Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Dat van die foto is een leuk idee Reintje, je hebt mn e-mail adres nog wel van MSN als het goed is?? Dan zal ik ook wel een recente terugsturen :)\n\nAls ik 5 dagen voor het tentamen begin met leren komt het echt niet goed :P, mijn gemiddelde boek is ongeveer 600 bladzijdes en dan ehh (ik ga ff meten) 20 bij 25 cm (de kaft) ...\n4 keer per jaar tentamens over zo\'n 3 vakken ofzo :o\n\nJa...... zwaar leven (liar)haha ;)
Link naar reactie
[QUOTE=Chimera;317059]woops klopt reintje sry\r\n\r\nen richt het is jou schuld :D[/QUOTE]\r\n\r\n\r\nJij bent echt in de war met naamen volgens mij, niet? :p \r\n\r\n[QUOTE=Animal;317174]Studeren , zwaar leven ????\r\n40 uur (of 32) werken is altijd nog zwaarder dan studeren ,maar daar kom je altijd te laat achter.[/QUOTE]\r\n\r\nIk werk liever 40 uur per week dan dat ik naar school moet ;) ik moet smorgens om 7 uur weg en ben om 7 uur weer thuis, dat 4 dagen in de week en woensdag van 7 tot 12 uur 45\r\ndas in totaal 4*12 + 5.75 = 53 uur perweek zonder dat ik huiswerk erbij tel (30 mn perdag minimaal) ik heb tussen de middag 2 uur pauze maar daarvan gaan 30 mn naar eten en 1 uur naar huiswerk...\r\nNee ik ben blij als ik straks (nog minstens 4 jaar) mijn diploma\'s heb en een baan van 40 uur per week.
Link naar reactie
Nou mijn studentenleven was behoorlijk zwaar.\nVrijdag op Zaterdag de week uitdrinken om de zware week te vergeten\nZaterdag op Zondag de kater van Zaterdag wegdrinken en moed indrinken voor de nieuwe week.\nZondag middag was wegbrengen naar ouders.\nZondag avond laat weer in het studiehuis zijn. Maandag uitrusten van het weekend. Dinsdag tot Donderdag colege`s volgen Vrijdag ochtend boodschappen doen voor het weekend.\nNou ik kan niet zeggen dat het een rustige studenten tijd was.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...