Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Hij\'s leuk hè, \n\nAlle geiten zijn GMT +1. Het is nu 00:04.\n\nDe krant geeft ook leuke effecten\n\nKRANT INDEX\nVoorpagina \nBuffelwand \nBuitenwand \nEcenomoggel \nEcenomoggel & Meur \nForum \nVoorkant \nKunst \nFamilieberichten \nSprot \nRoggel & Televisie \nServaggel \nMedia \nKunst Katern \nRAG INDEX\nMIJT\nTroggel naar\nde Volkskrant op\nknetternet
Link naar reactie
En vandaag is de wereld wit, en bijna -5 graden...\nMaar aan de radar te zien duurt dat niet erg lang, want een oprukkende warmere zuidwester luchtstroming zal tijdens en na het weekend de temperatuur wat omhoog duwen.\nAangezien deze warmere lucht wel wat vocht bevat, kan de overgang gepaard gaan met meer sneeuwval, eventueel overgaand in natte sneeuw of regen.\n\nDit weerbericht werd u aangeboden door mij.
Link naar reactie
[quote=Richt;359762]ik heb voor de lol even extra video kaart in een PC gewet en zerk nu met 3x 15 inch :p\n\n[URL]http://files.lahautelande.fr//upload/triple_screen.JPG[/URL][/quote]\n\nHeb je die screens dan gewoon op 1 Monitor Richt? Een widescreen zekerz? Ik heb geen verstand van hardware, dus het zal wel niet zo\'n slimme vraag zijn... :p\n\n45inch? Wat voor monitor is dat dan?
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;359773]Heb je die screens dan gewoon op 1 Monitor Richt? Een widescreen zekerz? Ik heb geen verstand van hardware, dus het zal wel niet zo\'n slimme vraag zijn... :p\r\n\r\n45inch? Wat voor monitor is dat dan?[/QUOTE]\r\n\r\nnee ik heb 3 monitors die elk 15\" zijn ;)\r\n\r\n3 schermen die je tegelijk gebruikt dus, maar dit was puur voor test, op mijn eigen PC heb ik 2 schermen, een 22\" wide screen en een 17inch 4:3
Link naar reactie
[quote=reintje;359773]Heb je die screens dan gewoon op 1 Monitor Richt? Een widescreen zekerz? Ik heb geen verstand van hardware, dus het zal wel niet zo\'n slimme vraag zijn... :p\n\n45inch? Wat voor monitor is dat dan?[/quote]\n\nIk denk dat ie bedoelt 3 x een monitor van 15 inch, maar nu begin me wel af te vragen hoe je dan zo\'n prt scr kan maken :mrgreen:\n\n\n-edit- lol, ik was dus te laat :p.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...