Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Ultimate;341554]Jup dan poging 2 :).\n \n \nIk heb 45 min gereden om van mijn hockeyclub (in emmen) naar mijn eigen huis te komen. En waarom?? Omdat Frans Bauer, Belle Perez, Jannes etc. moesten optreden in het stadion. Het begon al toen ik aankwam, ben wel 3x aangehouden waar ik dacht heen te gaan, omdat ik een andere weg reed dan alle andere 100-en mensen. En dan had ik ook nog nergens parkeerplek bij de hockeyclub grrr... \n \n \n \nNou.. dus ik was flink pissig :p. Eventjes afreageren :p:p[/quote]\n \nAls je dan zo\'n sport man of vrouw bent ,ga dan toch op de fiets . Dat is veel gezonder ,heb je geen parkeerplek nodig en had je ook niet om hoeven rijden !!!;)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Richt;341547]Dokters en andere pilleboeren, ik blijf er zo ver mogelijk vandaan, moet niks hebben van al die pilletjes. gewoon gezond eten en leven (bestaat dat nog?), ik ben meestal nooit meer dan 2 keer per jaar ziek en als ik ziek ben dan komt dat meestal door mezelf (slaap gebrek) of omdat ik een dagje last heb van griep, als je ziet wat die pillen schrijvers hier in frankrijk voorschrijven, je komt er haast niet weg zonder 5 verschilende rommel doosjes...[/QUOTE]\r\n\r\nIk zeg: Een hoop vis eten! Niet te betalen maar wél gezond :mrgreen::mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Animal;341580]Als je dan zo\'n sport man of vrouw bent ,ga dan toch op de fiets . Dat is veel gezonder ,heb je geen parkeerplek nodig en had je ook niet om hoeven rijden !!!;)[/quote]\n\n16 km is me net iets te ver ;). Auto rijden is ook goed voor je lichaam. In ieder geval voor je armen en benen ;);).\n\n@Reintje, zelfde kapsel als ik heb :mrgreen:
Link naar reactie
haha, heb nu eindelijk mijn muziek colectie een beetje op orde... 6GB aan MP3, OGG en WMA bestanden met een totaal van iets meer dan 100 uur muziek (vind ik zelf nog wel vrij veel maar goed, ik ken zat mensen met 50 gb aan muziek...)\r\n[QUOTE=hj1;341613]Ik zeg: Een hoop vis eten! Niet te betalen maar wél gezond :mrgreen::mrgreen:[/QUOTE]\r\n\r\nIk eet zelf liever Rund vlees of vers geschooten wild. :grin:
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;341631]16 km is me net iets te ver ;). Auto rijden is ook goed voor je lichaam. In ieder geval voor je armen en benen ;);).\r\n\r\n@Reintje, zelfde kapsel als ik heb :mrgreen:[/QUOTE]\r\n\r\nik las niet zo lang geleden dat auto rijden gezonder was voor het milieu omdat je door fietsen meer gaat eten, en al dat voedsel moet ook geproduceerd, verwerkt en vervoerd worden wat ook veel CO2 met zig mee brengt
Link naar reactie
kan wel merken dat de rokers en zuipers uit het normale cafe zijn\r\n\r\nwel veel kopjes en glazen vuil (makkelijk met de nieuwe vaatwassers)\r\n\r\nmar verder geen rotzooi ergens\r\n\r\ndweil erdoor en klaar was ik\r\n\r\nde drank automaten bijgevult\r\nde koffie automaat is ook vol (turkse koffie, expresso, normale koffie, koffie verkeerd, pot koffie en cappochino)
Link naar reactie
[quote=Richt;341666]ik las niet zo lang geleden dat auto rijden gezonder was voor het milieu omdat je door fietsen meer gaat eten, en al dat voedsel moet ook geproduceerd, verwerkt en vervoerd worden wat ook veel CO2 met zig mee brengt[/quote]\n\nNou dat bedoel ik maar :mrgreen:\n\nhm.. 6 gb aan muziek. Zo ben ik ook ooit begonnen xD. Zit nu op ruim 100 gig muziek :p.\n\n@Reintje, dat van mij is donkerrood :p.\n\n@Foobar, dat klopt aardig idd. Rijdt meestal 100 op de provinciale weg, en 50 in bebouwde kom.
Link naar reactie
[quote]Zit nu op ruim 100 gig muziek [/quote]Wij zijn nu toch aan het rekenen......\nMp3?: 102400MB : 5MB/Mp3 = 20480 liedjes. á 4 min is 81920 min = 1365 uur muziek!\nEen mens slaapt gemiddeld 8 uur per etmaal, dus hou je 16 uur over dat je in theorie muziek kunt luisteren..., dan heb je 85 dagen lang continue muziek..\n\nErgo... wanneer moet je die muziek allemaal afluisteren Ultimate...?
Link naar reactie
In die 16 uur :mrgreen:\n\nNee, ongein. Ik vind gewoon leuk om veel muziek te hebben omdat mijn smaak ontzettend breed is. Ik kan niet iedere keer maar naar hetzelfde liedje luisteren. (wel eventjes als een liedje \'in\' is bij mij) maar om altijd maar hetzelfde te horen wil ik gewoon niet. De lijst is ongeveer 20 000 liedjes, ik zet em op shuffle en dan hoor ik gewoon willekeurig wat. Tuurlijk zijn niet alle liedjes leuk, en ik denk dat ik zo\'n 5 gig aan dezelfde liedjes he (dat moet ik nog een x uitzoeken, als ik me nieuwe pc heb, heb daar speciaal programma voor). Ik koop/download altijd volledige albums en die zet ik dan op me pc, ik ga geen singles kopen, zonde van me geld.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...