Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Goedemorgen...\n \nWeet niet of ik hier nog mag komen, enfin... ik heb net een computer(tje) gebouwd:\n[IMG]http://www.uservice.nl/prestaties.jpg[/IMG]\n \nBest netjes toch?\n \nMag ook wel voor een computer boven de 2000 euro; met een Core 2 Quad Extreme, 4 GB DDR2 800 MHz (nee, geen DDR3) geheugen, 4x 1 TB harddisk, EAH3850 videokaart. Verder luxe behuizing & goede voeding. Geweldig.\n \nGaat goed (druk) met m\'n bedrijf; maar dit wilde ik even delen ;)\n \n---\n \n@sjouwer: je houdt t nog wel steeds vol om vroeg op te staan en aan t werk te gaan... bijzonder\n \nverder allemaal nieuwe mensen hier... eng
Link naar reactie
Gemiddelde computer zit tussen de 350 en 600 euro excl. Windows & randapparatuur. Ik verkoop heel wat (tientallen) systemen van 350 euro per maand.\n \nSoms weleens een beter systeem van rond de 1000 euro excl., echter een systeem boven de 2000 heb ik nog niet meegemaakt.\n \nIk heb tegenwoordig twee zakelijke klanten; computerverkopers. Zij kopen de computers bij mij in, en hierdoor verkoop ik regelmatig grotere partijen computers. Vaak de simpele computers; echter maakt dit voor de marge niet heel veel uit (topsystemen neem ik niet heel veel extra marge).\n \nVerder veel serviceklanten, waardoor ik te weinig tijd heb voor vrije tijd (en school). School lukt me meestal nog wel ergens te plannen, met moeite, maar vrije tijd heb ik praktisch al een half jaar niet meer gehad. Alle tijd ben ik bezig voor klanten, en als ik tijd heb ga ik verder met een website/project.\n \nHet verdient erg goed, maar ik ben niet zo heel blij met de grote hoeveelheid klanten & service. Heb inmiddels twee officiële werknemers die wekelijks voor me werken, alleen ook deze mensen kosten veel tijd (volgens mij helpt een werknemer maar + 50%).\n \nUurtarief ligt alweer wat hoger; gaat in de zomervakantie waarschijnlijk nog wat hoger (kan ik makkelijk doen), zodat ik -zodra ik naar de universiteit ga- de serviceklanten etc. kan doorsturen naar een van die twee \'grote klanten van me\'.
Link naar reactie
[quote=reintje;370650]Mijn Mening...\nWat een kl...e product zeg..\n \n[IMG]http://www.lynnechapman.com/images/fantail.jpg[/IMG]\n \nMoet je draaien in het haar om een leuke staart te krijgen...\nWas niet goedkoop ook € 5,25\nLukt van geen meter...\n \nWie heeft hier ervaring mee?[/quote]\n \nIk dacht dat een vos al van zich zelf een erg leuke staart had ?;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...