Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ik ben geboren op zaterdagmiddag rond het middaguur... hoeveel jaar geleden, zeg ik lekker niet, maar ga er maar van uit dat ik al makkelijk oma had kunnen zijn, als ik en mijn dochter/zoon jong getrouwd waren... :mrgreen: (of eigenlijk: een kind hadden gekregen).\nMijn drie kids daarentegen, zijn alle drie geboren op een maandag. (lekker lang weekend.... ).
Link naar reactie
Hoi hoi... wie kent mij nog :p\r\n\r\nHet loopt hier nog steeds lekker zie ik! Ben ook maar weer eens een kijkje gaan nemen hier :) Zie dat nog veel mensen van het oude forum hier nog posten, ook wel veel nieuwe natuurlijk... \r\n\r\nWat ik erover te zeggen heb... Jumpen, ja das natuurlijk dieeeee shit,,, je weet tochhh... beetje jammer alleen dat de meeste jumpmuziek niet om aan te horen is :s \r\n\r\nButter brea in griene tsies wa dat net sisse kin is kien oprijochte fries!!\r\n(Nee, ik kom uit Groningen hoor)
Link naar reactie
Je naam komt me erg bekent voor van het oude forum.\nEn jumpen is eigenlijk niks nieuws.\nGister bij de film Back to the Futere,,werd er ook gedanst (in het wilde westen) en dat leek best al op dat jumpen ,al ging het iets langzamer. \nAls kleine kinderen proberen te dansen is het ook jumpen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...