Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

@navy: achterin de tien..\r\n\r\n@animal (ik dacht dat je even \'weg was\'). ff in het kort: die tomenmarenzo hadden lennard\'s (rin/redder in nood\'s) website gestolen (het uiterlijk enz.), en verkochten deze op hun site. Toen hebben meerdere van ons allerlei dingen gedaan hun te stoppen, en zojuist hebben ze weer opnieuw een site gemaakt op dezelfde space, en dat is deze.. Nu echter niet meer met lennard\'s uiterlijk.\r\n\r\nwow.. terwijl ik dit typ zijn er alweer 3 nieuwe berichten!!
Link naar reactie
[quote=Ultimate]Weet iemand hoe er een ad hoc tussen pc\'s gemaakt moet worden. Ik had laatst iets dat ik iets uitzond en dat andere konden connect naar mijn laptop, maar ik kan het niet meer vinden.[/quote]\r\n\r\nbluetooth of infrarood\r\n\r\nbij de laatste had ik dat onlangs. Ik zet twee pc\'s naast elkaar en \"pling\" ir-contact.
Link naar reactie
mijn hoofdpijn gaat op en neer\r\ndan weken geen last of indien mate dat er mee te werken is\r\nmaar zodra de luchtdruk staat te dansen ben ik thuis\r\n\r\nverkoudheid heb ik nu een tweede keer dat het lastig was om door te werken.\r\nik heb rond mijn 15 - 22 de griepprik jaarlijks gehad, maar denk dat het nu een beetje uitgewerkt raakt
Link naar reactie
Tja de griepprik daar beging ik niet eens aan. \r\nIk denk maar zo, het moet vanuit mijn eigen lichaam komen. De anti stoffen dan wel te verstaan. \r\nEn als het idd langer gaat duren an een gewone verkoudheid of een griepje,d an wandel ik es naar een dokter. \r\nMaar ja ik zit liever bij de tandarts dan bij een huisarts. \r\nAlleen al om de reden dat een tandarts je niet kan vertellen dat je dood gaat. \r\n\r\nMaar ik ken dat wij nog al van leeftijd verschillen, waardoor het beter kan zijn om een griepprik te nemen. \r\nIk pas er eerlijk gezegd nog even voor. Maar ieder het zijne natuurlijk
Link naar reactie
Ik heb astma (en ik rook ook nog :-S ) en ik ga dus elk jaar die griepprik halen. Want als ik een keer goed verkouden ben dan heb ik zó weinig lucht dat ik letterlijk aan zuurstoftekort lijd: 20 meter lopen en ik ben dusdanig buiten adem dat ik het gevoel heb te zweven. Griep kan voor mij zelfs gevaarlijk zijn! Dus trouw mijn griepprikje en laat maar komen, die griep! \r\n(Stoppen met roken zou natuurlijk ook een optie kunnen zijn. (A) )
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...