Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Hm.. alvast bedankt voor de reacties :), en al bedankt, de reageerders..\r\n\r\nHm.. ik werd net om 4:30 vannacht gebeld, vond iemand even leuk :) (het is dat het een aardige schoolgenote is)....\r\nNja, ik ben aan \'t uitzoeken of er een programmatje bestaat waarmee je iemand automatisch kan laten opbellen met een ingesproken tekst :) (dan zorg ikd at m\'n pc opstart/afsluit, en dan automatisch even belt naar haar..)
Link naar reactie
[quote=Navy]Niet werken??? Bij mij wel!\r\nIk surf trouwens met Firefox. Kijk ik met I.E. dan zijn de plaatjes weg!? :-| Tja, brakke browser, hè, dat I.E. (proud)[/quote]\r\n\r\nBij mij werken ze ook...ik weet niet of ze ondertussen veranderd zijn...maar ik gebruik gewoon IE (proud)\r\nVersie 7, dat wel...maar dat zal toch niks uitmaken?!\r\n\r\nBij de weg...\r\nIEDEREEN EEN GELUKKIGE PASEN!!!
Link naar reactie
Gerepareerd, dus nog eens:\r\n[quote=Navy][img]http://members.home.nl/peterschilte/paas3.gif[/img]\r\n\r\n[img]http://members.home.nl/peterschilte/paas1.gif[/img]\r\n\r\n[color=blue][b]Ik wens iedereen een heel Fijne Paasdagen![/b][/color]\r\n\r\n[img]http://members.home.nl/peterschilte/paas2.gif[/img]\r\n\r\n[img]http://members.home.nl/peterschilte/paas3.gif[/img][/quote]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...