Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Thijs]niemand heeft met mij moeilijkheden gehad totdat jij/jullie langskwamen.[/quote]\r\nIk wil geen zout in de wonden strooien, maar ik kan me een ban op het FAQ-man forum herinneren? (A) \r\nLaten we zeggen dat je sinds die tijd wel sterk veranderd bent in positieve zin.\r\n\r\n[quote=hellolo]Zeg rin, tomas en renzo zijn ook weer actief.. [url]http://www.tomenmarenzo.nl.tt/[/url]\r\n\r\n :lol:[/quote]\r\nDoet het al niet meer hier.
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin][quote=Thijs]niemand heeft met mij moeilijkheden gehad totdat jij/jullie langskwamen.[/quote]\r\nIk wil geen zout in de wonden strooien, maar ik kan me een ban op het FAQ-man forum herinneren? (A) \r\nLaten we zeggen dat je sinds die tijd wel sterk veranderd bent in positieve zin.\r\n\r\n[quote=hellolo]Zeg rin, tomas en renzo zijn ook weer actief.. [url]http://www.tomenmarenzo.nl.tt/[/url]\r\n\r\n :lol:[/quote]\r\nDoet het al niet meer hier.[/quote]\r\n\r\nDat was met net zo soort persoon genaamd Vlokje, maar ik wil er niet te diep op ingaan t is nogal gevoelige stof (a)
Link naar reactie
A zo....\r\n\r\nNet daar eens op gekeken en een kopietje gemaakt om off-line naar te kijken maar dat ging zo goed dat daar denk ik niet snel wat door ze zou laten maken :lol: :lol: :lol: lijkt wel een site uit een doosje....\r\n\r\nHeb zelf een site waar ik Emulator Rom\'s verkoop op DVD maar dat gaat denk ik te ver en hij is ook nog niet af en staat op mijn prive plekje van de provider dus maar even geen link..
Link naar reactie
[quote=Animal]Als die \"[b]rin[/b], tomas en renzo\" site\'s maken net zoals die van hen zelf, zullen ze niet veel klanten krijgen.\r\nOok een verwijzing naar site\'s die ze al eens gemaakt hebben ontbreekt.\r\nIs dus niet veel byzonders.[/quote]\r\nLOL\r\n@Animal: Rin is een van onze mede-forummers, en heeft niets met de site in de huidige vorm te maken!
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin][quote=Animal]Als die \"[b]rin[/b], tomas en renzo\" site\'s maken net zoals die van hen zelf, zullen ze niet veel klanten krijgen.\r\nOok een verwijzing naar site\'s die ze al eens gemaakt hebben ontbreekt.\r\nIs dus niet veel byzonders.[/quote]\r\nLOL\r\n@Animal: Rin is een van onze mede-forummers, en heeft niets met de site in de huidige vorm te maken![/quote]\r\nIk heb - gelukkig - niets met die site te maken.\r\nHellolo bedoelde dat hij tegen mij wilde zeggen dat \"Tom en Marenzo\" weer actief zijn. Zij zijn zó goed in designen en websites maken dat ze [url=http://www.lennardesveld.com/]mijn site[/url] hebben nagebouwd. Toen zijn de Jullie Mening-ers zo fanatiek geweest mij te helpen (lees: zij hebben ervoor gezorgd :-$) dat die site offline kwam (de layout was hetzelfde, content hetzelfde).\r\nVandaar de boodschap dat zij weer actief zijn. ;-)\r\n\r\nIk heb verder niets met hun te maken, ken ze niet eens - gelukkig. :mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...