Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Gefelicitaart hj1 (^)\r\n[QUOTE=erikdenhouter;345452](^) (C)\r\n\r\n(Willen jullie alvast uitkijken met die beschuit met muisjes, want Sjouwer loopt al schichtig om zich heen te kijken)[/QUOTE]\r\n\r\nnou zeg, zo veel heb ik er toch niet naast gegooid, dat valt best mee, kijk maar \r\n[IMG]http://i16.photobucket.com/albums/b50/Geartsjefoto/beschuit.jpg[/IMG]
Link naar reactie
Gefeliciteerd HJ :):).\n\nIk heb wel een creditcard, maar heb ook goede discipline, gebruik dat ding alleen als ik em echt nodig heb, of voor als het met creditcard snel is. \n\nvoorbeelden: - wii punten (nintendo) kun je in de winkel kopen, maar stuk gemakkelijker met creditcard en je hoeft de deur niet uit.\n- bij betaalautomaten, als er lange rij is, kaartje erin, creditcard erin/uit kaartje uit klaar. Niet met muntgeld te klooien.\n- Amerika zijn spullen goedkoper dus je kunt uit amerika je spullen kopen.\n\netc :p\n\nMaar gevaar is dus idd dat je te snel je creditcard wilt pakken.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;345452](^) (C)\r\n\r\n(Willen jullie alvast uitkijken met die beschuit met muisjes, want Sjouwer loopt al schichtig om zich heen te kijken)[/QUOTE]\r\n\r\nheb ik gelukkig goed spul voor\r\ntafels aan de kant en en weg is het vuil voor ik het weet\r\n\r\nalles weer schoon en bijgevult\r\n\r\nheb weer enkele bijzondere thee soorten gevonden
Link naar reactie
[QUOTE=Richt;345677]tien week is al bijna 2en halve maand hoor dus best veel, maar goed ;)\r\n\r\nHoe is het met de kleine Gekwordikervan?[/QUOTE]\r\n\r\nTja de kleine gaat redelijk, het is een kwestie van regelmat krijgen. Nou die hebben we inmiddels gevonden. De regelmaat dat er geen regelmaat is. haha\r\n\r\nNee het valt op zich wel mee, ze huilt alleen erg veel. Naar bedje toe is dan ook een drama. Ze wil dus totaal niet in haar nedje slapen. Daar jankt ze net zolang tot ze rode oogjes heeft. Op onze arm valt ze als een blok in slaap. Dus het is een kwestie van regelmaat, maar we hebben die van haar nog niet helemaal gevonden. \r\nVoeding gaat op zich prima, al hebben we het idee dat borstvoeding dan net niet genoeg is. Dus maar met de Nutrilon Hypoallergeen aan de gang. Tot dat ze straks vaste voeding mag, dat duurt nog een paar weekjes. We zullen zien.
Link naar reactie
[QUOTE=Gekwordikervan;345818]Tja de kleine gaat redelijk, het is een kwestie van regelmat krijgen. Nou die hebben we inmiddels gevonden. De regelmaat dat er geen regelmaat is. haha\r\n\r\nNee het valt op zich wel mee, ze huilt alleen erg veel. Naar bedje toe is dan ook een drama. Ze wil dus totaal niet in haar nedje slapen. Daar jankt ze net zolang tot ze rode oogjes heeft. Op onze arm valt ze als een blok in slaap. Dus het is een kwestie van regelmaat, maar we hebben die van haar nog niet helemaal gevonden. \r\nVoeding gaat op zich prima, al hebben we het idee dat borstvoeding dan net niet genoeg is. Dus maar met de Nutrilon Hypoallergeen aan de gang. Tot dat ze straks vaste voeding mag, dat duurt nog een paar weekjes. We zullen zien.[/QUOTE]\r\n\r\nOh gezellig lekker over baby\'s keuvelen:mrgreen::mrgreen:\r\nBorstvoeding is overigens wel het beste voor de baby ze bouwen dan de meeste weerstand op maar ja, wij moesten bij de eerste ook bijvoeden.....\r\nHeb je trouwens al een speentje geprobeerd die dingen doen soms wonderen voor het slapen gaan ff beetje honig erop en slapen maar:D\r\nWeet je wat het ergste is? Een ander weet het altijd beter hoe en wat je moet doen!\r\nNet zoals ik nu.....:lol:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...