Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Argus;340310]Goede Middag\r\nWeleens zulke [URL=\"http://www.yannarthusbertrand.com/yann2/affichage_bestiauxAutre.php?reference=BB-059&pais=Bovins\"]GROTE[/URL] koeien gezien? ik nog nooit.:([/QUOTE]Ja, er bestaan (gefokte) rassen die wat goot uitvallen; maar er komt ook bij dat de meeste plaatjes zijn geschoten in gebieden waar weinig mensen groter zijn dan 1.60m en ook 1.40m niet opvalt.
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;340416]Daar is geen photoshop voor nodig.\r\nJe moet alleen weten waar je het best kunt gaan staan met je kamera en wat voor lens je gebruikt.[/QUOTE]\r\n\r\nhoeft niet eens, dat ras koeien is gewoon abnormaal dik, en als je ze dan ook nog voer geeft waar ze dikker van worden (mais kuil) dan heb je ze snel zo hoor, dit soort koeien krijg je vaak op je bord als je rundvlees koopt
Link naar reactie
[quote=sjouwer;340448]was het in groene glas soms\n \nvermoed dat je sprite bedoeld\n \nalcohol (ook lichte) koop ik echt niet in[/quote]\nWat is dat hier voor een cafe??\nGeen alcohol .\nJe mag er niet roken.\nAlles komt uit een automaat ,er is geen bediening.\nBij de gemiddelde automatiek is het nog gezelliger.\n \nDe lichte alcoholische drank die je bedoeld heet `shandy` en is erg lekker. slechts 0,5 % alcohol.
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;340460]Wat is dat hier voor een cafe??\r\nGeen alcohol .\r\nJe mag er niet roken.\r\nAlles komt uit een automaat ,er is geen bediening.\r\nBij de gemiddelde automatiek is het nog gezelliger.\r\n \r\nDe lichte alcoholische drank die je bedoeld heet `shandy` en is erg lekker. slechts 0,5 % alcohol.[/QUOTE]\r\n\r\nLOL :mrgreen::mrgreen: Het wordt misschien tijd voor een grondige renovatie?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...