om daarbij ontspannen te luisteren.\nNou was Van der Graaf ook wat minder mijn ding dan Peter Hamill zelf.\nMaar het valt op hoe enthousiast het publiek is, en dat daagt toch uit om er achter te komen \"[I]hé, wat mis ik ?[/I]\"\n\nIk vind het meeste wat \"jazzie\", en hou zelf meer van de psychedelia en sympfonische invloed.\n\"[I]Or did i say that all before /spex[/I]\" valt daardoor voor mij het beste.
Link naar reactie
[QUOTE] Maar het valt op hoe enthousiast het publiek is, en dat daagt toch uit om er achter te komen \"[I]hé, wat mis ik ?[/I]\"[/QUOTE] Ja , dat is ook omdat je het concert niet zelf hebt meegemaakt, als ik er naar kijk en luister dan komt de sfeer vanzelf weer terug. Daarbij VdGG was de eerste muziek in het \"alternatieve\" circuit dat ik leerde kennen en waarderen, samen met Zappa, zo\'n beetje als je 1e vriendinnetje, je vergeet ze nooit, en ze blijven altijd een apart plekje in je hart houden. Daarvoor (ik was 14, en zat in een kinderhuis) was het allemaal top en tip 40 ellende. Het was als het ware een bevrijding en openbaring. Niet lang erna heb ik het dan ook op een lopen gezet.Maar dat is weer een ander verhaal.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;371538]Daarvoor (ik was 14, en zat in een kinderhuis) was het allemaal top en tip 40 ellende. Het was als het ware een bevrijding en openbaring. Niet lang erna heb ik het dan ook op een lopen gezet[/QUOTE]\r\nBijna iedereen maakt zo een ontsnapping aan de \"[I]main stream[/I]\" mee (al is die bij jou ook wel [I]letterlijk[/I] geweest als je het op een lopen moest zetten).\r\nVoor ieder blijft dat als een anker uit het verleden staan. \r\nVoor mij is dat muziek als van Pink Floyd, Genesis, Jefferson Airplane, Brian Eno, Gong, eigenlijk te veel om op te noemen. Een heleboel muziek heb ik niet eens, omdat ik het leerde kennen op het moment dat ik dat niet meer aan kon schaffen.\r\nDe positieve gevoelens die met die tijd geassocieerd worden, bevrijding bv, als persoonlijke ervaring dan, heb je de rest van je leven een beetje nodig. Kan je nog vaak op terugvallen.\r\n\r\nIk zou zo\'n \"ontsnapping\" nu nog best een keer wensen, maar de afstand met mij en die main stream zou dan te groot worden, ondanks het feit dat ik er eigenlijk niet meer zo mee kan leven.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...