Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Richt;354589]heeft iemand hier mischien verstand van hitte kanonen? wij hebben er thuis een en die gaat na 10 sec weer uit :s en dan moet je weer op de reset knop drukken[/QUOTE]\r\n\r\nKijk eens of je ergens in de verbrandingruimte een glaasje ziet, dat lijkt op een lampje. Het is een sensor. Net een fietslampie. Misschien is deze bevuild of de verstuiver is niet schoon waardoor een slechte verbranding ontstaat. (bij diesels natuurlijk).\r\nBron: handige vent in huis ;)
Link naar reactie
[QUOTE=Drentsig;354849]Kijk eens of je ergens in de verbrandingruimte een glaasje ziet, dat lijkt op een lampje. Het is een sensor. Net een fietslampie. Misschien is deze bevuild of de verstuiver is niet schoon waardoor een slechte verbranding ontstaat. (bij diesels natuurlijk).\r\nBron: handige vent in huis ;)[/QUOTE]\r\n\r\nhmmm, volgens mij vonkt de boegie niet goed en komt het daar door,, zal er dinsdag of woensdag eens een andere op probeeren, werkt dat niet dan moet of iemend die er verstand van heeft naar kijken of gaat de zolder weer op,..
Link naar reactie
[QUOTE=Richt;354854]hmmm, volgens mij vonkt de boegie niet goed en komt het daar door,, zal er dinsdag of woensdag eens een andere op probeeren, werkt dat niet dan moet of iemend die er verstand van heeft naar kijken of gaat de zolder weer op,..[/QUOTE]Is het echt een vonk-bougie òf: een diesel-voorgloei-bougie? Dat maakt enorm verschil.\r\n\r\nIs het een vonk-bougie, vertrouw dan (ook) niet het moderne, verplicht \"ontstoorde\" bougieKAPJE want die \"ontstoring\" levert 2 zwakke punten op die voor wazige fouten kunnen zorgen die zelden zinvol middels meting zijn vast te stellen; kapje is niet erg duur dus verwisseling is dan de enige oplossing die opschiet.\r\n\r\nEen diesel-voorgloei-bougie is een tamelijk begrijpelijk gloeidraadje, nauwelijks puzzels mee te verwachten, doet het ja of doet het nee.
Link naar reactie
[quote=Richt;354854]hmmm, volgens mij vonkt de boegie niet goed en komt het daar door,, zal er dinsdag of woensdag eens een andere op probeeren, werkt dat niet dan moet of iemend die er verstand van heeft naar kijken of gaat de zolder weer op,..[/quote]\nIk weet natuurlijk niet precies hoe het ding werkt ,maar de bougie wordt alleen maar gebruikt om het apparaat aan te steken.in plaats van een lucifer.\nAls hij eenmaal brandt ,dan doet die bougie niks meer.
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;354869]Ik weet natuurlijk niet precies hoe het ding werkt ,maar de bougie wordt alleen maar gebruikt om het apparaat aan te steken.in plaats van een lucifer.\r\nAls hij eenmaal brandt ,dan doet die bougie niks meer.[/QUOTE]\r\n\r\nhmm, wist niet dat je de begie daarna niet meer nodig was, want zodraa de boegie stopt met vonken slaat ie uit... maar ik kijk er morgen wel naar, dan is er geen school want staking\r\n\r\nleuke boel momenteel in Frankrijk, al bijna een week staaking van de trein waardoor ik steeds weer moet kijken welke trein ik moet neemen, morgen de leeraaern en donderdag mischien een blokade vans studenten ;)
Link naar reactie
[QUOTE=Richt;355217]ow, ik kan echt wel wat doen, we zijn bij mij thuis een oude schuur aan het verbouwen om er een feest saaltje van temaken, werk zat, en door de staking kunnen vrienden nu ook helpen (y)[/QUOTE]\r\nVraag in ieder geval aan al die vrienden of ze iemand kennen die wat van zulke branders afweet; misschien hoef je helemaal niet die bougie eruit te sleutelen, hij vonkt immers en de boel komt ook aan het branden maar valt weg.\r\n\r\nAls dat niet aan een beveiliging ligt (startknop ofzo die langer moet worden ingedrukt gehouden) dan zo goed als zeker troep in je brandstoftoevoer (tankbodem, kraan/zeefje, leidingen, filters/zeefjes, vlotterkamer).
Link naar reactie
door lang stilstaan is er vermoedelijk de troep die een vlotte brandsstof toevoer in de weg zit een redelijke aanname\r\n\r\nzou dus eerst daar naar kijken voor je verder test\r\n\r\nhet lijkt erop dat er wel voor ontsteking en 15 sec branden in de vlotterkamer komt \r\n\r\nhierna kan je nakijken of de gloeiweerstand warm genoeg wordt en blijft om door te branden\r\n\r\n(test wel buitens huis)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...