Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=reintje]Ik wist wel dat je een prima jochie bent \r\n\r\nVandaag hoef ik van mijn kids geen klussen te doen... Kopje koffie hebben ze vanochtend gemaakt voor me.... \r\n\r\nNiet iedere vrouw is moeder hoor.... Alhoewel.... modje is in ieder geval moeder van haar doggies.... [/quote]\r\n\r\nthank you :-$ \r\n\r\nhm.. kopje koffie heb ik nou nét niet gedaan, lust ze niet :p\r\n\'t eten vandaag regelen gaat goed, enige probleempje is dat \'k een beetje moe ben van een laat feestje vrijdag/zaterdag ;).\r\n\r\ntrouwens, ik weet het, al dacht ik dat modje ook nog kindertjes had... :-O \r\nvan jou wist ik het, vandaar..\r\n\r\n@thijs: misschien computergestuurd..... of blafgestuurd
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Dit jaar inmiddels het 5e jaar waarbij ik moederdag zonder moeder moet beleven. Ze is in 2001 overleden aan darmkanker. Zijn toch dagen waarop je daar meer aan denkt, net als verjaardagen enzo.\r\nGelukkig heb ik vandaag nog wel mn beide oma\'s kunnen bezoeken, in het kader van (Groot)moederdag.
Link naar reactie
Zo net de politie weer aan de lijn gehad, dit keer niet over dat gedoe wat ik eerder gemeld had maar een telefoontje van mij vandaag. Toen ik net uit school kwam, stopte de trein bij Woerden zoals gebruikelijk, de trein staat daar zown 7 minuten stil en gaat daarna verder. Op het andere perron waren een paar jochies (+-14 jaar) beetje aan het kloten: in de pilaren klimmen, met een vertrekkende trein meerennen en beetje aan het stoeien, niet echt van dat soort dingen wat je op een perron behoort te doen, maar goed beetjer kwajongens, ben ook jong geweest nietwaar. Totdat één van de jjongens besloot om op de sporen te gaan lopen, hioj sprong van het perron af en begon daarna met stenen te gooien naar zn klasgenootjes, daar vond ik het te ver gaan en heb de politie gebelt via 0900-tuig, heb een beschrijving door gegeven en even later vertrok mijn trein. Even later werd ik gebeld dat ze een jongen staande hebben gehouden en dat ze het nu aan het uitzoeken zijn. Ik weet niet precies hoe ik me moet voelen, trots op mezelf omdat ik misschien een ongeluk heb voorkomen of laf omdat ik een verklikker ben :-S
Link naar reactie
Terecht Thijs, het spoor is geen speelplaats.. Overigens van het weekend ook met de politie te maken gehad, een zooitje tuig vond het leuk om op een bouwplaats vlakbij scouting afval en afvalbakken in de fik te steken, dus de brandweer gebeld en een beschrijving doorgegeven aan de politie.. Een van de etters woont 3 huizen naast me dus dat kwam mooi uit.\r\n\r\nIk snap niet wat er nou zo leuk aan is om andermans spullen in de fik te zetten, maar dat zal wel aan mij liggen.. Eigenlijk hun kamer leeghalen, spul op straat gooien en ook in de fik zetten, kijken of ze het dan nog steeds grappig vinden. :mrgreen:
Link naar reactie
goed gedaan, zou ik ook doen (Y) \r\n\r\nlaatst was er hier een groepje jongens die zo bij elke auto al die sloten aan het \'checken\' was, tenminste, ze deden zo die deurdingen open/dicht, om te kijken of het wel op slot zat. Ik heb ook maar de politie gebeld ;) (uiteraard gewoon nummer), en \'s middags werd ik opgebeld datg ze de jongens niet hadden kunnen vinden, en of ik een beschrijving kon geven :p, nja, dat kon ik niet echt.. wist amper meer wat :-$ :-$ (nja, kleur van jack)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...