Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Anacho;356172]Nee , wat Richt bedoeld zijn:\n[LIST]\n[*][B][URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/NTC-weerstand\"]NTC-weerstand[/URL][/B] (negatieve temperatuurcoëfficiënt): weerstand omgekeerd evenredig met de temperatuur\n[*][B][URL=\"http://nl.wikipedia.org/wiki/PTC-weerstand\"]PTC-weerstand[/URL][/B] (positieve temperatuurcoëfficiënt): weerstand evenredig met de temperatuur[/LIST](Bron; wikipedia)[/quote]\nja, het kan zijn dat ie iet warm genoeg word en ie daarom na 10 sec stopt met branstof toevoer.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Nou.... Ik heb mn telefoon op marktplaats gezet voor 80 euro... krijg ik steeds 2 mailtjes van\n\nBieder: roelof\nE-mail: [EMAIL=\"roelof.v3ycxxapmv99ygnlcxd7veec@zend.nu\"]roelof.v3ycxxapmv99ygnlcxd7veec@zend.nu[/EMAIL]\n\nen\n\nBieder: wckiezenbrink\nE-mail: [EMAIL=\"wckiezenbrink.0s2bsf5e60wzx5y36e73twangrd1@zend.nu\"]wckiezenbrink.0s2bsf5e60wzx5y36e73twangrd1@zend.nu[/EMAIL]\n\n\nze zijn begonnen bij 35 euro, en ze doen om de beurt 1 euro hoger\nWat heb je daar nou aan, nou durft een normaal mens niet eens meer te reageren :s \nDaar wordt je toch stapelgek van :s Weet iemand hier iets op?\n\nTelefoon kopen trouwens? :D samsung E760, simlock vrij, nog harstikke mooi ;)
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;356227]Nou.... Ik heb mn telefoon op marktplaats gezet voor 80 euro... krijg ik steeds 2 mailtjes van\n\nBieder: roelof\nE-mail: [EMAIL=\"roelof.v3ycxxapmv99ygnlcxd7veec@zend.nu\"]roelof.v3ycxxapmv99ygnlcxd7veec@zend.nu[/EMAIL]\n\nen\n\nBieder: wckiezenbrink\nE-mail: [EMAIL=\"wckiezenbrink.0s2bsf5e60wzx5y36e73twangrd1@zend.nu\"]wckiezenbrink.0s2bsf5e60wzx5y36e73twangrd1@zend.nu[/EMAIL]\n\n\nze zijn begonnen bij 35 euro, en ze doen om de beurt 1 euro hoger\nWat heb je daar nou aan, nou durft een normaal mens niet eens meer te reageren :s \nDaar wordt je toch stapelgek van :s Weet iemand hier iets op?\n\nTelefoon kopen trouwens? :D samsung E760, simlock vrij, nog harstikke mooi ;)[/quote]\n\nIedere keer de biedingen van € 1,-- verwijderen... Je vraagt toch € 80,-- ? Dan mag je een bod als € 70,-- verwachten.\n\nZal ik ze even laten schrikken?\nOverigens.... als het laatste bod van mij is sta ik er voor hoor... ;)
Link naar reactie
[QUOTE=Speeeedy;356227]Nou.... Ik heb mn telefoon op marktplaats gezet voor 80 euro... krijg ik steeds 2 mailtjes van\r\n\r\nBieder: roelof\r\nE-mail: [EMAIL=\"roelof.v3ycxxapmv99ygnlcxd7veec@zend.nu\"]roelof.v3ycxxapmv99ygnlcxd7veec@zend.nu[/EMAIL]\r\n\r\nen\r\n\r\nBieder: wckiezenbrink\r\nE-mail: [EMAIL=\"wckiezenbrink.0s2bsf5e60wzx5y36e73twangrd1@zend.nu\"]wckiezenbrink.0s2bsf5e60wzx5y36e73twangrd1@zend.nu[/EMAIL]\r\n\r\n\r\nze zijn begonnen bij 35 euro, en ze doen om de beurt 1 euro hoger\r\nWat heb je daar nou aan, nou durft een normaal mens niet eens meer te reageren :s \r\nDaar wordt je toch stapelgek van :s Weet iemand hier iets op?\r\n\r\nTelefoon kopen trouwens? :D samsung E760, simlock vrij, nog harstikke mooi ;)[/QUOTE]\r\n\r\nJamer dat er geen micro SD kaart in kan, anders had ik het wel een leuke telefoon gevonden.
Link naar reactie
Leuk van je bod reintje :) Ik hoop dat ze nu niet meer oplichterig gaan bieden :D\nMaar voor 50 euro wil ik em niet weg doen... Dan hou ik em liever als telefoon-in-geval-van-nood enzo. \nJe kan de geboden bedragen niet verwijderen? Had net wel een mailtje van marktplaats dat die oplichters zelf een aantal boden hadden verwijderd.\n\n@ Richt... Er zit inderdaad maar 80 mb ofzo op en je kan het niet uitbreiden. maarja. Wat zou je er allemaal voor rommel op willen zetten dan :p
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;356313]Leuk van je bod reintje :) Ik hoop dat ze nu niet meer oplichterig gaan bieden :D\nMaar voor 50 euro wil ik em niet weg doen... Dan hou ik em liever als telefoon-in-geval-van-nood enzo. \nJe kan de geboden bedragen niet verwijderen? Had net wel een mailtje van marktplaats dat die oplichters zelf een aantal boden hadden verwijderd.\n\n@ Richt... Er zit inderdaad maar 80 mb ofzo op en je kan het niet uitbreiden. maarja. Wat zou je er allemaal voor rommel op willen zetten dan :p[/quote]\nIk gebruik mijn mobieltje ook als MP3 speeler, dan hoef ik geen 2 aparaaten bij me te draagen, ik heb nu een Nokia 5200 en daar zit nu een micro SD kaartje in van 2Gb, aleen is de photo kwalitijd ronduit slecht, ik hoorde van een vriend dat de E760 een goede camera had, klopt dat?
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;356227]Nou.... Ik heb mn telefoon op marktplaats gezet voor 80 euro... krijg ik steeds 2 mailtjes van\n \nBieder: roelof\nE-mail: [EMAIL=\"roelof.v3ycxxapmv99ygnlcxd7veec@zend.nu\"]roelof.v3ycxxapmv99ygnlcxd7veec@zend.nu[/EMAIL]\n \nen\n \nBieder: wckiezenbrink\nE-mail: [EMAIL=\"wckiezenbrink.0s2bsf5e60wzx5y36e73twangrd1@zend.nu\"]wckiezenbrink.0s2bsf5e60wzx5y36e73twangrd1@zend.nu[/EMAIL]\n \n \nze zijn begonnen bij 35 euro, en ze doen om de beurt 1 euro hoger\nWat heb je daar nou aan, nou durft een normaal mens niet eens meer te reageren :s \nDaar wordt je toch stapelgek van :s Weet iemand hier iets op?\n \nTelefoon kopen trouwens? :D samsung E760, simlock vrij, nog harstikke mooi ;)[/quote]\n \nJa daar weet ik iets op.\nGewoon niet reageren.\nPas in aktie komen als het bod voor jouw genoeg is.\nMischien kun je het bieden ook uitzetten en kiezen voor vaste prijs.
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;356313]Leuk van je bod reintje :) Ik hoop dat ze nu niet meer oplichterig gaan bieden :D\nMaar voor 50 euro wil ik em niet weg doen... Dan hou ik em liever als telefoon-in-geval-van-nood enzo. \nJe kan de geboden bedragen niet verwijderen? Had net wel een mailtje van marktplaats dat die oplichters zelf een aantal boden hadden verwijderd.\n\n@ Richt... Er zit inderdaad maar 80 mb ofzo op en je kan het niet uitbreiden. maarja. Wat zou je er allemaal voor rommel op willen zetten dan :p[/quote]\n\n[url=http://marktplaats.custhelp.com/cgi-bin/marktplaats.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=70&p_created=1135010010&p_sid=e9Qm_ERi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MzUsMzUmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPTMmcF9wdj0mcF9jdj0xLjMmcF9wYWdlPTE*&p_li=&p_topview=1][U][COLOR=Blue]Hoe verwijder je een bod[/COLOR][/U][COLOR=Blue][COLOR=Black][/url][/COLOR][/COLOR]\n\nDat bod van € 50,-- is geen serieus bod hoor, maar als je me er aan zou willen houden dan loop ik daar niet van weg... Zo bedoel ik het eigenlijk.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...