Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

@reintje; je avatar is [B][URL=\"http://forums.vnunet.nl/forum.computeridee.nl/images/avatars/15898093774239b903dc9fe.gif\"]hier[/URL][/B]...\n@all; avatar kwijt? [B][URL=\"http://forums.vnunet.nl/forum.computeridee.nl/memberlist.php\"]hier[/URL][/B] kan je hem misschien terugvinden...\n\nTja, die smilies mis ik ook...hopelijk komen die nog [img]http://forum.pimspage.nl/forum/images/smilies/oeps.gif[/img]....\nik denk dat het gewoon is misgegaan tijdens kopiëren.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Hm.. in de ledenlijst sta ik nu als 5de, met zoveel posts (of gaat \'t om IQ?) (ik wist zelf niet eens dat ik er zoveel had :|)... Mja, ik moet wel wennen... en net zoals Navy is \'t toch wel heel wat anders dan die leuke kleuren en leuk uiterlijk...\n\nMisschien is het wel wat stabieler e.d., maar er zijn geen leuke smilies (misschien kan de admin de msn-smilies even toevoegen) en sowieso wat andere kleine irritaties en vreemde dingen die eigenlijk niet nodig zijn (zoals die berichtpictogrammeN: die zijn in meeste gevallen gewoon onzin)\nOok is het best wel even irritant dat als je iets wilt typen in dit vak, dat je eerst moet klikken op de plek waar je wilt typen, en dat dit pas na een paar seconde kan...... klein iets, maar toch wel even iets noemenswaardig.\n\nMwa, ik wen er wel aan (ik wen heel langzaam, is m\'n ervaring)... \n\nTrouwens, wel leuk dat je nu PM\'s kan verzenden, bijlages kan toevoegen en een onderwerp waarderen.\n\nAl zou ik de onderwerp waarderen en beeldpictogrammen als beheerder even uitschakelen......
Link naar reactie
@ willem1940:\r\n\r\nJe kunt instellen dat de laatste berichten bovenaan komen te staan via [Gebruikerspaneel]. Daar aangekomen kies je links in [Instellingen en opties] voor [Wijzig opties]. Op deze pagina scroll je dan naar [Opties voor Onderwerp weergave]. Hier vind je \"Onderwerp weergave mode\" en daar staat nu ingesteld \"Lineair-Oudste Eerst\". Wijzig dat in \"Lineair-Nieuwste Eerst\". Dan staan de laatste berichten weer bovenaan.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...