Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Smilies zijn er ook: 2!!! Deze :confused: en deze :rolleyes:. De rest is alleen maar tekst, helaas. Dat is ook in te stellen via [Gebruikerspaneel], bij [Instellingen & Opties] kiezen voor \"Wijzig opties\" en dan op die pagina helemaal onderaan in het blok \"Diverse opties\" wijzig je \"Basic Editor - Een simpel tekst veld\" in \"Geavanceerde Interface - WYSIWYG\".
Link naar reactie
[QUOTE=VMSW;262180]Trouwens, wel leuk dat je nu PM\'s kan verzenden, bijlages kan toevoegen en een onderwerp waarderen.[/QUOTE]\r\nHmm, PM\'s is weinig nieuws, kon met het oude forum in principe ook, alleen stond het uitgeschakeld. Ik vraag me af of dat hier ook nog gaat gebeuren, of dat het dit keer aan blijft staan.\r\n\r\nBijlagen kon met het oude forum ook, dus ook hier niets nieuws onder de zon hoor. :)
Link naar reactie
[quote=willem1940;262179]Ik twijfel nog of ik aan deze nieuwe stijl kan/wil wennen. Voorlopig ben ik na een minuut of 10 al bek-af.\n\nDe ondanks de irritant-kleine en blauwe lettertjes enorme ruimteverspilling in scherm bevalt mij niet. \n.[/quote]\n\nCtrl+Scrolwiel.... kun je de letters zo groot maken als je zelf wilt.\n\nIk dacht dat jij wel heel blij zou zijn met de negeeroptie!
Link naar reactie
[QUOTE=pimspage;262114]@dentsig; Ik denk omdat enkele bbcode\'s (zoals dat heet... ;) zijn gewijzigd en toegevoegd.\r\neen voorbeeld: (spatie\'s wel weghalen)\r\n[ url= \" http://url/\" ]tekst[ /url ]\r\nje kan trouwens ook gebruik maken van de \"uitgebreide editor\", kan je aanzetten bij optie\'s...[/QUOTE]\r\n\r\nk kan het nog niet voor mekaar krijgen Pimspage ... heb um al op alle soorten ingesteld (zal aan mij liggen)
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;262327]Nou moet toegeven dat ik dat ook heel leuk zou vinden. Maar verder denk ik dat er over het algemeen teveel gezeurd wordt. Je kunt het nooit iedereen naar de zin maken. Bovendien moet je het even tijd geven... je moet wennen en ook de opties ontdekken.[/QUOTE]\r\n\r\nMijn smiley moest eigenlijk achter mijn zin staan.\r\n\r\nVerder zeur ik niet hoor ;), ik vind het een mooi forum. Ook mooi al die opties in je gebruikersprofiel. Vind dit beter dan die ander, terwijl ik die al goed vond :D
Link naar reactie
Hm.. ook wel apart dat als je hiernaartoe gaat, dat je kan kiezen tussen pagina 1,2,3 (en laatste), maar niet dat de laatste daar al genoemd staan...\nBovendien handig om als admin misschien even in te stellen dat er standaard méér berichten per pagina komen te staan; het lijkt nu beetje weinig.\n\nVerder zal ik er wel aan wennen hoor ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...