Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Navy;339402]Ik lees en lees, maar heb geen idee waar het over gaat: Argus moderator? Waar? Reintje + status? Waarvan? \r\nDat krijg je als je het druk hebt met andere zaken..... [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon11.gif[/IMG][/QUOTE]\r\n\r\nLOL .. ik heb eerlijk gezegd ook geen idee [I](... Wat ben ik weer eerlijk[/I]), maar goed tis een status enne ik vond, een felicitatie waard 8-| !
Link naar reactie
[quote=Navy;339402]Ik lees en lees, maar heb geen idee waar het over gaat: Argus moderator? Waar? Reintje + status? Waarvan? \nDat krijg je als je het druk hebt met andere zaken..... [IMG]http://forum.computeridee.nl/images/icons/icon11.gif[/IMG][/quote]\n\nWe zijn een beetje aan het dollen....\n\nArgus is Moderator... niet hier... waar moet ie zelf maar vertellen.\nArgus heeft een plaatje in jullie mening gezet van de ingelogde gebruikers van dit forum.... Aanwezig: Argus, Modje, reintje[B]+\n[/B][quote=Argus;339385]Ik dacht even dat ik in het midden zou komen te staan,weer niet gelukt (de deugd):mrgreen:\n[IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x267/Argus_011/deugd.jpg[/IMG][/quote]\nMijn opmerking slaat gewoon nergens op, maar dat is ook vaak de bedoeling als je slap ouweh...t...
Link naar reactie
[QUOTE=Argus;339363]@Richt\r\nJe kunt in Achterste Erm noch 5Ha weiland kopen en je krijgt er een boerderij gratis bij :D\r\nkosten? 669.000€ k.k\r\nDat is toch een koopje ![/QUOTE]\r\n\r\nja, zeker, ik ben niet gek, dat land is haast niks waard, je betaald de meer voor de boerderij dan de grond, mijn moeder heeft nog iets van 6 ha grond tussen Noordsleen en Diphoorn (niet ver van de trial baan), kan daar ok wel een huis bouwen :p , maar ik blijf mooi waar ik zit, vind het hier nog fijner dan in drenthe ;)
Link naar reactie
Goeiemorgen Allemaal!\r\n\r\nk Heb ooit es paling gehad op Terschelling, klaar gemaakt in zo\'n strandjutters tent .. tjonge, als je es wat leuks wilt zien dan is dat eens echt de moeite waard om eens te kijken! Eerst krijg je een verhaal van DE strandjutter (wat ie zoal vind vanuit zee ... ) en daarna paling met wijn (sorry voor de non-alcoholisten).\r\n\r\n(C)
Link naar reactie
Zoooo.. ik reageer ook maar es weer, al 1 dag niets gezegd volgens mij :O.\n\nTja.. heb et ook te druk met werk :p. Heb ff een vet mooie oprit gemaakt samen met me baas, voor in de grote zaal (<-- zo heet dat :p). Vanaf het podium naar de grond is +- 120cm, en we moesten iedere keer als we stoelen nodig hadden dat er opzetten en er aftillen, ontiegelijk k***e werk. Maar nu hebben we mooie plankies gekocht van 4 meter lang 20 cm breed, en 5 stuks. dus dat aanelkaar geschroeft en nu kan ik zo met het karretje omhoog lopen xD. Lekker makkelijk. \n\n\nNog 1.5 weekje en dan is mijn nieuwe pc-tje binnen en kan ik em in elkaar gaan zetten (h).\n\nEn verder heb ik niets te melden :).
Link naar reactie
ps. nog een leuke link:\n\n[URL=\"http://www.fuckingirritant.nl\"]een link met een rare naam, maar wel terecht.[/URL]\n\nik zal maar meteen zeggen waar die over gaat. Het gaat over mensen die hun mobiel zo hard hebben staan in de bus. Dus in plaats van oordopjes te gebruiken, gebruiken ze hun speakertje en dat is dus f*cking irritant.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...