Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Navy;341956]Je mag best weten dat ik er de eerste keer echt kippenvel van kreeg. Nou heb ik net d\'r vader opgebeld om hem te vertellen hoe diep ik onder de indruk was. En nou ben ik nog veel meer onder de indruk, want hij vertelde me dat zij, Anouk dus, de muziek waar ze met meespeelt, voor de eerste keer hoort! Niet geoefend, nee, ze hoort de muziek voor de eerste keer en speelt zó mee! Onvoorstelbaar gewoon![/QUOTE]\r\nIs niet ongewoon bij vooral \"spontane\" muzikanten, die niet wetmatig zijn kapotgetraind om bijvoorbeeld in principe alleen van papier te spelen en leeftijd zegt daarbij weinig behalve wat ervarings-opbouw aangaat, vooral voor mondharmonica-spelers.
Link naar reactie
[QUOTE=Navy;341957]Volgens haar vader, en dat is ook te horen, was het niet echt Blues wat werd gespeeld: dit was andere muziek dan ze gewend was. En toch probeert ze het op te pikken. Zie ook mijn vorige bericht.[/QUOTE]Mja, maar intonaties zaten er toch niet al te ver vanaf; ik houd het voorlopig op \"niet de juiste mondharmonica gepakt\" of desnoods 2 of 3 (zorgvuldig gekozen) mondharmonica\'s tussen de handen voor \"overstapjes\"; misschien raar, want lijkt ingewikkeld maar went binnen minuten aan.\r\n\r\nHoe dan ook, zoals Reintje al zei, zou ik die éne opname weghalen van Net.
Link naar reactie
Even een wat late reactie...\n\nMaar op die leuke provinciale weg naar emmen ben ik laatst lekker geflitst met mn 96 km... 50 euro...\nen een familielid is er een keer gepakt toen hij véél te hard reed (overigens met erg goede reden, maar toch een slechte zaak van hem... ) \nFlitspaal zit ergens vlakbij de rotonde achter een bord??\n\nDus ik zet de cruise control voortaan maar gewoon op 80... :(
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;342014]Even een wat late reactie...\n \nMaar op die leuke provinciale weg naar emmen ben ik laatst lekker geflitst met mn 96 km... 50 euro...\nen een familielid is er een keer gepakt toen hij véél te hard reed (overigens met erg goede reden, maar toch een slechte zaak van hem... ) \nFlitspaal zit ergens vlakbij de rotonde achter een bord??\n \nDus ik zet de cruise control voortaan maar gewoon op 80... :([/quote]\n \nMet een goede reden te hard gereden .???...Dat kan alleen als er een levensbedreigende situatie was ,en dan zal de boete echt wel worden kwijtgescholden.\nOm je aan de toegestane snelheid te houden is echt geen cruise control nodig hoor.;)
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;342028]Om je aan de toegestane snelheid te houden is echt geen cruise control nodig hoor.;)[/QUOTE]\r\n\r\nJawel hoor! Ik probeer altijd 5 km/h te hard te rijden, maar \'t is verdraaid lastig om daar niet overheen te gaan.\r\nEn vooral 30 km/uur, echt niet te doen, dat resulteert meestal ergens rond de 55 per uur. Ik weet \'t, \'t is slecht, maar zonder cruise control doe je er niks aan :mrgreen:
Link naar reactie
Op die weg zit ik ook altijd tegen de 100 aan, heel soms der nog over, maar NOOIT meer dan 30 te hard, dat kost me namelijk een punt. 80 op die weg is gewoon te langzaam. en 100 eigenlijk net iets te hard. Daarom zet ik em altijd zo net iets over de 90:mrgreen:. \n\n@Speeeedy was dat een paar weken terug toen er daar gecontroleerd werd? En welke rotonde is het :mrgreen:?\n\nOp de snelweg rijd ik meestal net geen 130 op mijn teller, dus dan wijkt het nog een beetje af, dus rijd ik zo\'n 126. Das een mooi gangetje, want je haalt iedereen in, en niet zo veel mensen jou :p.
Link naar reactie
[quote=Drentsig;342177]Goeiemorgen all! (C)\n\n[IMG]http://www.autoweek.nl/images/480/8/dae31a3486a6f027dcc7e59b16fc8158.jpg[/IMG]\nIn bovenstaande A5 (hij was zwart) reed k laatst 200 ... mag dat? :rolleyes: .. het was wel kicken iig.[/quote]\n\nDas een mooi bakkie :mrgreen:. Heb em gezien op de AutoRAI. De S-serie vind ik helemaal vetjes.\n\nWaar(om) heb je met die auto gereden? Mocht je em testen oid?
Link naar reactie
@ Argus: Ik werk bij het ministerie van: \"mag het aub wat sneller in Nederland\" ;)\r\n\r\n@ Ultimate: Hij had 2000 km op de teller .. k ben verliefd op Audi .. de S of RS serie pff/zwijmel.. prachtige wagens! Zo af en toe kom ik mensen tegen die ze rijden enne .. soms mag ik dan de sleutels vasthouden .. de kick is de snelheid en dan de 200, klein stukkie maar. Daar zijn ze voor gemaakt namelijk :cool:.
Link naar reactie
[QUOTE]Op de snelweg rijd ik meestal net geen 130 op mijn teller, dus dan wijkt het nog een beetje af, dus rijd ik zo\'n 126. Das een mooi gangetje[/QUOTE]\r\n\r\n@ Ultimate: De afwijking is groter, de teller zelf heeft al een afwijking van ruim 5km p/u en dan gaat de meetcorrectie van de evt. flitscamera er nog af die is ook nog 3 a 4 km.\r\nMijn snelheidsmeter in de vrachtwagen is geijkt maar daar kan ik ook 86 mee rijden zonder dat ik een bekeuring krijg....\r\nDus: doe er je voordeel mee ;):mrgreen:
Link naar reactie
@hj1, als ik het goed heb dan zijn de kilometers per uur op de tomtom de échte kilometers die je rijdt (als dat niet correct is, dan hoor ik het graag:)). Als ik met mijn Opel corsa 2004 (miss dat bouwjaar nog uitmaakt ;)) 130 rijd, dan rijd ik op de tomtom 126/127. Rijd ik op mijn teller 50 dan is het op de tomtom 48/49 dus een hele klein afwijking.\n\nAls ik het me de opel astra 2004 van mijn ouders vergelijk, dan is mijn afwijking een stuk minder dan die van hen. Als zij 130 rijden, rijden ze op de tomtom 122/123. En bij de 50 zitten zij op 46/47. \n\nIk heb ook een keer getest vanaf wanneer een filtspaal flitst. Je mocht er 50 en ik reed 58 op mijn teller, [b]niet[/b] geflitst. Ik reed 49 op mijn teller en toen [b]wel[/b] geflitst.\n\nOp de afschrijving stond dat ik volgens de flitspaal 58 reed daar ging de correctie van 3 km/h vanaf, dus 55km/h dus 5 te hard (20 euro). En het was een tegengestelde flitser, dus die flitsen [b]wel[/b], ook als je dus van de andere kant aan komt rijden. \n[SIZE=1]\n(voor de kenners, dat was het geval in Emmerschans)[/SIZE]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...