Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

hèh, net even ingelogt op World of Warcraft, was er een tijd niet geweest en morgen is mijn account tijd op, en doe er geen nieuwe op, even met wat oude maatjes gesproken, dat brengt veel goede herinderingen in je op, echt enorm veel, nostalgie, aan de eene kant vind ik het jammer dat ik vanaf morgen half een niet meer kan speelen aan de andere kant heb ik ook iets van acht, heb toch al iets van 6 maand bijna niet gespeeld. maar jammer dat dat even inloggen er dan niet meer bij is :(\r\n\r\nheb een leeg gevoel in eens :s , als of er iets wegvalt na sinds mei 2005 gespeeld te hebben.
Link naar reactie
[quote=Richt;345903]hèh, net even ingelogt op World of Warcraft, was er een tijd niet geweest en morgen is mijn account tijd op, en doe er geen nieuwe op, even met wat oude maatjes gesproken, dat brengt veel goede herinderingen in je op, echt enorm veel, nostalgie, aan de eene kant vind ik het jammer dat ik vanaf morgen half een niet meer kan speelen aan de andere kant heb ik ook iets van acht, heb toch al iets van 6 maand bijna niet gespeeld. maar jammer dat dat even inloggen er dan niet meer bij is :(\n\nheb een leeg gevoel in eens :s , als of er iets wegvalt na sinds mei 2005 gespeeld te hebben.[/quote]\n\nDat gevoel ken ik idd, dat had ik vroeger met het spel ravenshield :).\n\n@Gekwordikervan, dan lijkt het idd wel lang.
Link naar reactie
[QUOTE=hj1;345822] voor het slapen gaan ff beetje honig erop en slapen maar:D[/QUOTE]\r\nIk meen me te herinneren dat baby\'s en honing niet samen gaan.\r\n\r\nAha, hier staat \'t:\r\n[quote]Due to the natural presence of botulinum endospores in honey, children under one year of age should not be given honey. The more developed digestive systems of older children and adults generally destroy the spores. Infants, however, can contract botulism from honey.\r\nBron: [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Honey#Modern_use_of_honey[/url][/quote]\r\nVrij vertaald: het kan dus [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Botulisme]botulisme[/url] veroorzaken en dat is iets wat je echt niet wilt.
Link naar reactie
[QUOTE=Gekwordikervan;345818]Tja de kleine gaat redelijk, het is een kwestie van regelmat krijgen. Nou die hebben we inmiddels gevonden. De regelmaat dat er geen regelmaat is. haha\r\n\r\nNee het valt op zich wel mee, ze huilt alleen erg veel. Naar bedje toe is dan ook een drama. Ze wil dus totaal niet in haar nedje slapen. Daar jankt ze net zolang tot ze rode oogjes heeft. Op onze arm valt ze als een blok in slaap. Dus het is een kwestie van regelmaat, maar we hebben die van haar nog niet helemaal gevonden. \r\n........[/QUOTE]\r\n\r\nJe kunt proberen ze in een kinderwagen ipv in het bedje te leggen en dan die kar zachtjes wiebelen en/of heen-en-weer rijden tot ze in slaap valt.
Link naar reactie
[QUOTE=Gekwordikervan;345818]Tja de kleine gaat redelijk, het is een kwestie van regelmat krijgen. Nou die hebben we inmiddels gevonden. De regelmaat dat er geen regelmaat is. haha\r\n\r\nNee het valt op zich wel mee, ze huilt alleen erg veel. Naar bedje toe is dan ook een drama. Ze wil dus totaal niet in haar nedje slapen. Daar jankt ze net zolang tot ze rode oogjes heeft. Op onze arm valt ze als een blok in slaap. Dus het is een kwestie van regelmaat, maar we hebben die van haar nog niet helemaal gevonden. \r\nVoeding gaat op zich prima, al hebben we het idee dat borstvoeding dan net niet genoeg is. Dus maar met de Nutrilon Hypoallergeen aan de gang. Tot dat ze straks vaste voeding mag, dat duurt nog een paar weekjes. We zullen zien.[/QUOTE]\r\n\r\nDadelijk ben je weer 2,5 maand verder en dan ben je het allemaal weer vergeten.... geloof me het is echt zo....hahaha (heb ook twee van die draken .. 4,5 en 1,5 jaar)
Link naar reactie
[QUOTE=True1969;345950]Dadelijk ben je weer 2,5 maand verder en dan ben je het allemaal weer vergeten.... geloof me het is echt zo....hahaha (heb ook twee van die draken .. 4,5 en 1,5 jaar)[/QUOTE]\r\n\r\nHaha ja dat is waar ben het helemaal met je eens! :D\r\n\r\n@ Foobar: Wij gebruikten appelstroop maar daar zitten dan weer meer kunstmatige toevoegingen in...
Link naar reactie
[QUOTE=willem1940;345940]Je kunt proberen ze in een kinderwagen ipv in het bedje te leggen en dan die kar zachtjes wiebelen en/of heen-en-weer rijden tot ze in slaap valt.[/QUOTE]\r\n\r\nJa dat was inderdaad een idee geweest, maar daarin krijst ze nog harderd an in haar bedje.Waarschijnlijk omdat er van die opstaande randen op zitten en ze geen zicht heeft op wat erom haar heen gebeurd.\r\n\r\nEn ik heb geprobeerd om een poosje met haar te lopen en de meest hobbelige weggetjes te pakken, zodat ze enigszin weer of in slaap zou vallen. Maar het was ijdele hoop. Ze blijft gewoon wakker, alsof ze weten datz e straks weer naar huis gaan. \r\n\r\nMijn schoonmoeder vertelde ook nog iets: Speen dopen met jenever en suiker. Werkt geheid:p
Link naar reactie
[QUOTE=True1969;345950]Dadelijk ben je weer 2,5 maand verder en dan ben je het allemaal weer vergeten.... geloof me het is echt zo....hahaha (heb ook twee van die draken .. 4,5 en 1,5 jaar)[/QUOTE]\r\n\r\nJa ik ben begonnen met eentje van 3,5 jaar oud. (Mijn stiefzoon) Dat is nu een draak van 12. Ik weet al hoe het verder gaat aflopen met jou koters. Eerst de kinderpuberteit, dan de echte puberteit. Berg je maar....
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...