Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

ik heb 24 jaar konstant voor mijn vorige werkgever om 6.00 uur opgestaan\r\n\r\nhierdoor kan ik niet meer later uit bed komen zonder een ochtend humeur die je niet wil mee maken\r\n\r\nzelfs in de vakantie kan ik er niet laat uit (en dan is het eigenlijk balen)\r\n\r\nde avond klok is bij mij ook zo iets\r\nals ik na 22.00 uur naar bed ga, ga ik slaapdronken naar boven
Link naar reactie
[quote=Richt;368662]mooi kort dagje Sjouwer, \nIk moet van de week aan het werk, mijn pa moet van maandag tot donderdag weg dus moet ik de boerderij runnen, maar dat zal wel gaan, heb ik al vaker gedaan, maar vakantie word er iets minder leuk van omdat ik als noch om kwart over 6 op moet net als in school tijd.[/quote]\n\nWat mij opvalt in dit berichtje Richt is dat je in je uppie de boerderij runt..., potjandozie... dat vind ik echt knap hoor, want je bent nog hartstikke jong.\nHartstikke goed van je...
Link naar reactie
Wat je ook doet, je moet lekker in je vel zitten (wat voornamelijk \"[I]gezond zijn[/I]\" heet). Dat namelijk overstijgt alle negatieve kanten, ongeacht het soort werk wat je jezelf hebt aangeleerd.\r\nIk heb wel eens de fout gemaakt om dat niet te herkennen, en het werk wat ik toen deed, de rug toe te keren. Ik gaf dat voor een deel de schuld, en wilde mij op iets anders richten. Uiteindelijk \"haalde\" ik dat niet, zowel wat energie als financieën betreft, en ben naast de boot gevallen om het simpel uit te drukken.\r\nAdvies van mijn kant: [I]never ever[/I] je baan opgeven voor je een andere hebt.\r\n\r\nIk denk dat iedereen het liever naar zijn zin heeft mét verplichtingen, dan doelloos en ongelukkig zonder. :?\r\n\r\n[QUOTE=sjouwer;368791]sumps, ben ik zonder het in de gaten te hebben boven de 3000e post[/QUOTE]\r\nNou gefeliciteerd dan.\r\nEen ritje met 3010 poststukken, dat weegt ook wat.\r\nJe bent natuurlijk gewend om je zendingen te tellen, maar je ziet het, getelde schapen lopen niet weg, want ik heb er geenéén vanaf zien vallen... :cool:
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;368797]elke manier van leven en werken, en ook niets doen, heeft zijn voor en zijn tegen:confused:[/QUOTE]\n\"[I]Niets doen[/I]\" is een makkelijke uitdrukking, maar de bezigheid \"[I]niets doen[/I]\" bestaat niet.\nDaar kom je pas echt achter wanneer anderen in jouw richting wijzen en zeggen dat je volgens hun \"[I]niets doet[/I]\". :rolleyes:
Link naar reactie
[QUOTE=tjoekse;368861]wat dat wijzen betreft, het ligt er maar net aan wat de reden is van het niets doen.[/QUOTE]\r\nNee, ik zei al, het gaat nooit om \"niets doen\".\r\n\r\nAls het gaat om een vraag als: \"Waarom ben je niet in loondienst\" dan is dat anders, en kan ik antwoorden \"omdat ik mij [I]echt[/I] niet goed in mijn vel voel zitten, en er praktische belemmeringen zijn om op een normale manier een dagtaak te volbrengen.\r\nZeg maar door ziekte totaal onbetrouwbaar.\r\nLekker wat cryptisch. . *-)\r\n\r\n[QUOTE=reintje;368883]En dat kun je aan de neus zien....(liar)[/QUOTE]\r\nHe wat leuk zeg, zit ik net al een paar weken met een enorm pijnlijke neus... :(\r\nZoals Horatius zei: \"[I]Er is meer tussen hemel en aarde....[/I]\" . :mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...