Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=reintje;331834]Wat een geluk dat het er nog in ligt en niet er naast (wat ik hier in de omgeving wel eens zag...)[/QUOTE]\r\n\r\nis wel uit 14 straat containers en 2 vrije vul plaatsen (kan rustig 1 ton staan zonder overloop)\r\n\r\nper straat container kan er ongeveer 250 kg in\r\n\r\ndus nagenoeg alle bijna vol
Link naar reactie
[quote=hj1;331838]Iemand transformers al gezien?\nLijkt me echt lekker filmpje helemaal mijn genre!\nKan ik daar met \'de vrouw\' naartoe?? :D[/quote]\n\nMijn zoon van 14 heeft gekeken. Is gek op transformers..... Heel veel vechtscenes.... geen enge dingen. \'t Is maar net waar je vrouw van houdt natuurlijk.... ;) Zit niet echt een leuk verhaal in..................
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;331913]Mijn zoon van 14 heeft gekeken. Is gek op transformers..... Heel veel vechtscenes.... geen enge dingen. \'t Is maar net waar je vrouw van houdt natuurlijk.... ;) Zit niet echt een leuk verhaal in..................[/QUOTE]\r\n\r\nTja , eerst maar ff kijken wat er nog meer draait ;)
Link naar reactie
Sjonge, wat rustig hier zeker een hoop mensen op vakantie??\r\nIk ga vrijdag naar Malmedy (belgische ardennen) voor een weekje of 2\r\nen ik hoop dat als ik dan terugkom op donderdag mijn nieuwe computertje\r\nklaar is (co) (Y) kan ik hem ophalen uit Raalte bij Azerty.\r\nOh man ik kan niet meer wachten!!! :mrgreen:
Link naar reactie
Hier op de zaak ook: na ruim een jaar rust heb ik gisternacht weer ongewenst bezoek gekregen. Kennelijk was men alleen uit op groot geld, want bij mij vandaan hebben ze halterstangen en gereedschap meegnomen naar de buren alwaar men geprobeerd heeft een kluis te kraken, dan wel mee te nemen. Ze moeten er heel wat tijd aan besteed hebben, maar zijn uiteindelijk met lege handen vertrokken. Ook mijn computer, vastgelegd met een staalkabel, stond er nog!\nDit was dus de 4de inbraak in evenzoveel jaar, de 3 pogingen tot inbraak niet meegeteld.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...