Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Navy;345066]\r\nEn mag ik ook even wijzen op het feit dat je hier twee ongelijke waarden vergelijkt? Zet je auto eens in een stad als New york, in een volkswijk, met je radio er nog in. Hoe lang denk je dat die daar blijft? \r\nNederland is nou eenmaal een zeer dicht bevolkt land. En verstandige mensen laten daarom geen waardevolle spullen in hun auto achter: net als in Amerikaanse steden.[/QUOTE]\r\n\r\nTja, New York is als Amsterdan en Utrecht bij elkaar. \r\nMaar de staten waar ik vandaan kom daar kan je rustig je auto en je huis \'s nachts open laten. Zelfs nu nog.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;345124]volgens mij zeggen mensen dat die er zelf nooit geweest zijn... .[/QUOTE]Helaas heb ik beiden gezien. Zowel in America als in Nederland. Tuurlijk is het er geen pretje om te zitten. Maar Nederland spant toch wel de kroon met TV en video op de cel en eventueel als je je sexuele behoeftes nodig hebt dan kan je nog een prostituee krijgen ook. En inderdaad die prostitiuee is in America niet nodig, want als je niet sterk genoeg bent, word je er zelf eentje. Voor je celmaten.\r\n\r\n[QUOTE]Ik ben er ook nooit geweest maar heb een reportage gezien waar dit misverstand toch even mooi de wereld uit werd geholpen.\r\nNee, dan Amerika... daar moet je ogen achter en voor hebben als je in de bak zit... .[/QUOTE] Tja..... Dat is het risico dat je loopt als je in America in de bak terecht komt. Dan moet je ervoor zorgen dat je er niet in komt.\r\n\r\n\r\n\r\n[QUOTE]Ik ben sowieso tegen de doodstraf... In Amerika denken ze het ook vaak zeker te weten, terwijl achteraf regelmatig blijkt dat iemand geheel onterecht is terechtgesteld..[/QUOTE] Ben het gedeeltelijk met je eens Reintje. America heeft te veel in Deathrow zitten die al jaren wachten om eruit gehaald te worden door advocaten omdat ze \"misschien\"wel onschuldig zijn. Maar ik had het dan ook als je het zeker weet dat het de dader is.\r\nNiet zoals hier in Nederland die na een voorval als pedofelie een dader in een rustige woonwijk zet met een leuke speeltuin in zijn buurt. Dat noem ik nu uitlokking. Dan sta je toch letterlijk en figuurlijk voor paal als justitie zijnde. Sorry als je het niet met me deeld, maar meningen verschillen en ik laat ieder in zijn /haar waarde. \r\n\r\n[QUOTE]Ik ben het eens met navy... Beter een te soft land, dan een onrechtvaardig land.[/QUOTE]Ik weet niet of America te onrechtvaardig is. Ik denk dat de regels en de wetten voor elk land anders moeten zijn. Omdat de landen waar we het over hebben totaal van elkaar verschillen. America is gewoon te groot om de wetgeving van nederland te handhaven en andersom is het ook geen doen. Want dan word het een politie staat. Een mooie tussenweg misschien.
Link naar reactie
[QUOTE=Richt;345043]Citaat:\r\nOorspronkelijk geplaatst door willem1940 \r\nCopiëer het hele bericht MET copie van de gegevens/het adressenpad aan de adreslink onderaan in deze pagina:\r\n\r\n[url]http://www.ultrascan.nl/html/419_advance_fee_fraud.html[/url] \r\n[/quote][quote]hmm, kan niet vinden waar, sorry.\r\n\r\n...........[/QUOTE]\r\n\r\nSCROLLEN, links bijna helemaal onderaan, dit adresje:\r\n [email]info@ultrascan.nl[/email]
Link naar reactie
[QUOTE=Gekwordikervan;345062]................\r\nTegenwoordig moet je op je spullen 380 Volt zetten ..........\r\n.........[/QUOTE]\r\nDaar krijg je geheid problemen door, want zulke installaties in voertuigen zijn vast en zeker verboden en flink strafbaar. Bovendien hang je er zelf best akelig aan vast als je het spul een keer niet tijdig uitschakelt voor het instappen.\r\n\r\nZulke schakelingen zijn voor iemand met wat inzicht in electronica niet moeilijk om te bedenken maar je moet wel incalculeren dat er door je \"doel\" geringe stroom moet komen te lopen want reeds 50mA door het hart heen kan dodelijk zijn, leerden wij vroeger.\r\n\r\nDus slechts de stroom moet klein zijn, maar de spanning moet flink hoog, 380V is veel te weinig voor snel en trefzeker effect.
Link naar reactie
[quote=tjoekse;345181]net zoiets maken als bij schrikdraad , niet dodelijk , maar je staat flink te jodelen als je het aanraakt :D[/quote]\n\nBen jij strafbaar hoor tjoekse... Je mag in een woonwijk nog niet eens prikkeldraad in je heg hebben (er zal maar een kind in vallen).\n\n\n@gekwordikervan... Ik hoef het niet met je eens te zijn om je heel graag te mogen toch? (L)
Link naar reactie
[QUOTE]En anders maar de doodstraf in voeren als je zeker weet dat je de dader hebt.[/QUOTE] \n\nAls ik het goed begrepen heb, gaat in Amerika, bij een bekentenis, de eis tot doodstraf juist van tafel, zodat je nooit helemaal zeker kan zijn van de schuld van de tot de doodstraf veroordeelde, dus ontkennende, verdachte. Dat is een van de redenen dat ik tegen de doodstraf ben
Link naar reactie
[quote=Anacho;345190]Als ik het goed begrepen heb, gaat in Amerika, bij een bekentenis, de eis tot doodstraf juist van tafel, zodat je nooit helemaal zeker kan zijn van de schuld van de tot de doodstraf veroordeelde, dus ontkennende, verdachte. Dat is een van de redenen dat ik tegen de doodstraf ben[/quote]\nBij het Amerikaanse jury rechtsysteem gaat het erom dat er in ieder geval íemand wordt veroordeeld. En het toestaan van strafvermindering bij het schuld bekennen heeft al honderden onschuldigen in de gevangenis (en wat voor gevangenis: dieren hebben het vaak beter) doen belanden.\nBij zo\'n rechtzaak zou het moeten gaan om de blote feiten, maar door de aanklager en de verdediger wordt er een wedstrijd van gemaakt wie er het beste de jury kan bespelen. \nIk heb ooit gelezen dat een rechtenstudent verklaarde dat hij liever had dat er een onschuldige in de gevangenis belandt dan dat er een schuldige vrij rond loopt. MAAR ALS ER EEN ONSCHULDIGE VASTZIT, DAN LÓÓPT ER TOCH EEN SCHULDIGE ROND? \nPlea bargain is het slechtste dat men ooit heeft kunnen bedenken:\n\"Als je schuld bekent dan krijg je hooguit 10 jaar. Als je het op een rechtzaak laat aankomen dan riskeer je levenslang.\" Je zult maar onschuldig zijn! En dat moet dan voor recht doorgaan?\n\nDe doodstraf, of strengere gevangenisstraffen hebben nog nooit iets opgelost. De ellende met de doodstraf is, dat als je het bij het verkeerde eind blijkt te hebben, je het niet meer ongedaan kunt maken. En heeft de doodstraf ooit één moord voorkomen? Nee dus. En dat het inderdaad niet werkt vertellen de cijfers: in Amerika zaten in 2006 700 van de 100.000 inwoners in de gevangenis. In Nederland 120. \n\nNee, ik ben geen vriend van Bush en Amerika. En ik ben al lang blij dat het aan de andere kant van de grote plas ligt.\n\n@ Gekwordikervan: is niet persoonlijk bedoeld, hoor!
Link naar reactie
[quote=reintje;345186]Nu eerst dus even lekker uitrusten ultimate.[/quote]\n\nhahah, rust... wat is dat :p.\n\nWas vandaag om 11 uur alweer aan het werk, tot 19 uur, en om 20 uur alweer in de auto naar hockeytraining ;).\n\nKom ik bij het tankstation in Emmen, tank mijn tank vol, 43 eurie :). Ga ik afrekenen....... had ik maar 35 euro :o, ik dacht écht dat ik 45 mee had. Dus wat doe je dan.. idd, rijbewijs achterlaten, gauw naar je clubgenoten rijden en geld lenen :mrgreen: en weer terug, om vervolgens netjes af te rekenen.
Link naar reactie
[quote=Ultimate;345322]\n\nKom ik bij het tankstation in Emmen, tank mijn tank vol, 43 eurie :). Ga ik afrekenen....... had ik maar 35 euro :o, ik dacht écht dat ik 45 mee had. Dus wat doe je dan.. idd, rijbewijs achterlaten, gauw naar je clubgenoten rijden en geld lenen :mrgreen: en weer terug, om vervolgens netjes af te rekenen.[/quote]En als je dan helemaal pech hebt, word je aangehouden voor te snel rijden, omdat je natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs terug wilt, en heb je 2 bonnen erbij voor te hard rijden, en geen rijbewijs kunnen tonen.\nBTW, kon je niet pinnen?
Link naar reactie
[quote=Anacho;345367]En als je dan helemaal pech hebt, word je aangehouden voor te snel rijden, omdat je natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs terug wilt, en heb je 2 bonnen erbij voor te hard rijden, en geen rijbewijs kunnen tonen.\nBTW, kon je niet pinnen?[/quote]\n\nNee, daar pas ik wel voor op (te hard rijden ;)).\n\nNee, had geen pinpas mee, had gewoon ff wat contant meegenomen. Laat me portomennee niet op de hockeyclub :). En als ik em wel had meegenomen, had ik nog niet kunnen pinnen, stond gister 62 euro rood, dus vandaag gauw ff wat bijgeschreven :p.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...