Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Drentsig;342216]@ Argus: Ik werk bij het ministerie van: \"mag het aub wat sneller in Nederland\" ;)\n\n@ Ultimate: Hij had 2000 km op de teller .. k ben verliefd op Audi .. de S of RS serie pff/zwijmel.. prachtige wagens! Zo af en toe kom ik mensen tegen die ze rijden enne .. soms mag ik dan de sleutels vasthouden .. de kick is de snelheid en dan de 200, klein stukkie maar. Daar zijn ze voor gemaakt namelijk :cool:.[/quote]\n\nAls je op youtube zoekt op \'Ter Apel audi s8\' kom je ook een leuk filmpje tegen. En ik ken de mensen die die auto hebben, want elk jaar hebben we daar een catering ;);)\n\nVerder vind ik Audi ook zeker mooie wagens, maar mijn voorkeur is en blijft toch Mercedes :$. En dan met name de CLK en de nieuwe C.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Ultimate;342317]@hj1, als ik het goed heb dan zijn de kilometers per uur op de tomtom de échte kilometers die je rijdt (als dat niet correct is, dan hoor ik het graag:)). Als ik met mijn Opel corsa 2004 (miss dat bouwjaar nog uitmaakt ;)) 130 rijd, dan rijd ik op de tomtom 126/127. Rijd ik op mijn teller 50 dan is het op de tomtom 48/49 dus een hele klein afwijking.\r\n\r\nAls ik het me de opel astra 2004 van mijn ouders vergelijk, dan is mijn afwijking een stuk minder dan die van hen. Als zij 130 rijden, rijden ze op de tomtom 122/123. En bij de 50 zitten zij op 46/47. \r\n\r\nIk heb ook een keer getest vanaf wanneer een filtspaal flitst. Je mocht er 50 en ik reed 58 op mijn teller, [b]niet[/b] geflitst. Ik reed 49 op mijn teller en toen [b]wel[/b] geflitst.\r\n\r\nOp de afschrijving stond dat ik volgens de flitspaal 58 reed daar ging de correctie van 3 km/h vanaf, dus 55km/h dus 5 te hard (20 euro). En het was een tegengestelde flitser, dus die flitsen [b]wel[/b], ook als je dus van de andere kant aan komt rijden. \r\n[SIZE=1]\r\n(voor de kenners, dat was het geval in Emmerschans)[/SIZE][/QUOTE]\r\n\r\n\r\nJa je hebt gelijk wat betreft de afwijking bij verschillende merken auto\'s ik geloof dat het bij de \'japanners\' het ergst is.... \r\nEn dat van die flitsers in de tegenovergestelde richting wist ik al :D\r\nIk rij vaak over de ring van emmen maar zie daar nooit camera\'s iedereen rijdt daar angstvallig 50 of 70 km p/u..... moet ik verplicht op de linkerbaan blijven met de vrachtwagen:mrgreen::mrgreen:
Link naar reactie
[quote=willem1940;342413]Valse vraag/opzet; 6 bestaat uit 3 stukjes van 2 en die 3 stukjes bij elkaar opgeteld geven wel weer 6 terug. Vernenigvuldigen is versneld optellen, 3x2 dus.[/quote]\n\nPrecies, daar dacht ik ook meteen aan :mrgreen:\n\n@hj1, daar staan ze idd heel soms met een een flitsauto, maar staan idd geen flitspalen, alleen bij de afslag richting mcdonalds ;).
Link naar reactie
[QUOTE=Argus;342525]Voor de [URL=\"http://www.nerdevout.com/media/fastfingers.wmv\"]gitaarspelers[/URL] onder ons[/QUOTE]\r\n\r\nDamn that\'s good.......\r\n\r\nNou heb ik zelf een Gibson super 400 CES, maar dit staaltje krijg iker toch niet op hoor.\r\n\r\nOver een staaltje gitaar werk gesproken, kijk eens naar Andy McKee\r\n[url]http://www.youtube.com/watch?v=dt1fB62cGbo[/url]\r\nDeze kan er ook wat van hoor op zijn manier
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...