Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Richt;358926]goede nachhel iedereen\nIk heb net de bedrijfs PC een geheugen boost gegeven, van 256 naar 512Mb, man wat is dat een verschil zeg, moet er niet meer aandenken XP te draaien op 256Mb, gewoon horror... als je een app\'je draaide begon ie al te swappen, nu is de pc gewoon vrij snel[/quote]\nIk heb twee identieke PC\'s, een met 1280MB, de ander met 768MB. En dat verschil is gigantisch! \nIk wilde een keer proberen of een andere PC wat sneller werd door uit de 1280MB PC even een latje van 256 te lenen (wat niet werkte dus) en zelfs het verschil tussen 1280MB en 1024MB was heel goed te merken.\nHoe meer geheugen, hoe beter!
Link naar reactie
[QUOTE=Navy;358938]Ik heb twee identieke PC\'s, een met 1280MB, de ander met 768MB. En dat verschil is gigantisch! \r\nIk wilde een keer proberen of een andere PC wat sneller werd door uit de 1280MB PC even een latje van 256 te lenen (wat niet werkte dus) en zelfs het verschil tussen 1280MB en 1024MB was heel goed te merken.\r\nHoe meer geheugen, hoe beter![/QUOTE]\r\n\r\nJep, ik heb zelf 2Gb in mijn main PC en dat ben ik in die PC wel nodig, maar in een andere PC is 512 al genoeg, meer is beeter maar niet altijd nodig ;)
Link naar reactie
Goedenavond allemaal, heb gister 15 ton afgedankte decoders uit engeland gelost in hoogezand bij een schroothandel en die had interessante spulletjes op het terrein liggen weten jullie bijv. wat dit is??\r\n[ATTACH]11734[/ATTACH]\r\n\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\n/\r\nJUIST\r\n\r\n[ATTACH]11735[/ATTACH]\r\nDus als er nog iemand een voedinkje nodig heeft....:D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...