Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=reintje;357663]Ik was errug vroeg voor mijn doen... Jongste zit in groep 8 en had voor het laatst Sinterklaas op school, dus ik kon niet wegblijven...\nWeer een mijlpaaltje.... (zucht)[/quote]\nIk leef met je mee Reintje, alhoewel mijn \"jongste\"(en oudste) ondertussen 24 is, kan ik het me nog wel goed herinneren.
Link naar reactie
Nieuws wat betreft de notificatie stop:\n\nIk heb even ingelogd op mijn Email account, zonder Email cliënt, daar waar ik dus de notificaties ontvang, en daar bleek vanaf 2 december 09:29 PM (juiste tijd) alle notificaties in mijn SPAM box te staan !\n\nTot vandaag.\n\nIk heb het als \"[I]geen spam[/I]\" aangemerkt, en direkt komen ze weer binnen.\nIk heb de teksten in HTML formaat vergeleken van een \"goede\" en \"foute\" Email, en zie geen enkel verschil, dus het moet met de nieuwe afzender te maken hebben.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;357763]Nieuws wat betreft de notificatie stop:\r\n\r\nIk heb even ingelogd op mijn Email account, zonder Email cliënt, daar waar ik dus de notificaties ontvang, en daar bleek vanaf 2 december 09:29 PM (juiste tijd) alle notificaties in mijn SPAM box te staan !\r\n\r\nTot vandaag.\r\n\r\nIk heb het als \"[I]geen spam[/I]\" aangemerkt, en direkt komen ze weer binnen.\r\nIk heb de teksten in HTML formaat vergeleken van een \"goede\" en \"foute\" Email, en zie geen enkel verschil, dus het moet met de nieuwe afzender te maken hebben.[/QUOTE]\r\nLijkt mij vrij logisch, als je ingesteld hebt staan dat alleen afzenders worden doorgelaten die in je adresboek staan.
Link naar reactie
[QUOTE=willem1940;358115]Exact hetzelfde e-mail-adres van afzender? Geen letter of punt of komma anders?[/QUOTE]\nNee, exact.\n\nMaar in de topic \"Vragen aan Admin\" zie je Black Tiger die nog steeds geen notificaties krijgt, en het schijnt aan de configuratie van de ComputerIdee server te liggen:\n[url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?p=358103#post358103[/url]\n\nJij had toch ook geen notificaties ?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...