Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

hij was zo plat als een dubbeltje zou je zeggen\r\n\r\nheb een mail naar modje gestuurt en deze heeft hem doorgestuurt naar admin\r\n\r\nmisschien daardoor werkt ie weer\r\n\r\nwas gelijk een grote troep hier\r\n\r\nalles op de quick manier schoongemaakt en opgeruimt, ook de vaat is gedaan (de glas bak was daarna wel aardig vol, morgen komt er weer schoon glaswerk binnen)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=reintje;348433]Afkicken is het....;)[/QUOTE]\nZeker weten.\n\nDat vind ik trouwens toch angstiger worden, des te langer je op dit forum problemen leest. Als je ziet wat er fout gaat rondom, dan snap ik soms niet waarom mijn PC nog draait.\nEn als ik dan voel dat er afhankelijkheid is, én dat ik niet genoeg geld heb om zo maar een nieuwe PC te kopen, én [SIZE=\"3\"]whaA[/SIZE][SIZE=\"4\"]A[/SIZE][SIZE=\"5\"]A[/SIZE][SIZE=\"6\"]A[/SIZE][SIZE=\"7\"]A[/SIZE]... . :-S . . . . oh, sorry, M@N$T#RL!)|< gewoon.
Link naar reactie
Soms... als er geen forum is, of het werkt allemaal retesloom... , denk je weleens dat het aan je eigen PC ligt. Had op het forum nl net een probleem gelezen van iemand die niet op een forum kon inloggen. Ik dacht dus : misschien is er door een update hier van het één of ander iets fout gegaan.\nIk check dan altijd op wurksjops.nl (waar meer CID-forummers vertoeven) of men daar het probleem ook heeft.... Een andere medeforummer was ook op dat idee gekomen.\nDan weet je in ieder geval dat het probleem niet bij jou ligt.\nVeel later las ik pas een mededeling over de problemen van het forum op de site van de CID.
Link naar reactie
Soms begrijp ik niks van PC\'s...\n\nDe Vista kast van mijn zoon had geen geluid... alleen maar ruis.\nAlle instellingen qua geluid stonden goed zover ik het kon zien...\nWas al bang dat de geluidskaart was overleden.\nPC al een paar keer opnieuw opgestart... geen resultaat.\nSysteemherstel was geen optie, want kennelijk staat dat standaard bij Vista uit en heb (had) ik dat niet ingeschakeld.\nTegen beter weten in dan nog maar een keer uitschakelen en de stroom er even af... en VOILA! geluid doet weer normaal....\nSnap je dat nou?
Link naar reactie
Jullie hebben wellicht meegekregen dat het treinverkeer langs station Delft vanmiddag een tijdje stil heeft gelegen. Oorzaak was een aanrijding met een persoon. Ik stond er zo\'n vijf meter naast toen \'t gebeurde...\r\n\r\nIk stond aanvankelijk rustig op het perron van station Delft op m\'n stoptrein richting Den Haag te wachten. Trein remt zoals gebruikelijk af om op de juiste plaats te stoppen, totdat er halverwege het perron een idioot achter mij langs rent en voor de trein springt.\r\nHeb het dus niet zien gebeuren, maar hoorde wel de trein ergens overheen rijden waarna deze zo\'n vijftien meter later tot stilstand kwam. Ik zal jullie verdere details besparen, maar betreffende persoon heeft \'t er aanvankelijk levend vanaf gebracht. De ambulance was zo\'n vijf minuten later ter plekke.\r\n\r\nIk voel mee met de machinist van de trein, en de mensen die het wel hebben zien gebeuren. Een ding is zeker. Ik ga niet meer vlak langs de rand van het perron staan, voor het zelfde geld (1,30 euro, enkele reis, reductie) komt er een soortgelijke idioot aanrennen en neemt je mee in z\'n sprong.\r\n\r\nBij deze dan ook de oproep aan mensen die van plan zijn voor een trein te springen:\r\nDoe dat alsjeblieft niet op een perron in het bijzijn van anderen, blijf uit het gezichtsveld van de machinist. En spring niet voor een afremmende stoptrein...\r\n\r\nWat er na het ongeluk gebeurd is, weet ik niet. Ondanks zo\'n voorval gaat het leven gewoon door en als de trein niet rijdt, neem je gewoon de tram.\r\nBizar allemaal. Ik kan het nog steeds niet helemaal bevatten. Een ding voor als je het ooit mee mocht maken (ik hoop \'t niet), praat er met anderen over. Ik geloof dat dat bijdraagt aan de verwerking van zo\'n gebeurtenis.\r\n\r\nHet zij zo.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...