Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=reintje;341742]Wij zijn nu toch aan het rekenen......\r\nMp3?: 102400MB : 5MB/Mp3 = 20480 liedjes. á 4 min is 81920 min = 1365 uur muziek!\r\nEen mens slaapt gemiddeld 8 uur per etmaal, dus hou je 16 uur over dat je in theorie muziek kunt luisteren..., dan heb je 85 dagen lang continue muziek..\r\n\r\nErgo... wanneer moet je die muziek allemaal afluisteren Ultimate...?[/QUOTE]\r\n\r\nach, dan gaat het teminste niet zo als op de radio waar elk uur het zelfde voorbij komt ;) \r\nUltimate luistert elk jaar niet vaaker dan 4 keer het zelfde nummer :p
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Ultimate;341744]In die 16 uur :mrgreen:\r\n\r\nNee, ongein. Ik vind gewoon leuk om veel muziek te hebben omdat mijn smaak ontzettend breed is. Ik kan niet iedere keer maar naar hetzelfde liedje luisteren. (wel eventjes als een liedje \'in\' is bij mij) maar om altijd maar hetzelfde te horen wil ik gewoon niet. De lijst is ongeveer 20 000 liedjes, ik zet em op shuffle en dan hoor ik gewoon willekeurig wat. Tuurlijk zijn niet alle liedjes leuk, en ik denk dat ik zo\'n 5 gig aan dezelfde liedjes he (dat moet ik nog een x uitzoeken, als ik me nieuwe pc heb, heb daar speciaal programma voor). Ik koop/download altijd volledige albums en die zet ik dan op me pc, ik ga geen singles kopen, zonde van me geld.[/QUOTE]\r\n\r\nhey, wat is de naam van dat programma?\r\nIk koop zelf ook bijna nooit muziek, heb volgens mij al 3 jaar geen muziek CD meer gekocht. en verwijder bijna niks van wat ik download.
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;341748]Dat programma heet: [URL=\"http://www.duplicatefileremover.com/\"]Duplicate File Remover[/URL]\r\n\r\n@reintje, heb backups op cd-rom :mrgreen: en laatste tijd doe ik veel op dvd\'s omdat het me te snel ging. Doe alle muziek in mapjes van 700 mb (aangezien dat vroeger 1 cd was :P)[/QUOTE]\r\n\r\nOw, voor 30€ blijf ik het wel zelf uit zoeken, een uurtje in de maand is zo erg nog niet dat ik er geld voor uit ga geven ;) (ja heb gezien dat er een trial was :p )\r\n\r\nIk heb zelf een map per artiest als ik van de desbetrevvende artiest meerdere nummers hebn heb ik er maar een van dan komt de muziek gewoon in de map MP3, heb ik er 2 of meer dan in de map MP3\\[artist name] om dat ik momenteel nog maar 6Gb heb brand ik het af en toe op een DVD\'tje (eerst CDtj\'es) en nu op DL DVD, past mooi.
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;341709]Kijk maar uit met je \"turkse koffie\"\r\nVoor je het weet run je een koffieshop.[/QUOTE]\r\n\r\nin de koffieshop wordt gerookt en bij mij niet, dus dat zal het nooit worden\r\n\r\nen laat ik ook nooit merken dat er wiet gerookt wordt\r\n\r\nmaar haal niet alle islamieten over de wietplank heen, heb er met genoeg personen gewerkt die wiet het liefst niet in hun omgeving willen hebben
Link naar reactie
[QUOTE=Navy;341930]Deze verdient wel meer dan een stofzuiger!\r\nAnouk, 8 jaar, dochter van een goede kennis, speelt de blues:\r\n[URL]http://www.youtube.com/results?search_query=anouk+verstegen&search=Search[/URL][/QUOTE]\r\nYep, die kleine heeft het juiste \"gevoel\"; alleen in die 2e opname (met Caroline) zit iets fout, ik kan niet goed horen of de gitaren etc misschien niet helemaal juist gestemd waren of, naar mijn indruk meer kans, dat zij niet de juiste mondharmonica in de vingertjes had om dit in deze toonsoort goed bij te lopen.\r\n\r\n\"Smal spelen\" en \"vanuit verlegde grondtoon\" heeft ze in ieder geval al behoorlijk door en ook \"dwingen/buigen/breken\" van tonen begint voorzichtig te komen.\r\n\r\nHopelijk heeft/krijgt zij meerdere verschillende series van 12 mondharmonica\'s te pakken plus kansen om met veel verschillende muzikanten/stijlen te oefenen en lekker \"wild\" te worden.
Link naar reactie
[quote=Navy;341930]Deze verdient wel meer dan een stofzuiger!\nAnouk, 8 jaar, dochter van een goede kennis, speelt de blues:\n[URL]http://www.youtube.com/results?search_query=anouk+verstegen&search=Search[/URL][/quote]\n\nJe mag best weten dat ik er de eerste keer echt kippenvel van kreeg. Nou heb ik net d\'r vader opgebeld om hem te vertellen hoe diep ik onder de indruk was. En nou ben ik nog veel meer onder de indruk, want hij vertelde me dat zij, Anouk dus, de muziek waar ze met meespeelt, voor de eerste keer hoort! Niet geoefend, nee, ze hoort de muziek voor de eerste keer en speelt zó mee! Onvoorstelbaar gewoon!
Link naar reactie
[quote=willem1940;341953]Yep, die kleine heeft het juiste \"gevoel\"; alleen in die 2e opname (met Caroline) zit iets fout, ik kan niet goed horen of de gitaren etc misschien niet helemaal juist gestemd waren of, naar mijn indruk meer kans, dat zij niet de juiste mondharmonica in de vingertjes had om dit in deze toonsoort goed bij te lopen.\n\n\"Smal spelen\" en \"vanuit verlegde grondtoon\" heeft ze in ieder geval al behoorlijk door en ook \"dwingen/buigen/breken\" van tonen begint voorzichtig te komen.\n\nHopelijk heeft/krijgt zij meerdere verschillende series van 12 mondharmonica\'s te pakken plus kansen om met veel verschillende muzikanten/stijlen te oefenen en lekker \"wild\" te worden.[/quote]\nVolgens haar vader, en dat is ook te horen, was het niet echt Blues wat werd gespeeld: dit was andere muziek dan ze gewend was. En toch probeert ze het op te pikken. Zie ook mijn vorige bericht.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...