Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Anacho;360587][URL=\"http://www.2dayblog.com/blog/2007/11/23/the-super-cooler-for-pc/?lang=en#more-5398\"]Nooit meer een te warme PC[/URL], ideetje Willem? :mrgreen::mrgreen:;)[/QUOTE]\r\nVlug geteld/geschat, iets van 52 extra ventilatortjes ca 8 cm ..... \r\n\r\npakweg 0,6 A elk\r\n\r\n52 x 12 x 0,6 = 375 Watt (12 Volt en ruim 31 Ampères) alleen al voor die ventilatortjes; vet hoor.
Link naar reactie
[quote=Ultimate;360611]Nog even een fancontroller op aansluiten, anders maakt het zo veel lawaai ;).\n \n@richt, ZEKER een Wii aanschaffen :mrgreen:[/quote]\nzit er al een tijdje aan te denken een Wii te kopen, aleen mag ik van mijn ouders geen console in de huis kamer zetten (willen zelf TV kijken :p ) en op een oud 36cm CRT\'je is ook niet zo leuk... Zit er een VGA of DVI poort op de Wii? als dat er op zit dan kan ik hem gewoon op mijn PC scherm aansluiten, 22\" al hoewel dat ook nog best klein is voor een console (vind ik)
Link naar reactie
[quote=Richt;360686]zit er al een tijdje aan te denken een Wii te kopen, aleen mag ik van mijn ouders geen console in de huis kamer zetten (willen zelf TV kijken :p ) en op een oud 36cm CRT\'je is ook niet zo leuk... Zit er een VGA of DVI poort op de Wii? als dat er op zit dan kan ik hem gewoon op mijn PC scherm aansluiten, 22\" al hoewel dat ook nog best klein is voor een console (vind ik)[/quote]\n\nNee, niet standaard, maar er zijn wel al convertors in omloop. En als je ouders het eenmaal gezien hebben willen ze ook ;)
Link naar reactie
[quote=sjouwer;360780]wii heb je voor 250 euro \neen beamer voor rond de 600 euro\neen scherm heb je voor de 50 euro\n \nis 1000 wel erg duur[/quote]\n \nEen beamer heb je VANAF rond de 600 euro tot duizende euro\'s. Er is heel wat kwaliteit verschil in die dingen ,dus het zal wel een iets betere beamer zijn dan een van 600 euro.
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;360819]Ehhhh kan je niet gewoon met je ouders afspreken wanneer je mag wii\'en? Kan me toch niet voorstellen dat ze de hele middag voor de tv hangen :p\n \nOver wii gesproken... ga weer even mario galaxy doen :D[/quote]\n \nnee, maar ik heb zelf in de middag ook geen tijd ;) en s\'avonds willen ze wel graag TV kijken, en dat is zo ongeveer het enige moment van de dag (behalve in vakantie tijd) dat ik zou kunnen wii\'en
Link naar reactie
[quote=Animal;360825]Er waren ooit spelkomputers waar een beeldscherm aan vast zat .\nIk heb er nog een ,,de Vectrec,, maar die zal nu wel antiek zijn.[/quote]\n\nVoor de gamecube kon je er ook een schermpje bij kopen, plaatste je dan er aan vast. \n\nHeb gister bij bol.com guitar hero III besteld. Kun je gitaar spelen met een gitaar (:O) op de Wii. Lijkt me erg leuk spel.
Link naar reactie
Ik nu ook van de jouwe, het werkt nu blijkbaar weer door even een berichtje te plaatsen, maar twee dagen zag ik niets.\nDank je voor je reactie.\n\nAls je een notificatie binnenkrijgt maar je vergeet op één of andere wijze het topic te bezoeken, dan krijg je daarna niets meer, en ik probeer er achter te komen of ik zelf die fout heb gemaakt door alleen de email te lezen, en niet de topic te bezoeken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...