Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=reintje;347699]Je had toch al een motor rajo... heb je die weggedaan?\n\n\n\nUltimate... Woon je inmiddels in Groningen? (in de stad).[/quote]\n\n\nNee, woon gewoon nog thuis, ben half jaar full time aan het werk. \n\nIn februari woon ik der wel :).\n\n@ctrlaltdelete,\n\nHield dat toch neit vol :p. Viel uiteindelijk wel in slaap :p\n\n\nMaar het was écht ontzettend druk in de stad, écht overaaal studenten die gingen stappen. Heb \'s nachts nog nooit zoveel mensen wakker gezien :mrgreen:
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[url]http://darkartsmedia.com/Google.html[/url]\n\nHier een magische truc om uw vrienden mee om de tuin te leiden. Zij zien de homepage van Google, en u vraagt terloops iemand om op het embleem te letten. Dan beweegt u twee van uw vingers om de \"o\"s in het embleem Google volledig te bedekken. Wanneer u uw vingers weghaalt, ontbreken de \"o\'s\" van het embleem. Nu vraagt u uw vriend om zijn/haar vingers te bewegen over de ontbrekende \"o\"s. Nadat uw vriend de vingers verwijdert, zal het embleem opnieuw volledig zijn!\n\n(klikken binnen de site en na 5 sec. verdwijnen/verschijnen de o\'s)\n\nUit: 55 ways to have fun with Google
Link naar reactie
[quote=Richt;347915]niet van mij, ik heb alles opgegeeten, smaakte goed :D\n\n\n\nUltimate, wat wil je weeten over PC<-> TV via HDMI?[/quote]\n\n\nHoe ik een beetje mooie kwaliteit krijg. Heb het nu aangesloten via vga wat al goeide kwaliteit is, maar met hdmi zou je toch betere kwaliteit moeten krijgen, tis nu 3x niets, alleen als ik een hd film kijk dan is het scherper dan vga.
Link naar reactie
[quote=reintje;348022][URL]http://darkartsmedia.com/Google.html[/URL]\n\nHier een magische truc om uw vrienden mee om de tuin te leiden. Zij zien de homepage van Google, en u vraagt terloops iemand om op het embleem te letten. Dan beweegt u twee van uw vingers om de \"o\"s in het embleem Google volledig te bedekken. Wanneer u uw vingers weghaalt, ontbreken de \"o\'s\" van het embleem. Nu vraagt u uw vriend om zijn/haar vingers te bewegen over de ontbrekende \"o\"s. Nadat uw vriend de vingers verwijdert, zal het embleem opnieuw volledig zijn!\n\n(klikken binnen de site en na 5 sec. verdwijnen/verschijnen de o\'s)\n\nUit: 55 ways to have fun with Google[/quote] Een Googletruc dus :lol:
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;348030]Hoe ik een beetje mooie kwaliteit krijg. Heb het nu aangesloten via vga wat al goeide kwaliteit is, maar met hdmi zou je toch betere kwaliteit moeten krijgen, tis nu 3x niets, alleen als ik een hd film kijk dan is het scherper dan vga.[/QUOTE]\r\n\r\nresoluties wel goed afgesteld op je TV en PC dat ze elkaar niet in de weg zitten?
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;348186]Nope alle 3 niet :P. Als ik wat meer tijd heb dan zoek ik het wel ff uit. Zolang ik maar films kan kijken met hoge kwalieit, dan computer ik wel met vga ;)[/QUOTE]\r\n\r\nWindows ziet er bij mij ook slecht uit op de TV maar dacht dat dat aan mijn config lag\r\n\r\nHeb je btw cleartype wel aan staan (staat ergens onder eigenschappen voor beeldscherm > tab Vormgeving >Effecten >2de selctie vakje) onder XP
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;348222]Jup, staat ook aan, heb jij ook via hdmi dan?[/QUOTE]\r\n\r\nnope, niet via HDMI maar een DVI to HDMI dingetje, en in films is de kwalitijd goed maar onder Windows is het niet goed, teminse ik heb het al een tijdje niet meer geprobeert want de Pc staat niet meer in de buurt van de TV, moet eens een mediacenter inelkaar zetten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...