Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Navy;347034]Ooit gehoord:\r\n\"Sommige mensen zeggen dat je je niet druk moet maken om kleinigheden. Nou, dan hebben die nog nooit \'s nachts een mug op hun slaapkamer gehad!\" [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]\r\n\r\nNou nou Navy, \r\n\r\nJe kan van een mug ook een olifant maken zeg :D
Link naar reactie
[quote=Richt;347015]sjeezes... er zaten net toch een hoop muggen op het plafond van mijn slaap kamer :s\nwel 300 of zo :s heb de stofzuiger gepakt en ze bijna allemaal weg gezogen :p dat werkt super goed (y)[/quote]\n\nDie zal ik onthouden, had van de zomer ook zo\'n 200 op me kamer. Volgende dag was alles weg :S.
Link naar reactie
[QUOTE=Gekwordikervan;347036]Je kan van een mug ook een olifant maken zeg :D[/QUOTE]\n\nVoor veel muggen of vliegen: STOFZUIGER ! Beesten reageren alleen op luchtdruk [I]VERHOGING[/I], niet verlaging ! Zitten daar gewoon te genieten van de heerlijke luchtstroom langs hun vleugeltjes, en FLOEP, weg.\n\nVoor één mug of kleine vlieg:\n[ATTACH]11446[/ATTACH]\n\nDoet het al twee jaar of meer, met de tweede set batterijen. Alleen even een sec drukken wanneer het schepseliertje het rek raakt, en wegspoelen in de spoelbak, want de helft wordt weer wakker na een paar minuten, zij het met slechte trim, hoofdpijn, en dronken besturing.\nIk kan met losse hand een mug per kwartier vangen, zolang mijn ogen willen, maar met dit ding is het twintig per kwartier.\n\nJe hebt ze ook met \"enkele laag\" gaas, maar deze is beter. Liever zag ik het oppervlak nog wat groter, vooral voor vliegen. Die zijn sneller.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...