Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Nou ja okay, een grapje dan maar speciaal voor Erik:\r\n\r\nEen klant kon geen verbinding maken met het Internet.\r\nHelpdesk : \' Weet u zeker dat u het juiste wachtwoord gebruikt ?\'\r\nKlant : \' Ja, dat weet ik zeker. Ik heb het een collega zien doen.\'\r\nHelpdesk : \' Kunt u mij zeggen welk wachtwoord dat was ?\'\r\nKlant : \' Vijf sterretjes.\'\r\n\r\nOkay dan nog één om het af te leren:\r\n\r\nHelpdesk : \' Welk antivirus programma gebruikt u ?\'\r\nKlant : \' Netscape.\'\r\nHelpdesk : \' Dat is geen antivirus programma.\'\r\nKlant : \' Oh, sorry...Internet Explorer.\'
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;352050]Grapjes speciaal voor mij die ik niet snap, \"(20 tekens to the rescue) die ik niet snap, ik snap het niet.[/QUOTE]\r\n\r\nMaakt niet uit Erik, misschien is het een najaarsdip.....;)\r\nIk ga in ieder geval naar mijn warme nestje en zal eens kijken of mijn lieftallige echtgenote\r\nmijn plekje al warm gemaakt heeft:)
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;351748]Leuk als je geen cadeautje weet: [URL]http://members.cox.net/crandall11/money/[/URL]\r\n(klik ook maar eens door op de andere links... ben je wel even zoet mee...\r\n\r\n- edit - ook leuk: [url]http://www.marcsky.com/dollarartist2.html#Sxulptures%20for%20sale[/url][/QUOTE]\r\n\r\nHier nog zoiets maar dan iets minder grappig want dit was namelijk al voor de rampen bekend\r\n[url]http://www.amuseyourself.com/party-games-and-other-stupid-human-tricks/wtc-on-20-dollar-bill.html[/url]
Link naar reactie
[QUOTE=Speeeedy;351957]als we hier met space-cake gaan gooien wordt sjouwer helemaal gek ;)[/QUOTE]\r\n\r\nvalt tegenwoordig mee\r\n\r\nmisschien dat er overnieuw moet worden behangen en de vitrage / gordijnen de was in moet, maar de bodem is in no time schoon. de spuit over de tafels en goed drogen zijn die ook schoon (valse schoonheid is wat je ziet, speciale lak over de tafels geeft een mooier gezicht dan het in werkelijkheid is
Link naar reactie
[quote=sjouwer;352128]valt tegenwoordig mee\n\nmisschien dat er overnieuw moet worden behangen en de vitrage / gordijnen de was in moet, maar de bodem is in no time schoon. de spuit over de tafels en goed drogen zijn die ook schoon (valse schoonheid is wat je ziet, speciale lak over de tafels geeft een mooier gezicht dan het in werkelijkheid is[/quote]\nDat is geen vitrage: de ramen zijn gewoon smerig!
Link naar reactie
Morgen zit ik lekker in Martiniplaza in Groningen, moet onze gemeente vertegenwoordigen samen met mijn baas. Worden 2 hele lange dagen, maar wordt wel leuk. We hebben onder andere een sushibar en chocoladefontijntjes (H).\n\nIemand het nieuws al gehoord van Hoogeveen met die rare stoffen in de lucht? Mensen die boven Hoogeveen wonen hoeven niet bang te zijn, de wind is Noord-West :p.
Link naar reactie
Dat cafee wordt steeds ongezelliger.\nEen gladde vloer die je schoon kunt spuiten ,en gladde blinkende tafels. \nHet lijkt zo meer op een douce cel dan op een gezellig bruin cafee.\nEn dan geen sterke drank of bier en niet mogen roken.,en kofie uit een automaat.\nDat zoiets nog cafee mag heten ?\nGeen wonder dat er steeds minder mensen komen.
Link naar reactie
Gatverdamme daar kan ik nu echt niet tegen +o(\n\nK*Tdag vandaag\ncrematie van de moeder van 1 van mn beste vriendinnen, bus gemist, kletsnat geregend, misselijk, pinpas kwijt, schoen stuk, wasmiddel over de grond gegooid, dikke bende, bah; ik ga slapen. \n\n en ik weiger nog langer onzin aan te horen over de visualisering en het schoonmaken van dit café. \nPeriod.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...