Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Ultimate;363050]Wat vinden jullie van [URL=\"http://www.djstephan.nl\"]deze site?\n[/URL]\nBen ik mee bezig :)[/quote]\nGaaf ziet er goed uit. (jammer alleen van de muziek je zou hem standaard uit moeten zetten denk ik) Verder ziet het er goed uit.\nHeb je hem helemaal zelf gemaakt of heb je gebruikt gemaakt van een template?
Link naar reactie
[QUOTE=rajo;363155]Gaaf ziet er goed uit. (jammer alleen van de muziek [B]je zou hem standaard uit moeten zetten denk ik[/B]) Verder ziet het er goed uit.\r\nHeb je hem helemaal zelf gemaakt of heb je gebruikt gemaakt van een template?[/QUOTE]\r\n\r\nzou ik idd ook zeggen, ik haat het als er in eens een of ander muziekje kijdhard door de boxen komt, vooral als ik zlef muziek aan heb staan.
Link naar reactie
[quote=rajo;363155]Gaaf ziet er goed uit. (jammer alleen van de muziek je zou hem standaard uit moeten zetten denk ik) Verder ziet het er goed uit.\nHeb je hem helemaal zelf gemaakt of heb je gebruikt gemaakt van een template?[/quote]\n\nKlopt wat je zegt, zelf vind ik het ook irritant als het geluid aan staat op een site, maar omdat dit toch voor een dj is en je al vrij snel ziet dat het geluid uit kan ik er mee leven, en ik weet ook nog niet helemaal hoe ik het uitzet ;).\n\nIk maak dus idd wel gebruik van een template. Maar alles is in Flash dus best nog veel werk om er achter te komen wat wat is en wat, wat doet. Maar moet zeggen dat het me aardig lukt.:)
Link naar reactie
Dit zing ik vanavond met nog 3000 mensen!! Whaha, recordpoging!! :mrgreen: :cool:\n\n[SIZE=2][SIZE=3][I][B][SIZE=2] [FONT=Calibri][SIZE=2]Van Lauwerszee tot Dollard tou, \n van Drente tot aan \'t Wad, \n doar gruit, doar bluit ain wonderland, \n rondom ain wondre stad. \n Ain pronkjewail in golden raand \n is Grunnen, Stad en Ommelaand; \n ain pronkjewail in golden raand \n is Stad en Ommelaand!\n\n[/SIZE][/FONT] [/SIZE] [SIZE=2]Doar broest de zee, doar hoelt de wind, \n doar soest \'t aan diek en wad, \n moar rusteg waarkt en wuilt \'t volk, \n \'t volk van Loug en Stad. \n Ain pronkjewail in golden raand \n is Grunnen, Stad en Ommelaand; \n ain pronkjewail in golden raand \n is Stad en Ommelaand!\n \n [/SIZE][FONT=Calibri][SIZE=2]Doar woont de dege degelkhaid, \n de wille, vast as stoal, \n doar vuilt \'t haart, wat tonge sprekt, \n in richt- en slichte toal. \n Ain pronkjewail in golden raand \n is Grunnen, Stad en Ommelaand; \n ain pronkjewail in golden raand \n is Stad en Ommelaand![/SIZE][/FONT]\n[/B][/I][/SIZE][/SIZE]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...