Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Mensen, ik heb een trieste mededeling voor ieder. \r\nGekwordikervan gaat er mee stoppen.. Althans in ieder geval voor een half jaar. \r\nUncle Sam heeft me nodig kennelijk ik vertrek 29 january tot 31 july 2007, naar Iraq. \r\n\r\nWilde even van deze plaats tegen een ieder zeggen dat ik altijd een leuke tijd heb gehad hier. Soms ook veel gelachen en gehuild om dingen die jullie schreven. Bedankt voor alle support die jullie mij en mijn gezin gegeven hebben. En hopelijk hebben jullie ook een beetje aan mijn support gehad. Al was het de laatste tijd wel erg weinig wat ik te bieden had. (Sorry) \r\n\r\nIndien zich de mogelijkheid dient dan zal ik vast nog wel eens een blik werpen op het forum ,maar ik denk dat het er niet in gaat zitten. \r\n\r\nZeker kom ik terug, daar kunnen jullie op rekenen.
Link naar reactie
Potjandozie Gekwordikervan..... vind ik helemaal niet leuk!\nKom aub terug om te vertellen dat het goed met je gaat.... (F) Van mij krijg je nog een big hug en een dikke zoen (K)\n[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]\n[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Link naar reactie
Succes, gekwordikervan... en TOT OVER EEN HALF JAAR!\n \nHm.. de wind van gisteren: tuinhuisje van 3*3 meter ligt op z\'n kop in de sloot, bij de gamma xD, staan 3 mensen van de gamma naast, te kijken hoe die zinkt.......\nDaarmaast was de zijkant eraf gevallen en raampjes eruit; kwaliteit is in ieder geval niet al te goed :P
Link naar reactie
@gekwordikervan.\r\n\r\nKom idd heelhuids terug en veel sterkte daaro. We spreken je over een half jaar weer. Absoluut ;).\r\n\r\n@VMWS, de overburen hadden ook een tuinhuisje. Vanmorgen zat het dak er nog op. En ik kijk weer eens uit het raam en zeg tegen mijn ouders, euhh hoort dat dak eraf :P:p. Boem dak weg. Geen idee waar het is gebleven. :p\r\n\r\nEn onze schutting was bijnaaa weggeweest, net op tijd vast kunnen zetten. (H)
Link naar reactie
Mijn schutting is wel deels omvergewaaid... Had het, omdat ie flink op spanning stond, provisorisch gestut, maar dat heeft niet geholpen. Deze keer maar steviger vastzetten, want ik denk dat we echt wel vaker storm zullen krijgen...\n\nUltimate... als dat dakje van de overburen nu pas weg is... stormt het bij jullie nog dan?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...