Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Navy]Ik heb astma (en ik rook ook nog :-S ) en ik ga dus elk jaar die griepprik halen. Want als ik een keer goed verkouden ben dan heb ik zó weinig lucht dat ik letterlijk aan zuurstoftekort lijd: 20 meter lopen en ik ben dusdanig buiten adem dat ik het gevoel heb te zweven. Griep kan voor mij zelfs gevaarlijk zijn! Dus trouw mijn griepprikje en laat maar komen, die griep! \r\n(Stoppen met roken zou natuurlijk ook een optie kunnen zijn. (A) )[/quote]\r\n\r\nBen er ondanks achtergekomen dat ik ook onder de risicogroep val en dus in aanmerking kom voor een griepprik
Link naar reactie
@navy: ik ook astma.. en ik val ook onder risicogroep, echter doe ik niet mee, ik haat prikken, en met wat medicijnen, kom ik er redelijk doorheen.. (met griepprik opzich wel bijna zonder ziekte, en nu zeker wel met ziekte, maar alsnog.. IK HAAT PRIKKEN)\r\n\r\nTrouwens, ik ga vanavond mee op winterkamp (2 dagen; 60 km).. reintje, denk je nog aan me ;);)?\r\nNou, wat snoep heb ik alvast verzameld en verborgen (je mag officieel geen snoep meenemen, maar als je niet gepakt bent, en het eruit is gehaald (ongeveer 80% van het snoep wordt al bij het fouilleren gepakt) dan is het legaal, en mag het door leraren enz. gezien worden.. mobieltjes enz. zijn wel hoogst illegaal, al komt het ná het fouilleren pas te zien.. dan wordt het alsnog afgepakt..\r\n\r\nWeet iemand trouwens heo ik wit poeder kan meenemen zonder dat het eruit ziet als snoep? (ze zijn wel wat gewend hoor!!!!).. wit poeder, zeer fijn.. (dextro\'s beetje fijngeperst (a))
Link naar reactie
[url]http://yro.slashdot.org/yro/06/02/08/1540248.shtml[/url]\r\n[url]http://www.theregister.co.uk/2006/02/08/france_legalises_p2p/[/url]\r\n[url]http://www.audionautes.net/blog/index.php?2006/02/07/69-french-judge-authorizes-downloading-and-uploading-of-copyrighted-content-on-the-internet[/url]\r\n[url]http://arstechnica.com/news.ars/post/20060207-6135.html[/url]\r\n\r\nwat vinden jullie hiervan?\r\nen betekend dit nu dat je in France mag downen en uploaden met muziek en/of films?
Link naar reactie
\"Weet iemand trouwens heo ik wit poeder kan meenemen zonder dat het eruit ziet als snoep? (ze zijn wel wat gewend hoor!!!!).. wit poeder, zeer fijn.. (dextro\'s beetje fijngeperst ) \"\r\n\r\nMaar er een tl buis van.\r\nDaar zit namelijk ook wit poeder in ,,flu poeder.\r\nAls er iets anders in zit merk je dat alleen doordat de lamp niet zal branden ,maar het lijkt me sterk dat de douane alle tl buizen zal gaan testen.
Link naar reactie
Ja .ik heb allemaal geen tijd om alles zo uitgebreid te lezen .\r\nIk dacht dat er gewoon wat wit poeder de grens over moest.\r\nIk werk gewoon ,ook nog eens in 5 ploegen ,en dan heb je niet altijd tijd en zin om achter de pc alles te gaan zitten lezen.\r\nOja ,,en een tl buis mee op kamp is helemaal zo gek nog niet ,want in erg veel ,vooral camping lantaarns zit een tl buisje .\r\nIs wel klein ,maar het blijft gewoon een tl buis.
Link naar reactie
[quote=Richt]http://yro.slashdot.org/yro/06/02/08/1540248.shtml\r\n[url]http://www.theregister.co.uk/2006/02/08/france_legalises_p2p/[/url]\r\n[url]http://www.audionautes.net/blog/index.php?2006/02/07/69-french-judge-authorizes-downloading-and-uploading-of-copyrighted-content-on-the-internet[/url]\r\n[url]http://arstechnica.com/news.ars/post/20060207-6135.html[/url]\r\n\r\nwat vinden jullie hiervan?\r\nen betekend dit nu dat je in France mag downen en uploaden met muziek en/of films?[/quote]\r\n\r\nZoals ik het lees: Ja, de rechter heeft in december jl. in een zaak beslist dat dit mag omdat het voor privé gebruik is. Maar de SCPP (Société Civile des Producteurs Phonographiques) verwacht dat het Hoger Gerechtshof hun protest zal steunen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...